Kringloopwinkel RataPlan Almere-Haven

Ontdek verborgen schatten bij RataPlan Almere-Haven – doneer of koop unieke tweedehands items voor een duurzamer leven.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Grote kringloop met oa een nette kleding afdeling. De electronica is goed gesorteerd ook staan de boeken netjes geordend en staan er Behoorlijk wat meubels. Een kleine afdeling met wat Seizoensartikelen en ook wat verlichting en schilderijen. Ook nog een stuk met technische artikelen Helaas zijn hier veel artikelen niet geprijsd . ”is wat beter geworden” vaak liggen heel veel kleine spullen door elkaar in bakken . Misschien handig om een prijs op de bak te zetten. Het toilet is wat moeilijk te vinden En niet altijd even schoon. De horeca is over het algemeen prima in de middag staat er een uitstekende gastheer. Prima koffie en gebak ook wat belegde broodjes .”

Peter Dubèl

“Ronduit mijn favoriete kringloopwinkel van Almere. Het is hier altijd vrij rustig rondneuzen waarbij het aanbod toch redelijk snel lijkt te verversen. Aan de overkant kan er makkelijk geparkeerd worden op wat hun eigen parkeerterrein lijkt te zijn. Ook kunnen hier zoals gebruikelijk spullen gebracht worden waarbij je aan de achterkant de spullen makkelijk neer kan zetten zonder dat er iemand aanwezig hoeft te zijn.”

M Willekes

“Ruime winkel. Sommige dingen zijn erg duur, maar er zitten ook dingen tussen die juist goedkoop zijn. Ik vond het jammer dat er meerdere kapotte houten beeldjes stonden. Eén werd zelfs bijeen gehouden met plakband. Dat hoort wat mij betreft in de prullenbak, niet in de winkel. Het restaurantje was leuk, de mevrouw die er werkte was erg vriendelijk en behulpzaam. Broodjes en koffie waren lekker én goedkoop. Aanrader!”

Desiree K

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel RataPlan Almere-Haven: Een Schat aan Vondsten in Almere-Haven

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel RataPlan Almere-Haven kun je terecht met een breed scala aan spullen. Of je nu kleding, boeken, meubels, fietsen, speelgoed, gereedschappen of elektronica hebt, RataPlan zal je dankbaar zijn voor je donaties. Ze zijn altijd op zoek naar mooie en bruikbare items die een tweede leven verdienen. Dus voel je vrij om je overbodige spullen langs te brengen naar RataPlan Almere-Haven en help mee aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij de kringloopwinkel is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste, controleer de kwaliteit van de items die je wilt kopen. Hoewel RataPlan zijn best doet om alleen nog bruikbare spullen in de winkel te hebben, kan het voorkomen dat er af en toe een beschadigd of defect artikel tussen zit. Neem daarom de tijd om de staat van het item te bekijken voordat je het aanschaft. Daarnaast is het altijd goed om te weten welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij de kassa. RataPlan Almere-Haven accepteert betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards. Zo voorkom je onnodige verrassingen aan de kassa.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel RataPlan Almere-Haven kun je gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden die variëren van maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00, zaterdag van 10:00-17:00 en zondag van 12:00-17:00. Ze hebben een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, dus iedereen is welkom. Eenmaal binnen zul je versteld staan van het diverse aanbod dat ze hebben. Van kleding tot elektronica, je vindt er voor ieder wat wils. Maak als klant gerust gebruik van de gezellige koffiehoek waar je kunt genieten van een verfrissend kopje koffie.

Unieke programma’s en service

RataPlan Almere-Haven biedt verschillende unieke programma’s en services aan, waaronder de inname en ophaalservice van goederen. Dit betekent dat je niet eens de deur uit hoeft om je spullen te doneren. Daarnaast hebben ze een bezorgservice voor de aankopen die je doet bij RataPlan Almere-Haven. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer van grote meubels of andere zware items. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties door RataPlan Almere-Haven te volgen op Facebook en Instagram.

Kortom, Kringloopwinkel RataPlan Almere-Haven is een waardevolle toevoeging aan de Kringloop-scene in Almere-Haven. Met zijn diverse assortiment, diensten en vriendelijk personeel, biedt RataPlan Almere-Haven een geweldige winkelervaring voor iedereen die op zoek is naar unieke vondsten. Breng een bezoek aan Kringloopwinkel RataPlan Almere-Haven aan de Steiger 51 in Almere Haven en ontdek zelf alle schatten die deze winkel te bieden heeft.

232 gedachten over “Kringloopwinkel RataPlan Almere-Haven”

 1. ★★★★★

  Leuk kringloop winkel, altijd netjes en de medewerkers zijn ook heel vriendelijk. Enige feedback die ik kan geven: Probeer een andere manier vinden voor de prijzen ipv de stickers op de LPs. Fijn dat ze duidelijk geprijsd zijn, maar de sticker is niet af te halen zonder de beschadiging.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan RataPlan Almere-Haven. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Fijne overzichtelijke kringloop! Voldoende gratis parkeerplaatsen. Vriendelijk personeel, altijd een warm welkom (ook voor ons hondje). Rataplan hanteert gelukkig nog schappelijke prijzen en heeft sinds kort een spaarsysteem! Al vond ik de spelletjes aan de dure kant. Jammer dat het restaurant al om 15:00 uur sluit. Hierna ook geen kopje koffie meer te bestellen. De winkel is netjes geordend, sommige categorieen zelfs op kleur. We komen er graag!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Allang klant van deseRataplan ! Hellas wil ik deze keer en klacht presenten. Vandag hebbik na veel zoeken en tweede lars va. En par un de Winkel achter. De medewerster kon deze niet vinden prijs van deze stont op 6,50 euro Il trachte te betalen aan de kassa mast kwam de zelfde medewerster un bij zijn van Andere klanten aan de kassa data de prijs van deze was veranderen De kassa medewerster zij las nog. Deze kunnen we niet verkopen ! U hebt deze van buiten meegenomen .( Hoe ga ik betalen voor schoenen dat ik zgn van buiten hebt mee genomen ! O nee de larsen werden van mijn hand genomen met de vetwijzing dat er zat gern prijs op …ik liet dat zien want dat was de prijs dat ik zagvop bijde larzen Nou. Als ik zen toch wou nemen kon ik Voor bijna 9 euro ! Ik vond het niet tereg Daarom liet un deze toch maar Stan Niet zo zeer voor de prijs verschil maar Door de manier dat ik behandeld werd bij de kassa .met alle Andere mensen bij Ik stont echt voor pal en ben weg gegaan met ee. Nare gevoel van ontevrijdenheid . Jammer ! Erg jammer ! Het gaat om deze laarsen

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  De speelgoedafdeling gaat de laatste tijd erg goed. Krijgt duidelijk meer liefde! Voor de boeken en kleding lijkt standaard goed gezorgd te worden. Het middenplein, lampen, bruin-en witgoed, fietsen e.d is de laatste maanden een zorgenkindje van troeperigheid. Zeker de elektronika apparatuurafdeling is een vergaarbak van afgedankte rommel waarvan niet helder is of de td het getest heeft en, als je kijkt naar de werkplek van die td je kunt afvragen of die test iets toevoegt.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan Almere-Haven. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Leuke winkel, maar toen k thee bestelde was het water troebel, na aangegeven te hebben nogsteeds nieuw troebel water in een vies glas. Vervolgens ook hele tijd aangestaard door de barman.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Almere-Haven. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Ruime winkel. Sommige dingen zijn erg duur, maar er zitten ook dingen tussen die juist goedkoop zijn. Ik vond het jammer dat er meerdere kapotte houten beeldjes stonden. Een werd zelfs bijeen gehouden met plakband. Dat hoort wat mij betreft in de prullenbak, niet in de winkel. Het restaurantje was leuk, de mevrouw die er werkte was erg vriendelijk en behulpzaam. Broodjes en koffie waren lekker en goedkoop. Aanrader!

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Heerlijk snuffelen als je niet echt iets nodig hebt en prima plek om spullen te zoeken voor de kleine portemonnee om bijvoorbeeld een studentenkamer in te richten.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  a large second-hand store, you can buy everything here – clothes, electronics, bicycles, furniture, CDs/DVDs/vinyls, toys and various small items, if you have some time, take a look because you will definitely find something for yourself :)

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel RataPlan Almere-Haven. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Prices have started to get a lot worse in the last few years, good deals can still be had sometimes but I dont bother coming in every other week anymore like I used to.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een top bezoek aan RataPlan Almere-Haven. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  My favorite thrift store! I regularly visit other rataplan stores, but this one is a real favorite. Prices are nice, employees are friendly and everything is neatly sorted…

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan Almere-Haven. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 17. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan RataPlan Almere-Haven. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter