Kringloopcentrum Leusden

Ontdek duurzaam winkelen in Leusden bij Kringloopcentrum. Vind boeken, kleding, meubels en meer tegen aantrekkelijke prijzen. Beoordeeld met 3.9 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Tegenwoordig een stuk betere kringloop dan ik me van eerdere jaren kan herinneren. Leuker aanbod maar nog steeds ook wel veel troep: kapot of vies kleingoed bijvoorbeeld. Daar mag wat mij betreft wel iets strenger naar gekeken worden. Ik breng er graag dingen en kom bijna wekelijks even een rondje doen. Boeken vond ik hier altijd geweldig, maar helaas de laatste tijd erg hoog geprijsd. In de kringloop betaalde je altijd 0,50 cent of 1 euro voor een boek, tegenwoordig ligt alles er voor minimaal 2,50. Dat vind ik bizar hoog voor in een kringloop. Verder prima sfeertje, af en toe iets vlotter contact met het personeel zou het nog wel beter kunnen maken. Waardeer wel de stapels krantenpapier en tassen om je aankoopjes in mee te kunnen nemen/ verpakken.”

Dette

“Hele leuke kringloop! Kringloop Leusden is een middel grote kringloop met een wisselend assortiment. Dit betekend dat in een week tijd het volledige winkel assortiment gewijzigd kan zijn omdat er zo grote doorloop is. Echt zeer tevreden over deze kringloop. De prijzen zijn altijd redelijk. Het personeel is tevens altijd vriendelijk en beleefd. Ik heb vandaag bijvoorbeeld 20 dvd’s gekocht voor 10 euro. Het leuke vind ik dat kringloop Leusden altijd een groot assortiment heeft waardoor ik een ruime keus hebt. Daarbij is een ophaal afspraak zo gemaakt. Al meerdere malen gebruik van gemaakt tot grote tevreden heit. Conclusie: Een zeer prettige kringloop die zeker de moeite waard is πŸ‘πŸ»πŸ˜œ”

Dhr. C. Rozemeijer-Spijker

“Deze kringloopwinkel biedt werk aan een speciale doelgroep. Het is mooi dat deze doelgroep hier aan het werk kan. Het aanbod is breed en de winkel ziet er netjes uit. Verwacht hier geen professioneel verkooppersoneel, maar mensen die ondanks enkele beperkingen hier toch aan het werk zijn. Ik kocht hier een set dect-telefoons (3 stuks met het basisstation) voor slechts 2,50 euro. Kortom: een beoordeling met 5 sterren. Vanwege covid alleen pinnen, dus geen betaling met contant geld.”

George Orwell

Meer reviews lezen…

Kringloopcentrum Leusden: Duurzaam Winkelen in Leusden

Kringloopcentrum Leusden is een bekende kringloopwinkel gelegen in het mooie Leusden, in de provincie Utrecht. Als u op zoek bent naar een unieke winkelervaring en tegelijkertijd de wereld van duurzaam winkelen wilt ontdekken, is dit de plek voor u. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren trekt deze winkel veel tevreden klanten aan.

Wat kunt u bij Kringloopcentrum Leusden brengen?

Als u thuis ongewenste spullen heeft die nog in goede staat verkeren, kunt u deze naar Kringloopcentrum Leusden brengen. Hier accepteren ze onder andere boeken, kleding, elektronica en huishoudelijke apparaten. Door uw items naar deze kringloopwinkel te brengen, draagt u bij aan duurzaamheid en helpt u de levensduur van producten te verlengen.

Waar moet u op letten bij de kringloopwinkel?

Bij Kringloopcentrum Leusden vindt u een gevarieerd assortiment aan producten, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschap. Het is belangrijk om te weten dat sommige items mogelijk gebruikssporen kunnen hebben, omdat ze al eerder zijn gebruikt. Het is altijd een goed idee om de kwaliteit van de items te controleren voordat u deze aanschaft.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopcentrum Leusden biedt verschillende services en faciliteiten aan. Zo kunt u gebruik maken van de bezorgservice als u niet in staat bent om uw aankopen zelf mee naar huis te nemen. Daarnaast bieden ze ook een ophaalservice aan, waarbij ze goederen bij u thuis komen ophalen. Op deze manier kunt u gemakkelijk van uw ongewenste spullen afkomen zonder gedoe.

De winkel is open van maandag tot en met zaterdag en is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeerplaats. Het personeel bij Kringloopcentrum Leusden is vriendelijk en helpt u graag bij het vinden van de juiste items. Bovendien accepteert de winkel verschillende betaalmethoden, inclusief contactloos mobiel betalen met uw smartphone.

Unieke programma’s, kortingen en overige diensten

Kringloopcentrum Leusden heeft ook een online winkel waar u allerlei interessante en gevarieerde items kunt kopen. U kunt ervoor kiezen om uw aankopen te laten bezorgen of om ze zelf af te halen in de winkel. Dit geeft u de flexibiliteit om te kiezen wat voor u het handigst is.

Daarnaast biedt Kringloopcentrum Leusden ook services op de bedrijfslocatie, zoals online prijsopgaven en inname van goederen. Dit maakt het gemakkelijk voor zowel kopers als verkopers om zaken te doen.

Kringloopcentrum Leusden staat bekend om zijn LGBTQ+ vriendelijkheid en verwelkomt iedereen met open armen. Met een actieve aanwezigheid op Facebook en Instagram kunnen klanten altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen bij Kringloopcentrum Leusden.

Dus als u geΓ―nteresseerd bent in het ontdekken van unieke, tweedehands items en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame levensstijl, breng dan zeker een bezoek aan Kringloopcentrum Leusden in het prachtige Leusden.

213 gedachten over “Kringloopcentrum Leusden”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Kringloop centrum op bedrijsweg, wat overzichtelijk gesorteerd is. Prijzen zijn redelijk. Wat betreft de inname van goederen: tot 2x toe geholpen door een enorm chagrijnige oudere man. Er kan geen begroeting vanaf bij hem. Behoorlijk ongemakkelijk gevoel geeft dat. Vandaar ook mijn 3 sterren

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Tegenwoordig een stuk betere kringloop dan ik me van eerdere jaren kan herinneren. Leuker aanbod maar nog steeds ook wel veel troep: kapot of vies kleingoed bijvoorbeeld. Daar mag wat mij betreft wel iets strenger naar gekeken worden. Ik breng er graag dingen en kom bijna wekelijks even een rondje doen. Boeken vond ik hier altijd geweldig, maar helaas de laatste tijd erg hoog geprijsd. In de kringloop betaalde je altijd 0,50 cent of 1 euro voor een boek, tegenwoordig ligt alles er voor minimaal 2,50. Dat vind ik bizar hoog voor in een kringloop. Verder prima sfeertje, af en toe iets vlotter contact met het personeel zou het nog wel beter kunnen maken. Waardeer wel de stapels krantenpapier en tassen om je aankoopjes in mee te kunnen nemen/ verpakken.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Friendly and helpful staff. Wide range of recycled items and friendly prices. Good parking facilities.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Medium-sized cycle with a diverse range. Unfortunately, the staff is not always friendly, helpful or accessible, it varies a lot. There is an elevator. Limited parking.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Deze kringloopwinkel voor het eerst bezocht.Leuke kringloop,redelijke prijzen.Erg vriendelijk personeel en wat me ook erg opviel:Keurig schoon en nette schone paskamers!! (dat zie je niet overal nl.) Goed bezig daar! ;-)

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige bezoek aan centrum Leusden. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring met centrum Leusden. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring bij centrum Leusden. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Large store – goods on two floors. Friendly prices. Nice service. There is a large parking lot in front of the store.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische bezoek aan centrum Leusden. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring met centrum Leusden. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  I used to come here very often. Was always fine. But suddenly the prices have doubled and cash is no longer allowed. Ridiculous!

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Onterecht van diefstal beschuldigd. Ik zou penselen in een houten doos hebben gedaan. Terwijl die er gewoon inzaten toen ik de doos in mijn winkelmandje deed. Onaangename situatie bij de kassa waar ik compleet voor schut werd gezet.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter