Kringloopwinkel St. Woord en Daad in Oostkapelle

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloopwinkel St. Woord en Daad in Oostkapelle voor unieke tweedehands kleding, meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-12:00
Dinsdag09:00-16:00
Woensdag09:00-16:00
Donderdag09:00-16:00
Vrijdag09:00-16:00
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Deze hele kleine kringloopwinkel is tot de nok toe gevuld met verkoopbare spullen. U vindt er kleding, boeken, kaarten, potten en pannen. Leuk om even rond te lopen. En het is voor een goed doel.”

George Orwell

“Geweldig leuke winkel, ben weer geslaagd voor 2 nieuwe badpakken, een bikini bovenstukje en een prachtige jumpsuit en alles 50% korting”

Karin Van Wingerden

“A great idea that so many beautiful things get a second home please continue, Ill be happy to come by again on my next vacation”

Paul Luap

Meer reviews lezen…

St. Woord en Daad: Dé Kringloopwinkel in Oostkapelle

Wat kan je brengen naar St. Woord en Daad?

St. Woord en Daad is een kringloopwinkel in Oostkapelle, Zeeland. In deze winkel kan je tweedehands spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, huis- en inrichting, boeken, brocante, speelgoed en vintage items. Door je spullen naar St. Woord en Daad te brengen, draag je bij aan duurzaam winkelen en recycling. Het is een geweldige manier om je spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd anderen te helpen.

Waar moet je op letten bij St. Woord en Daad?

Bij St. Woord en Daad is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de artikelen. Hoewel de meeste items in goede staat zijn, is het altijd verstandig om ze zorgvuldig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Controleer bijvoorbeeld op beschadigingen, ontbrekende onderdelen of eventuele defecten. Daarnaast is het handig om te weten dat het assortiment van St. Woord en Daad regelmatig wisselt. Dus als je iets specifieks zoekt, kan het lonen om regelmatig een bezoekje te brengen aan de winkel.

Hoe werkt St. Woord en Daad?

Het concept van St. Woord en Daad is eenvoudig en effectief. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de reguliere openingstijden, van maandag tot en met zaterdag. Hier kan je rustig rondkijken en de tweedehands spullen bekijken en kopen die je interesseren. De winkel wordt beheerd door vriendelijke en behulpzame medewerkers die je graag helpen bij het vinden van de juiste items.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

St. Woord en Daad biedt verschillende programma’s en services om het winkelen bij hen nog leuker te maken. Ze hebben bijvoorbeeld regelmatig speciale kortingsdagen waar je aanzienlijke besparingen kunt doen. Daarnaast organiseert St. Woord en Daad ook veilingen en andere leuke evenementen om geld in te zamelen voor goede doelen. Het is een geweldige manier om met plezier te winkelen en tegelijkertijd iets goeds te doen voor anderen.

Wil je op de hoogte blijven van alle updates en nieuwste aanwinsten van St. Woord en Daad? Volg hun Facebook-pagina hier. Hier vind je alle laatste nieuwtjes over duurzaam tweedehands winkelen in Oostkapelle. St. Woord en Daad is ook actief op Instagram, waar ze inspirerende foto’s delen van hun winkel en producten.

Met 4.5/5 sterren is St. Woord en Daad een geweldige plek om te winkelen in Oostkapelle. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek welke unieke schatten je kunt vinden.

Meer informatie over kringloopwinkels in Oostkapelle en andere steden in Zeeland kan je vinden op https://www.kringloop-info.nl/zeeland en https://www.kringloop-info.nl/zeeland/oostkapelle.

17 gedachten over “Kringloopwinkel St. Woord en Daad in Oostkapelle”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan St. Woord en Daad. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Deze hele kleine kringloopwinkel is tot de nok toe gevuld met verkoopbare spullen. U vindt er kleding, boeken, kaarten, potten en pannen. Leuk om even rond te lopen. En het is voor een goed doel.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Geweldig leuke winkel, ben weer geslaagd voor 2 nieuwe badpakken, een bikini bovenstukje en een prachtige jumpsuit en alles 50% korting

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel St. Woord en Daad. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel St. Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel St. Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel St. Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij St. Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter