Kringloopwinkel Roemenieschuur Grijpskerke

Ontdek Roemenieschuur Grijpskerke – unieke kringloop voor goede doelen. Koop of doneer boeken, meubels, kleding en meer. Steun duurzaamheid.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-12:00
Woensdag09:00-12:00
Donderdag14:00-17:00
Vrijdag14:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“A great project! Many thanks to the many volunteers who make this possible. Weve been bringing things there for years that are too good to throw away or we know itll bring something to the tills. Unfortunately, too much is thrown away these days. Its already itching my fingers to spruce up the store a little , but the customers can get real bargains here. What bothers me a bit is that the price varies a lot, depending on who is at the checkout. Anyway thumbs up and keep it up!”

Zucker Schnute

“One of my holiday highlights every year. There are tons of shelves to browse through, and in the end you only pay a few euros for a whole basket of stuff.”

Daniel Jager

“Every time Im there I find this barn very nice and cozy Just messy beautiful… Friendly people”

samia ricope

Meer reviews lezen…

Roemenieschuur Grijpskerke: Een Unieke Kringloopwinkel in Grijpskerke

Wat kan je naar Roemenieschuur Grijpskerke brengen?

Roemenieschuur Grijpskerke, ook wel bekend als de ‘Roemeniëschuur’, is een kringloopwinkel in Grijpskerke. Deze bijzondere winkel steunt goede doelen in Roemenië met de opbrengst van de verkochte artikelen. Als je spullen hebt die je niet meer nodig hebt, maar nog wel in goede staat verkeren, kan je deze naar de winkel brengen. Denk hierbij aan boeken, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek, speelgoed, gereedschappen en huishoudelijke apparaten. Door je tweedehands spullen een nieuw leven te geven, draag je actief bij aan duurzaamheid.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Roemenieschuur Grijpskerke?

Bij Roemenieschuur Grijpskerke is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel het assortiment zeer divers is en de prijzen zeer schappelijk zijn, is het essentieel om te controleren of de artikelen in goede staat verkeren voordat je ze koopt. Het personeel van de winkel staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een goede keuze.

Hoe werkt Roemenieschuur Grijpskerke?

Roemenieschuur Grijpskerke is gevestigd in een loods aan de Hondegemsweg 27, 4364 RA Grijpskerke. De winkel is van dinsdag tot en met donderdag geopend van 09:00 tot 12:00 uur en op donderdag en vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur. Het winkelbezoek is mogelijk en er is een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats beschikbaar. Bovendien is er wifi aanwezig, zodat je ook ter plekke informatie kunt opzoeken.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Roemenieschuur Grijpskerke biedt diverse programma’s en services om de winkelervaring nog prettiger te maken. Zo is er een ophaalservice beschikbaar, waarbij je spullen kunt laten ophalen als je zelf niet in de gelegenheid bent om ze naar de winkel te brengen. Daarnaast biedt de winkel een ruime parkeerplaats voor bezoekers. Op social media, zoals Facebook, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en acties van Roemenieschuur Grijpskerke.

Roemenieschuur Grijpskerke is een unieke kringloopwinkel in Grijpskerke, waar je niet alleen duurzaam kunt winkelen, maar ook een goed doel kunt steunen. Kom langs en ontdek het brede assortiment aan tweedehands artikelen. Met de diverse programma’s, kortingen en andere services zorgen ze ervoor dat je een bijzondere winkelervaring hebt.

233 gedachten over “Kringloopwinkel Roemenieschuur Grijpskerke”

 1. ★★★★☆

  We vonden het altijd een prettige kringloop met veel rommel voor weinig geld en vriendelijk personeel. Tot we onlangs zelf spullen wilden brengen, ander personeel dan voorheen wilde onze rommel niet aannemen. De doos met boeken werd nog wel even doorzocht en de nieuwste exemplaren wilden ze wel hebben. Men keek niet naar de inhoud of het soort boeken, als het er gebruikt uit zag was het niet goed genoeg. Van andere dozen niet eens de inhoud bekeken, we mochten het allemaal houden. We zijn teleurgesteld want dit zijn we niet gewend van de Roemenieschuur.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Let op! Sinds een aantal weken lijkt er een grote schoonmaak gaande door een aantal nieuwe(?) vrijwilligers. Bemoeien zich soms ook met je aankoop en gaan het uitgebreid taxeren. Vooraf zoekt dit nieuw regime alles door. Geen dozen dus op de grond meer, waarin je leuke dingen kon vinden en het steeds meer (te hoog) prijzen van voorwerpen en vervolgens deze in de vitrine plaatsen. Ze kregen er waarschijnlijk lucht van dat er mensen met te mooie spulletjes voor te weinig vandoor gingen. M.a.w. ze hebben nu zelf het geld geroken, waarbij ze uiteindelijk alleen zichzelf zullen hebben in de vorm van klantverlies. De twee oudere mensen achter de kassa op dinsdag zijn echter schatten van mensen!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Roemenieschuur Grijpskerke. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Roemenieschuur Grijpskerke. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Most of the materials are cheap and used, but they are good, and when they are provided with goods from donors, they are not accepted unless they work well.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Of all the thrift stores, this one takes the cake for messy. There is certainly no social distancing here and employees smoke inside the building.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ook wel genoemd de Roemenie schuur. Een kringloop voor het goede doel. Grote hal met twee verdiepingen. Veel aanbod. Assortiment wat rommelig maar zeker niet duur. Parkeren op eigen terrein. Pinnen is mogelijk. Super vriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Heel aardige mensen daar, heerlijk graven tussen de zooi! Leuk geprijsd.Een flanelbord gevonden. Nu nog flanelbordplaatjes vinden..

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Roemenieschuur Grijpskerke. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Roemenieschuur Grijpskerke. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  We visit the barn every year when we vacation in Holland. There are beautiful things here for little money. This year I also took two bags full of books with me and gave them away. People were really happy about you

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter