Kringloop Zeeland Serooskerke

Ontdek duurzaam tweedehands shoppen bij Kringloop Zeeland Serooskerke: meubels, kleding, boeken en meer voor elk budget.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:30-16:00
Dinsdag10:30-16:00
Woensdag10:30-16:00
Donderdag10:30-16:00
Vrijdag10:30-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ik ga al jaren met regelmaat naar deze kringloop. Ik vind het echt een super plek. De mensen zijn vriendelijk en de spullen die ze verkopen zijn echt goed. Vaak kom ik hier en vind ik dingen waarvan ik niet wist dat ik ze nodig had, ha! Kleren, electro, huishoudelijke dingen en meubels. Alles wat je maar kan bedenken en echt in goede staat!”

Salome

“Geweldige winkel; zo vaak bezocht. Goede kwaliteit en super goedkoop. Veel gereedschap en elektronie gekocht hier voor 50 cent of 1 euro. Ze verkopen van alles.”

Neighbour Pete

“Vandaag even rondneuzen in deze kringloop en wat leuke dingetjes gevonden.”

Dirk Tan – Chen

Meer reviews lezen…

Kringloop Zeeland Serooskerke: Dé plek voor duurzaam winkelen

Kringloop Zeeland is gevestigd op het industrieterrein De Zompe in Serooskerke, vlakbij de stortplaats. Deze sfeervolle thrift store is gehuisvest in een vrijstaand pand met voldoende parkeergelegenheid. Met een gemiddeld assortiment dat varieert van kleding tot huishoudelijke artikelen en meubels, is Kringloop Zeeland dé plek voor duurzaam winkelen in Serooskerke.

Wat kun je brengen naar Kringloop Zeeland?

Bij Kringloop Zeeland kun je een breed scala aan spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het inleveren van tweedehands spullen is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook anderen blij maken. Heb je nog spullen die je niet meer gebruikt? Breng ze gerust naar Kringloop Zeeland en geef ze een tweede leven.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Zeeland?

Bij het winkelen bij Kringloop Zeeland is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Hoewel de winkel een gemiddeld assortiment heeft, zijn de prijzen er zeer redelijk. Dit maakt het winkelen bij Kringloop Zeeland betaalbaar voor iedereen. Daarnaast kun je er elektronica vinden, wat interessant kan zijn als je op zoek bent naar een tweedehands apparaat. Verder is het goed om te weten dat Kringloop Zeeland rolstoeltoegankelijk is, waardoor het voor iedereen toegankelijk is om hier te winkelen.

Hoe werkt Kringloop Zeeland?

Kringloop Zeeland werkt volgens het innameprincipe. Dit betekent dat je jouw tweedehands spullen kunt doneren aan de thrift store. Deze spullen worden vervolgens getest en gesorteerd, voordat ze worden gepresenteerd in de winkel. Door het kopen van tweedehands artikelen draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar kun je ook profiteren van voordelige prijzen. Kringloop Zeeland biedt tevens andere interessante faciliteiten, zoals een koffiehoek, waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen.

Ontdek Kringloop Zeeland op social media

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes omtrent Kringloop Zeeland? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in duurzaam tweedehands winkelen. Mis geen enkele update en ontvang leuke tips en inspiratie via onze social media kanalen.

Kringloop Zeeland Serooskerke is de ideale plek om duurzaam te winkelen in Serooskerke. Breng je tweedehands spullen naar de winkel en wie weet vind je zelf ook mooie vondsten waar je blij van wordt. Kom langs en beleef de unieke sfeer van Kringloop Zeeland Serooskerke!

Meer informatie over Kringloopwinkels in Serooskerke vind je op kringloop-info.nl.

125 gedachten over “Kringloop Zeeland Serooskerke”

 1. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Zeeland Serooskerke. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Vond na lang gezocht te hebben precies wat ik nodig had, maar zonder prijs erop geplakt. Toen ik iemand vroeg die er werkte wat de prijs was, pakte ze het van me af & nam het mee naar het magazijn. Zonder prijsje erop mocht ik het niet kopen. Over een paar dagen staat het misschien weer in de zaak met wel een prijs. Maar ik mocht ook niet mn nummer achter laten om het te reserveren. Enorm verdrietig en verbaasd dat ik zo graag mn geld wou uitgeven daar maar het gewoonweg niet mocht.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ik vind het aanbod magertjes, de prijzen aan de hoge kant en er valt absoluut niet te onderhandelen in geval van incomplete of beschadigde goederen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Attention French people, payment only by card, but their device does not accept our Mastercard Gold payment card

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Veel te duur. Spullen die ze zelf krijgen het volle pond voor durven vragen. Het is eigenlijk schandalig. Kringloopwinkels zijn big business geworden en dat wordt hier ook weer duidelijk. Ze zijn niet de enige helaas.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Ik ga al jaren met regelmaat naar deze kringloop. Ik vind het echt een super plek. De mensen zijn vriendelijk en de spullen die ze verkopen zijn echt goed. Vaak kom ik hier en vind ik dingen waarvan ik niet wist dat ik ze nodig had, ha! Kleren, electro, huishoudelijke dingen en meubels. Alles wat je maar kan bedenken en echt in goede staat!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Geweldige winkel; zo vaak bezocht. Goede kwaliteit en super goedkoop. Veel gereedschap en elektronie gekocht hier voor 50 cent of 1 euro. Ze verkopen van alles.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Vanmorgen een poging ondernomen te winkelen in deze zaak. Bij de ingang al teruggestuurd vanwege een klein schoudertasje. Wat een onbeschofte actie van de begeleiding. Zeer klantonvriendelijk. Belachelijke willekeurige actie. Na ons velen met shoppers wel welkom!!!!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  You always find something. Things are clean and tidy. The prices are absolutely ok. We like to go there. Unfortunately, the woman at the checkout is very unfriendly to customers and employees

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Niet echt veel spullen, ik vind dat ze echt veel te duur zijn, onvriendelijk personeel, op hun site op internet staat, geopend tot 16.00, wij rijden er natoe, plakt er een bord op de deur ….gesloten, hun hebben het niet op de website vermeld dat deze dag gesloten was, maar ja het is gewoon geen leuke winkel. Er waren meer klanten op deze dag op bezoek en ook deze waren behoorlijk geirriteerd vanwege …gesloten…. blijf voor ons een dure kringloop Prijs van Jassen rond 25 euro vind ik toch wel duur en ook truien en blouses aan de hoogte kant, dit voor een kringloop ? .

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Zeeland Serooskerke. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Mooie ruime en geordende kringloop! Sommige spullen zijn relatief duur geprijsd en een dikke minpunt is dat je tas moet opbergen in een locker en betalen met cash is niet mogelijk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter