Soek Kringloopwinkel Oegstgeest

Ontdek duurzaam shoppen bij Soek Kringloopwinkel Oegstgeest: kleding, boeken, apparaten, meubels, muziek, speelgoed. Milieuvriendelijk en verrassend assortiment!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik vind dit een erg leuke kringloopwinkel, heerlijk om even te snuffelen. De winkel is ingedeeld in verschillende ruimtes, o.a. een ruimte voor DVDs en muziek, een andere ruimte voor huisraad, en weer een andere ruimte met boeken. De mensen die er werken zijn vriendelijk. De prijzen zijn OK. Parkeren kan op loopafstand.”

David Vliegen

“Ik kom hier graag om te neuzen naar iets leuks. Alle kringloopwinkels zijn duurder geworden, aan jezelf de keus om iets wel /niet te kopen. De heren hij inname zijn super vriendelijk, de dames binnen veelal ook. We hebben de petitie getekend en hoop dat ze een nieuwe kavel vinden!!”

Sanne

“Heel behulpzame en aardige mensen. Ik zocht een bepaald schilderij en daar hebben ze heel veel moeite voor gedaan. Een tip: na een uurtje lekker snuffelen zou een kopje koffie zo fijn zijn! Wellicht een idee voor een koffie tafel voor bezoekers?”

M.J. Korevaar

Meer reviews lezen…

Soek Kringloopwinkel Oegstgeest: Duurzaam Winkelen in Oegstgeest

Ontdek Stichting Oegstgeester Kringloop – SOEK

Welkom bij Soek Kringloopwinkel Oegstgeest! Deze kringloopwinkel is gevestigd aan de Endegeesterstraatweg 1A in Oegstgeest. Met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren is Soek een geweldige bestemming voor liefhebbers van tweedehandsartikelen in de regio.

Wat kan je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Stichting Oegstgeester Kringloop – SOEK kan je een breed scala aan tweedehands spullen vinden. Het assortiment bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een uniek boek, een retro meubelstuk, of gewoonweg wilt snuffelen naar verborgen schatten, je zult zeker iets interessants vinden bij Soek.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het altijd handig om te letten op de kwaliteit van de producten. Hoewel tweedehandsartikelen vaak een geweldige prijs-kwaliteitverhouding hebben, is het belangrijk om te controleren of alles goed functioneert voordat je het aanschaft. Gelukkig garandeert Soek een goede staat van de producten die zij aanbieden.

Hoe werkt Soek Kringloopwinkel?

Soek Kringloopwinkel Oegstgeest is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag. Met rolstoeltoegankelijke ingangen is de winkel toegankelijk voor iedereen. Betalen kan gemakkelijk met betaalpassen. Voor specifieke openingstijden verwijzen we je graag naar de officiële website. Als je vragen hebt of contact wilt opnemen met Stichting Oegstgeester Kringloop – SOEK, kan dat via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Extra services en unieke programma’s

Naast het brede assortiment biedt Stichting Oegstgeester Kringloop – SOEK ook verschillende unieke programma’s en kortingen aan. Een van deze programma’s is het genderneutrale toilet, wat Soek tot een inclusieve winkel maakt. Je kunt ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen door de kringloopwinkel te volgen op Facebook.

Klaar voor een duurzaam avontuur? Bezoek Stichting Oegstgeester Kringloop – SOEK en ontdek een schat aan tweedehandsartikelen in Oegstgeest.

Let op: We hebben een compleet overzicht van alle andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Zuid-Holland voor je.

28 gedachten over “Soek Kringloopwinkel Oegstgeest”

 1. ★★★★★

  Ik kom hier graag om te neuzen naar iets leuks. Alle kringloopwinkels zijn duurder geworden, aan jezelf de keus om iets wel /niet te kopen. De heren hij inname zijn super vriendelijk, de dames binnen veelal ook. We hebben de petitie getekend en hoop dat ze een nieuwe kavel vinden!!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Ik vind dit een erg leuke kringloopwinkel, heerlijk om even te snuffelen. De winkel is ingedeeld in verschillende ruimtes, o.a. een ruimte voor DVDs en muziek, een andere ruimte voor huisraad, en weer een andere ruimte met boeken. De mensen die er werken zijn vriendelijk. De prijzen zijn OK. Parkeren kan op loopafstand.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel SOEK Oegstgeest. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel SOEK Oegstgeest. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel SOEK Oegstgeest. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Aanbod ruim voldoende , erg vaak gesloten !De ene keer word je super vriendelijk geholpen en ook een paar keer tegen een enorme zuurpruim aangelopen

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Heel behulpzame en aardige mensen. Ik zocht een bepaald schilderij en daar hebben ze heel veel moeite voor gedaan. Een tip: na een uurtje lekker snuffelen zou een kopje koffie zo fijn zijn! Wellicht een idee voor een koffie tafel voor bezoekers?

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Kleine kringloopwinkel maar met veel leuke spullen en ook heel netjes. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Prijzen zijn niet hoog! Ga er gerust eens kijken, het is de moeite waard!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met SOEK Oegstgeest. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter