Kringloopwinkel Oegstgeest

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel Oegstgeest – meubels, kleding, speelgoed en meer in Zuid-Holland, dagelijks geopend.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Deze kringloopwinkel heeft vooral veel meubelen. De boekenafdeling stelt niet verschrikkelijk veel voor, een klein kamertje en de boeken zijn niet gesorteerd. Hetzelfde geldt voor de DVD’s. Inmiddels zijn ze verhuisd naar een nieuwe llocatie, nu in Oegstgeest. De oude locatie is afgebroken.”

David Vliegen

“Ik heb het twee keer bezocht en heb bij beide gelegenheden iets gevonden dat ik leuk vond. Ik heb op dit moment niets nodig, maar kom misschien nog een keer langs…je weet nooit wat je daar zult ontdekken…het enige negatieve is dat veel items geen prijskaartjes hebben.”

A Knc

“Echt een te gekke kringloopwinkel! Ze hebben hele bijzondere spullen voor aantrekkelijke prijzen! Bovendien is het personeel heel vriendelijk, ze helpen je als je spullen komt brengen en je wordt altijd bedankt als je iets komt brengen of koopt. Een echte aanrader!!!!”

Ineke Olde Monnikhof

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Oegstgeest: Duurzaam Winkelen in Oegstgeest

Kringloopwinkel Oegstgeest is een populaire kringloopwinkel gelegen in Oegstgeest, een prachtige stad in de provincie Zuid-Holland. Met zijn ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag, biedt deze winkel een unieke ervaring van duurzaam winkelen.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloopwinkel Oegstgeest ben je van harte welkom om verschillende items te doneren. Of het nu gaat om kleding, boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, speelgoed of gereedschappen, deze winkel accepteert graag jouw tweedehands spullen. Door jouw items te doneren, draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar geeft je ook de kans om anderen blij te maken met jouw ongewenste spullen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

In de kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten bij het maken van jouw aankopen. Hoewel de prijzen in Kringloopwinkel Oegstgeest vaak positief worden benoemd in de reviews, is het altijd verstandig om de items grondig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Controleer op eventuele beschadigingen en vraag bij twijfel het vriendelijke personeel om advies. Op deze manier zorg je ervoor dat je tevreden bent met jouw aankoop en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel Oegstgeest heeft diverse services die het winkelen nog gemakkelijker maken. Zo bieden ze de mogelijkheid om items online te laten beoordelen en een prijsopgave te ontvangen. Daarnaast kunnen ze de gewenste items bij jou thuis bezorgen of je kunt ervoor kiezen om ze in de winkel op te halen. Ook is er de optie voor winkelbezoeken en zijn er services beschikbaar op hun bedrijfslocatie. Bovendien biedt Kringloopwinkel Oegstgeest levering op dezelfde dag aan, wat erg handig kan zijn als je snel iets nodig hebt.

Speciale programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere verkoop en acceptatie van spullen, biedt Kringloopwinkel Oegstgeest ook unieke programma’s en services aan. Zo organiseren ze regelmatig interessante evenementen en acties, zoals speciale kortingsdagen voor bepaalde productcategorieën. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk en bieden ze een ruime parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers. Deze aandacht voor toegankelijkheid wordt zeer gewaardeerd door de klanten.

Met een gemiddelde beoordeling van 3.5/5 sterren, valt Kringloopwinkel Oegstgeest op door hun aantrekkelijke prijzen, behulpzame personeel en uitgebreide aanbod van boeken en kleding.

Wil je meer weten over Kringloopwinkel Oegstgeest in Oegstgeest? Bezoek dan hun Facebook-pagina en ontdek hun laatste nieuws en aanbiedingen. Als je op zoek bent naar andere kringloopwinkels in de provincie Zuid-Holland, bekijk dan ons overzicht van kringloopwinkels in Zuid-Holland.

80 gedachten over “Kringloopwinkel Oegstgeest”

 1. ★★★★☆

  De eigenaar van de winkel zei me gewoon heel vriendelijk gedag en andere mensen ook. Leuke kringloop met goede boeken en veel servies. Ideaal om deze tijden van hoge inflatie door te komen. Als je iets voor in je huis zoekt, dan kan je het hier vinden.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Ik kwam spullen brengen, personeel zei niet eens goeiedag maar pakte het met een nors gezicht van mij aan, keek argwanend in de tas, pakte er wat uit en zei: dit moeten we hier niet, neem maar weer mee . De rest van de spullen werden zonder bedankt of tot ziens mee naar achteren genomen. De volgende keer breng ik mijn spullen wel ergens anders heen!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Leuke kringloopwinkel maar super onvriendelijk personeel (aan de reacties te zien is dit niet de eerste keer dat dit zo is). Ben nog nooit zo onbeleefd behandeld in een kringloopwinkel. Gelukkig door een aardige klant doorverwezen naar de SOEK in Oegstgeest. Hier zijn ze wel heel vriendelijk!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  I visited twice and on both occasions found something I liked..It is very small place but easily accessible. I dont need anything at the moment but might pay a visit again…one never knows what will discover there…the only negative is that many items are missing price tags.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Oegstgeest. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Deze kringloopwinkel verdient een steuntje in de rug. Het gemiddelde cijfer is niet al te hoog viel me op en dat komt mijns inziens door de hoogblonde man die inderdaad (zie de reviews van o.a Estrella en anderen) niet de meest ideale persoon is om achter de kassa neer te zetten. Ik zat zelf een leven lang in de 5 sterren dienstverlening, dus ik mag daar wel een oordeel over geven, vind ik zelf. Toch is deze man naar mijn mening een ruwe bolster blanke pit, wanneer je tenminste door zijn eerste muurtje weet heen te prikken als klant en je, en dat komt tegenwoordig niet al te vaak meer voor, wat geduld kunt opbrengen tijdens je eerste bezoekjes aldaar. Kortom wanneer je je als klant in eerste instantie wat terughoudend opstelt, verschijnt soms plotsklaps even zijn ‘zonnige kant’. Vanaf dat moment kun je dan ook wel degelijk goed zakendoen, dat is mijn persoonlijke ervaring tenminste. De winkel heeft het door de voortdurende Covid-sluitingen ook niet makkelijk gehad de laatste twee jaar en daar komt voor deze twee actieve ondernemers nog bij dat ze hun oude vertrouwde plek in Rijnsburg in rook zagen opgaan kort geleden en wel omdat daar helaas bouwplannen werden ontwikkeld. Ga er maar aanstaan om dan weer vanaf nul in deze moeilijke tijd een nieuwe klantenkring op te bouwen. De man met het korte baardje zou naar mijn mening trouwens beter tot zijn recht komen achter de kassa maar ik ga natuurlijk niet over de verdeling van de taken aldaar en geef alleen advies;). Deze kringloopwinkel onderscheidt zich ondanks het tot nu toe nog vrij magere assortiment toch zeker nog wel van andere ‘kringlopen’, vind ik. Ze hebben daar bv vaak wat meer bijzondere items naast de reguliere verkoop, items zoals: aparte spaarpotten met een hefmechanisme, wat kwalitatief betere items die je eigenlijk in een dergelijkje winkel niet zo snel zou verwachten zag ik er, maar ook soms prachtig glaskunstwerk of bv een leuk stalen buizen bankje voor op het terras, dat ik er recent zag staan. Ook onderhandelen behoort dan tot de mogelijkheden (dat gaat zeker niet overal meer) hoewel ik wel moet zeggen dat de twee mannen van een taai soort zijn wat dat betreft. Echter, niets is daar echt onmogelijk, daar kwam ik zelf recent ook weer eens achter. Het is dus wel degelijk een winkel om in je kringlopenparcours mee te nemen, zo nu en dan kom je dan zeker met iets moois thuis. Wel dus geduld en passie voor onderhandelen meenemen!;) Het zijn nu eenmaal bijzonder stugge kerels die er werken, eigenlijk vinden ze alleen de verdiensten interessant, dat merk je gewoon, onmiskenbaar, de klanten zelf zijn een vervelende bijzaak. Echter, daardoor laten we ons niet weerhouden, toch? ;)

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Prettige nieuwe particuliere kringloop. Ingedeeld in een kledinggedeelte, een meubelgedeelte en een de middensectie met diverse spulletjes en antiek. Leuk aanbod van spullen voor redelijke prijzen en een vriendelijke bediening.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Leuk om hier eens te snuffelen. Wel heel vreemd geprijsd: voor spulletjes die andere kringloopwinkels bijna weggeven, betaal je hier heel wat, maar een vrij zeldzaam boek kostte mij maar 3 euro (bij anderen 40!) De websitenaam zegt kringlooprijnsburg, maar zit inmiddels in Oegstgeest.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  De enige kringloop winkel die niet aan een goed doel geeft, maar alleen zelf de winst opstrijkt, Daarnaast zijn vele artikelen erg duur, en goedkoper bij de Action. Het personeel is ook niet erg vriendelijk. Kortom vreselijke kringloop winkel.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Goede kringloop, zit op de huidige locatie stukken beter dan waar het eerst zat. Kleding degelijk geprijst. Boeken helaas niet op categorie maar wel een goed aanbod. Sommige spullen hier duurder dan bij een ander.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Deze kringloopwinkel heeft vooral veel meubelen. De boekenafdeling stelt niet verschrikkelijk veel voor, een klein kamertje en de boeken zijn niet gesorteerd. Hetzelfde geldt voor de DVDs. Inmiddels zijn ze verhuisd naar een nieuwe llocatie, nu in Oegstgeest. De oude locatie is afgebroken.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een korte en erg nare ervaring bij deze Kringloop… Ik ging niet al te lang geleden voor het eerst met mijn moeder en kleintje van 2jaar langs. Eerste indruk van de Kringloop was klein en armoedig. Qua kinderspullen bijna niks te vinden en het kledingassortiment was gefocust op 45+ers. Wel een mooi apart boekenkamertje. Mijn kleine man had slecht geslapen en was al wat mieperig en hangerig. Bij binnenkomst wilde hij even lekker loslopen (hij zat al tijdje in een autozitje) en vond alles leuk om te zien en aanraken. Al gauw werden we door een medewerkers aangesproken die niet van loslopende kinderen houd op dat we onze kleine bij ons moesten houden en/of in een wagen moesten zetten. We letten echt wel op hem en mocht hij iets perongeluk kapot maken zijn de kosten natuurlijk voor ons. Maar mijn god, wat waren ze daar strikt. Onze kleine deed het goed tot na minuut of 10 en toen werd hij meer mieperig. We hielden hem bij ons, keken even bij de boeken en kleding, maar gingen na weer minuut of 10 afrekenen omdat hij bleef jammeren en ging huilen omdat hij graag los wilde lopen. Mijn moeder had stapeltje kinderboekjes bij de balie apart laten leggen (hadden de mandjes/winkelwagen over het hoofd gezien toen we naar binnen gingen) zodat ze even haar handen vrij had. Toen bij afrekenen was ineens de helft van de stapel weg, had een andere shopster in haar eigen wagen gelegd. Mijn moeder pakte het terug en andere mevrouw beweerde dat het van haar was. Mijn moeder klaagde bij de kassamedewerker en de eigenaar werd erbij gehaald. Er werd gezegd dat mijn moeder maar een mandje had moeten halen om het daarin te stoppen, nou dan had de kassamedewerker dat maar moeten zeggen en niet toezeggen dat mijn moeder het bij de balie apart mocht leggen! Mijn moeder had uiteindelijk alle producten bijelkaar en ging afrekenen. Ik liep toen alvast de deur uit om de kleine in de auto te stoppen. Ik hoorde nog achter mij toen ik de deur uitliep iets in de richting van tsch hehe eindelijk, maar dacht het zal wel niet voor mij zijn. Hoor ik later van mijn moeder dat de eigenaar mij weg zag lopen met mijn kleine die nog aan het miepen was en daar commentaar op gaf. Wat een onbeschofte en onprofessionele reactie was dat en zo achter mijn rug om ook! Ik had zelf de spullen zo de winkel terug ingegooid, had het echt niet gekocht als ik mijn moeder was. Wat een onaardig en kind-onvriendelijk personeel hebben ze daar zeg! Onze kleine is pas 2, natuurlijk snapt hij nog niet alles en kan hij soms miepen maar verder is het een schat en doet altijd lief, is voorzichtig en meestal juist erg blij. Het lijkt alsof het personeel van daar vergeten is dat ze zelf ook kind zijn geweest, echt nul inlevingsvermogen. Dit was onze eerste en meteen laatste ervaring met deze Kringloop. Het is dat je minimaal 1ster moet geven, maar liefst gaf ik er 0!

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Ik trof 2 vriendelijke dames. Vond wat leuke retro blikken voor een leuk prijsje. De gangpaden bij de kleding zijn helaas zo smal dat ik daar niet kon kijken, omdat er teveel andere klanten stonden. Ik kom hier graag terug.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  top kringloopzaak met vriendelijke, meedenkende mensen en gevarieerd aanbod. Er is zelf een thuisbezorgoptie, binnen de regio(voor grote, niet gemakkelijk vervoerbare objecten).

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Echt een te gekke kringloopwinkel! Ze hebben hele bijzondere spullen voor aantrekkelijke prijzen! Bovendien is het personeel heel vriendelijk, ze helpen je als je spullen komt brengen en je wordt altijd bedankt als je iets komt brengen of koopt. Een echte aanrader!!!!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter