Stichting Kringloop Herenstraat 63 in Voorhout

Ontdek unieke tweedehands schatten in Voorhout bij Kringloop Herenstraat 63 – boeken, meubels, kleding en meer voor goede doelen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele leuke kringloopwinkel in het centrum van Voorhout. De winkel wordt gedraaid door zeer vriendelijke vrijwilligers met kennis van zaken. Electrische apparaten worden nagekeken voordat ze de winkel in gaan. Ik vind dit een goed gesorteerde winkel. Leuk boeken assortiment. Veel stripboeken. Dvd’s staan op alfabetische volgorde. Parkeren in de buurt is lastig.”

David Vliegen

“Bij deze kringloopwinkel kijk ik graag. Zo breng ik spullen en zo koop ik weer wat. Ook al veel kleding hier gekocht. Leuk personeel wat vrijwillig hier werkt. De winkel ziet er altijd verzorgd uit. Ook fijn dat er veel verkocht wordt. Van dat geld krijgen verenigingen een donatie. Er is al veel donaties geven. Top, ga ze door.”

Ellen van Noort

“Wat een fijn team, ze staan tot je dienst in hun vrije tijd. Ontzettend bedankt voor de magnetron die nog even op de valreep werd schoon gemaakt. Jullie zijn top. Dank jullie wel voor de goede zorgen en vriendelijke service. Kortom een echte aanrader om hier te winkelen. Doegies groetjes Yvonne”

Yvonne van Oosten

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloop Herenstraat 63: De Ideale Kringloopwinkel in Voorhout

Ben je op zoek naar een geweldige kringloopwinkel in Voorhout? Dan is Stichting Kringloop Herenstraat 63 de plek voor jou! Gelegen aan Herenstraat 63, vlakbij het treinstation, is deze kringloopwinkel een ware schatkamer vol fantastische tweedehands schatten. Niet alleen vind je hier unieke items, maar je steunt ook nog eens goede doelen in Teylingen en omgeving.

Wat kan je brengen naar Stichting Kringloop Herenstraat 63?

Bij Stichting Kringloop Herenstraat 63 kan je allerlei spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het is echter wel belangrijk dat de ingeleverde spullen schoon zijn. Je kunt je spullen tijdens de openingstijden van de winkel langsbrengen. Indien je grote items hebt en geen mogelijkheid hebt om ze zelf te brengen, biedt de winkel ook een ophaalservice aan. Zorg er dan wel voor dat je foto’s van de spullen laat zien, dit maakt het makkelijker voor de medewerkers om te beoordelen of het in hun assortiment past.

Waar moet je op letten bij Stichting Kringloop Herenstraat 63?

Bij een bezoek aan Stichting Kringloop Herenstraat 63 zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Allereerst is de winkel rolstoelvriendelijk, wat het gemakkelijk toegankelijk maakt voor iedereen. Daarnaast accepteert de winkel verschillende betaalmethoden, waaronder contactloos mobiel betalen en creditcards. Dit maakt het winkelen extra makkelijk en snel. Verder is het belangrijk om te weten dat de winkel op zondag gesloten is. Houd hier rekening mee bij het plannen van je bezoek.

Hoe werkt Stichting Kringloop Herenstraat 63?

Stichting Kringloop Herenstraat 63 wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers die zich elke dag van de week inzetten voor het goede doel. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Naast het winkelen zelf, biedt de kringloopwinkel ook verschillende diensten en faciliteiten aan. Zo is er een handige bezorgservice beschikbaar voor grote aankopen en is er ook een parkeerplaats aanwezig voor een probleemloos bezoek.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren is Stichting Kringloop Herenstraat 63 een geliefde plek onder kringloopliefhebbers in Voorhout en daarbuiten. Wil je op de hoogte blijven van alle updates over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Stichting Kringloop Herenstraat 63 dan op Facebook.

Breng een bezoek aan Stichting Kringloop Herenstraat 63 en ontdek zelf de schatten die deze geweldige kringloopwinkel te bieden heeft. Doe een duurzame aankoop, steun het goede doel en geniet van een unieke winkelervaring in Voorhout!

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Zuid-Holland, bezoek https://www.kringloop-info.nl/zuid-holland.

35 gedachten over “Stichting Kringloop Herenstraat 63 in Voorhout”

 1. ★★★★★

  Erg leuke kringloopwinkel! Bij binnenkomst gelijk al wat gevonden voor een erg fijn prijsje. Wat me opviel was dat alles goed geprijsd was. Dit zijn kringloop prijzen! Er was veel te vinden, en zo kwam ik ook met aardig wat spullen in mijn mandje bij de kassa. Medewerkers waren vriendelijk en de winkel zag er netjes uit. Een aanrader!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Hele leuke kringloopwinkel in het centrum van Voorhout. De winkel wordt gedraaid door zeer vriendelijke vrijwilligers met kennis van zaken. Electrische apparaten worden nagekeken voordat ze de winkel in gaan. Ik vind dit een goed gesorteerde winkel. Leuk boeken assortiment. Veel stripboeken. Dvds staan op alfabetische volgorde. Parkeren in de buurt is lastig.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ik breng regelmatig iets naar de kringloopwinkel en koop dan ook steeds iets. Soms moet ik dan een kleine reparatie doen, maar niet zeuren, men doet zijn of haar best. Enige tijd geleden zag ik bij de legpuzzelafdeling stukjes op de grond liggen en heb samen met een medewerker de stukjes bij de juiste puzzels gezocht en daarbij gedaan, leuk toch. Nu had ik een legpuzzel gekocht en bijna af maar 2 stukjes ontbreken. Ik vroeg aan de legpuzzel dame of er nog stukjes waren die op de grond gevallen waren. Die vraag werd mij niet in dank afgenomen, ik ben maar weg gegaan want de dame werd steeds onplezieriger. Jammer, want deze kringloopwinkel is een stichting en doet dit voor goede doelen. Waarom zo aangevallen reageren? Toch is de doelstelling van deze kringloopwinkel een nobel iets maar deze ervaring valt mij heel erg tegen. Jammer ook voor de waardering die nu lager uitvalt. Met vriendelijke groeten Lenneke van den Berg

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Herenstraat 63. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Herenstraat 63. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Bij deze kringloopwinkel kijk ik graag. Zo breng ik spullen en zo koop ik weer wat. Ook al veel kleding hier gekocht. Leuk personeel wat vrijwillig hier werkt. De winkel ziet er altijd verzorgd uit. Ook fijn dat er veel verkocht wordt. Van dat geld krijgen verenigingen een donatie. Er is al veel donaties geven. Top, ga ze door.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Helaas had ik een slechte ervaring. Ik heb eerder bij Kringloop gewinkeld en ben altijd goed geholpen. Vandaag was de kassierster niet onvriendelijker en minder behulpzaam omdat ze het niet kon (geloof me, ze probeerde het). Het is jammer, zon mooi dorp en een plek die helpt om het verhaal te vertellen om door zo iemand te worden vertegenwoordigd.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Wat een fijn team, ze staan tot je dienst in hun vrije tijd. Ontzettend bedankt voor de magnetron die nog even op de valreep werd schoon gemaakt. Jullie zijn top. Dank jullie wel voor de goede zorgen en vriendelijke service. Kortom een echte aanrader om hier te winkelen. Doegies groetjes Yvonne

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Stichting Herenstraat 63. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Stichting Herenstraat 63. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting Herenstraat 63. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting Herenstraat 63. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  1 ster omdat ik er geen 0 kan geven. Gebeld, er zou wat voor me achter gezet worden. Speciaal er een half uur voor in de auto gezeten. Kom ik aan is het product toch opeens aan een ander verkocht, maar nog niet opgehaald. Ondanks dat deze andere persoon en ik tegelijkertijd gebeld zouden hebben en ik er speciaal heen was gereden en er eerder was dan de andere persoon mocht ik het product niet kopen. Een foutje kan gebeuren, maar de uitleg die ik kreeg, klopte niet. Volgens de verkoper zouden de 1e persoon en ik tegelijk gebeld hebben, maar was ik toen ineens de 3e op de lijst? Geen aanrader. Veel andere spullen in de winkel waren ook van slechte kwaliteit, dus we zijn met lege handen naar huis gegaan.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting Herenstraat 63. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter