Kringloopwinkel snuffelschuur-doorwerth

Ontdek unieke vintage kleding, meubels en huisdecoratie bij Snuffelschuur-Doorwerth, jouw duurzame kringloopwinkel in Doorwerth. Shop tweedehands schatten!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
Zondag13:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuk,veel Curiosa en oude hebbedingetjes.”

Gerrit Kleijn

Meer reviews lezen…

Ontdek Snuffelschuur-Doorwerth: Jouw Kringloopwinkel in Doorwerth

Op zoek naar een leuke en duurzame winkelervaring in Doorwerth? Maak kennis met Snuffelschuur-Doorwerth, dé kringloopwinkel waar je allerlei unieke tweedehandsartikelen kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, huisdecoratie of meubels, deze winkel heeft het allemaal.

Wat kun je brengen naar Snuffelschuur-Doorwerth?

Snuffelschuur-Doorwerth neemt graag jouw gebruikte spullen aan. Dus als je nog wat ongebruikte items in huis hebt staan waar je graag vanaf wilt, breng ze gerust naar deze kringloopwinkel. Op die manier help je niet alleen het milieu, maar geef je ook anderen de kans om te genieten van tweedehandsschatten. Vergeet niet dat contant geld het enige betaalmiddel is in deze winkel. Dus zorg ervoor dat je hierop bent voorbereid!

Wat moet je weten bij een bezoek aan Snuffelschuur-Doorwerth?

Bij een bezoek aan Snuffelschuur-Doorwerth zijn er enkele dingen waar je op moet letten. Ten eerste, de winkel is rolstoelvriendelijk en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Dus ongeacht je situatie, iedereen is van harte welkom in deze kringloopwinkel. Daarnaast biedt Snuffelschuur-Doorwerth contactloos mobiel betalen aan, voor als je geen contant geld bij je hebt. Het gemak en de diversiteit van deze betaalmogelijkheid stellen je in staat om zorgeloos en veilig je aankopen te doen.

Hoe werkt Snuffelschuur-Doorwerth?

De werking van Snuffelschuur-Doorwerth is eenvoudig. Het assortiment van deze kringloopwinkel wordt samengesteld uit donaties en inbreng van spullen door mensen zoals jij. Deze items worden vervolgens zorgvuldig gesorteerd, gereinigd en in de winkel gepresenteerd. Hierdoor kun je met plezier en gemak de winkel doorkijken en schatten ontdekken die perfect passen bij jouw stijl en behoeften. Een bezoek aan Snuffelschuur-Doorwerth is een avontuur op zich, waar je altijd iets unieks kunt vinden.

Unieke programma’s, kortingen en services

Snuffelschuur-Doorwerth heeft nog meer te bieden dan alleen een uitgebreid assortiment. Ze organiseren ook unieke programma’s en evenementen, waarbij je kunt profiteren van speciale kortingen en aanbiedingen. Houd hun website en sociale mediakanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties en evenementen.

Voor degenen die graag een stapje verder gaan in duurzaamheid, biedt Snuffelschuur-Doorwerth ook de mogelijkheid om gebruikte spullen te laten ophalen. Dit is vooral handig als je grote items hebt waar je niet zelf mee kunt reizen. Neem contact op met de winkel voor meer informatie over deze service.

Ontdek vandaag nog Snuffelschuur-Doorwerth, de kringloopwinkel waar duurzaamheid en winkelplezier samenkomen. Samen kunnen we bijdragen aan een beter klimaat en genieten van unieke tweedehands vondsten. Bezoek hun winkel in Doorwerth en laat je verrassen door wat Snuffelschuur-Doorwerth te bieden heeft!


Openingstijden: Momenteel is de winkel gesloten, maar Snuffelschuur-Doorwerth is op zondag geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Mis het niet!

Adres: Bentincklaan 6, 6865 WC Doorwerth

Plan je route: Snuffelschuur-Doorwerth

Meer kringloopwinkels in Gelderland: Ontdek hier andere geweldige kringloopwinkels in de regio.

Laat hieronder een review achter