Kringloopwinkel Krijg de kleertjes Oosterbeek

Ontdek duurzame tweedehands kleding en accessoires bij Krijg de kleertjes Oosterbeek – uw eco-vriendelijke shopbestemming.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag14:30-17:30
Woensdag12:30-15:30
Donderdag14:30-17:30
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Krijg de kleertjes Oosterbeek: De perfecte plek om te ruilen en te shoppen

Ben je op zoek naar een leuke en duurzame manier om je kledingkast aan te vullen? Dan is Krijg de kleertjes Oosterbeek de plek voor jou! Gelegen aan de Utrechtseweg 316, 6862 BC Oosterbeek, is deze kringloopwinkel gemakkelijk bereikbaar en heeft het een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Krijg de kleertjes Oosterbeek kun je kleding inleveren die je niet langer draagt. Je kunt maximaal 10 stuks kleding per bezoek meenemen. Het is belangrijk dat de kleding gewassen, gevouwen en op maat gesorteerd is. Bij het inleveren ontvang je een stempel per kledingstuk, waarmee je weer een nieuw kledingstuk kunt uitzoeken.

De acceptatiecriteria zijn als volgt: – Kinderkleding maat 50 t/m 176 – Kleding maat XS t/m XL – Accessoires zoals mutsen, petjes, handschoenen en riemen

Er zijn echter ook enkele items die niet worden geaccepteerd, zoals kleding met vlekken, gaten of kapotte ritsen, natte of naar rook ruikende kleding, speelgoed, knuffels, babyspullen, gedragen sokken, ondergoed, bh’s of lingerie, en beddengoed, handdoeken of badjassen. Zorg ervoor dat je je aan deze richtlijnen houdt.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij Krijg de kleertjes Oosterbeek vind je een gevarieerd assortiment aan tweedehands kleding en accessoires. Het is altijd een verrassing wat je zult vinden! Let bij het shoppen echter op de openingstijden van de winkel. Krijg de kleertjes Oosterbeek is geopend op dinsdag van 14:30 tot 17:30 uur, woensdag van 12:30 tot 15:30 uur, en donderdag van 14:30 tot 17:30 uur. Houd er rekening mee dat de winkel gesloten is tijdens schoolvakanties en na 17:15 uur geen kleding meer inneemt.

Hoe werkt Krijg de kleertjes Oosterbeek?

Bij Krijg de kleertjes Oosterbeek ruil je kleding met behulp van een stempelkaart. Voor elk kledingstuk dat je inlevert, ontvang je een stempel. Met deze stempels kun je weer nieuwe kledingstukken uitzoeken. Het is een leuke manier om je garderobe een update te geven, zonder dat het je veel geld kost.

Naast het ruilen van kleding, biedt Krijg de kleertjes Oosterbeek ook andere programma’s en diensten. Zo worden kledingstukken die langere tijd in de winkel blijven hangen, gedoneerd aan de kledingbank, Humanitas of gebruikt om nieuwe textielproducten te maken in samenwerking met de jongeren van Jan Pieter Heije.

Kom langs bij Krijg de kleertjes Oosterbeek en ontdek de schatten die je er kunt vinden. Vergeet niet om de actuele openingstijden en informatie te bekijken op hun Facebookpagina. Samen maken we duurzaam shoppen mogelijk!

Disclaimer: De genoemde informatie is gebaseerd op gegevens verstrekt door Krijg de kleertjes Oosterbeek. Voor de meest recente informatie wordt geadviseerd om de website of sociale mediakanalen van Krijg de kleertjes Oosterbeek te raadplegen.

Laat hieronder een review achter