Kringloopwinkel De Garage Oosterbeek

Ontdek unieke tweedehands schatten in kleding, speelgoed, boeken en meer bij De Garage Oosterbeek – de eco-vriendelijke kringloopwinkel.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nice, very attractive shop. You can see that the owner has carefully selected and displayed the items. One disadvantage: Very small; you get through it (too) quickly.”

Henry

Meer reviews lezen…

De Garage Oosterbeek: Een Kringloopwinkel met Unieke Vondsten

De Garage Oosterbeek is een populaire kringloopwinkel gelegen aan de Jacobaweg 4 b in Oosterbeek. Met zijn ruime openingstijden biedt deze winkel de perfecte gelegenheid om je overtollige spullen een nieuwe bestemming te geven en tegelijkertijd unieke vondsten te doen.

Wat kan je brengen naar De Garage Oosterbeek?

Bij De Garage Oosterbeek kun je allerlei spullen brengen die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, speelgoed, boeken, meubels en elektronica. Het is belangrijk om te weten dat de winkel alleen contant geld accepteert, dus zorg ervoor dat je voldoende geld bij je hebt als je van plan bent om iets te kopen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij De Garage Oosterbeek?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel De Garage Oosterbeek bekend staat om zijn kwaliteitscontrole, is het raadzaam om de items die je wilt kopen zorgvuldig te inspecteren. Controleer bijvoorbeeld of kleding geen vlekken, scheuren of ontbrekende knopen heeft. Voor elektronica is het verstandig om te controleren of ze nog functioneren. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je tevreden naar huis gaat met je aankoop.

Hoe werkt De Garage Oosterbeek?

De Garage Oosterbeek volgt een eenvoudig winkelconcept dat je al snel onder de knie zult hebben. Bij binnenkomst word je begroet door vriendelijk personeel dat je verder kan helpen bij eventuele vragen. De winkel is overzichtelijk ingedeeld in verschillende secties, zoals kleding, meubels, boeken en meer. Je kunt op je gemak rondkijken en wanneer je iets hebt gevonden dat je wilt kopen, kun je dit bij de kassa afrekenen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

De Garage Oosterbeek organiseert regelmatig unieke programma’s en evenementen om het winkelen bij hen nog leuker te maken. Zo bieden zij bijvoorbeeld workshops aan waar je leert hoe je oude meubels kunt upcyclen of hoe je je eigen sieraden kunt maken. Daarnaast zijn er diverse kortingen gedurende het jaar, zoals speciale acties tijdens feestdagen.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen van De Garage Oosterbeek? Volg ze dan op Facebook. Hier kun je ook foto’s zien van nieuwe items die in de winkel zijn binnengekomen.

De Garage Oosterbeek is een geweldige plek om unieke vondsten te doen en iets goeds te doen voor het milieu door te recyclen en hergebruiken. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel in Oosterbeek en ontdek de schatten die op je wachten.

Let op: Voor meer informatie over De Garage Oosterbeek, openingstijden en andere kringloopwinkels in Oosterbeek, kun je terecht op kringloop-info.nl/gelderland/oosterbeek. Hier vind je een handig overzicht van alle kringloopwinkels in de regio.

Laat hieronder een review achter