Renkumse kringloopwinkel JanSplinter

Ontdek duurzame schatten bij JanSplinter Renkum: van boeken tot meubels, koop unieke tweedehandse items en steun hergebruik.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-15:00
Woensdag10:00-15:00
Donderdag10:00-15:00
Vrijdag10:00-15:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele grote kringloopwinkel, eigenlijk wel een hal. Enkele sympathieke dames in een blauw uniformshirt of jasje zaten bij de kassa. De winkel is maar tot 15 uur open en ik kwam wAt laat binnen dus heb niet alles kunnen zien. Wel hen ik een blouse en een apparaat gescoord. Er hangt genoeg kleding die in ieder geval op een meter afstand niet muf ruikt, en die kleding is erg goedkoop. De apparaten zijn relatief wat duurder, zodra er een snoer aan zit kost t wel meer dan 10 euro over t algemeen. Er zijn ook veel boeken, meubels, cds, bestek en keukenspullen. Ik ga zeker nog eens. Let op de openingstijden!”

Anita Groenendijk

“quite a large selection of everything. there are huge mirrors, appliances, dishes, household appliances, TV, furniture. the prices are different, there is something you can buy for not expensive, there are also expensive positions, and it is not clear why it is so expensive. overall, not bad”

Aleksei Egorov

“I found the shells!! Not everything is cheap, but not everything is expensive either, CDs and LPs are well priced.”

RubenEditIT

Meer reviews lezen…

JanSplinter Renkum: Een Duurzame Kringloopwinkel in Renkum

JanSplinter Renkum is een bekende kringloopwinkel in Renkum waar je terecht kunt voor een breed scala aan gebruikte artikelen. Deze winkel heeft als missie om tweedehands spullen een tweede kans te geven en speelt daarmee een belangrijke rol in duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar JanSplinter Renkum?

Als je thuis spullen hebt liggen die je niet meer gebruikt, biedt JanSplinter Renkum de mogelijkheid om deze in te nemen. Dit stelt anderen in staat om jouw items een nieuw leven te geven. Ze accepteren onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door gebruikte producten een tweede kans te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij JanSplinter Renkum?

Bij kringloopwinkels is het belangrijk om aandacht te besteden aan de staat van de artikelen. Hoewel de spullen bij JanSplinter Renkum zorgvuldig worden geselecteerd, is het verstandig om te controleren of alles naar behoren functioneert voordat je het aanschaft. Het is ook aan te raden om goed te kijken naar de kwaliteit en eventuele beschadigingen. Zo kun je er zeker van zijn dat je tevreden bent met je aankoop.

Hoe werkt JanSplinter Renkum?

JanSplinter Renkum staat bekend om zijn vriendelijke en behulpzame personeel. Bij binnenkomst word je warm verwelkomd en kun je rustig de winkel verkennen. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. Betalen is gemakkelijk met PIN en er is een parkeerplaats beschikbaar voor klanten. Bovendien is de winkel rolstoeltoegankelijk, zodat iedereen kan genieten van het winkelen bij JanSplinter Renkum.

Programma’s, kortingen en andere services

JanSplinter Renkum biedt verschillende diensten en faciliteiten aan om de winkelervaring nog aangenamer te maken. Ze hebben bijvoorbeeld een bezorgservice en een ophaalservice, zodat je grote aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast zijn ze bereikbaar per OV, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om de winkel te bezoeken.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij JanSplinter Renkum, kun je ze volgen op Facebook. Op deze manier mis je geen enkele update en blijf je op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en evenementen.

Kortom, JanSplinter Renkum is een geweldige kringloopwinkel waar je terecht kunt voor een breed scala aan gebruikte artikelen. Met hun focus op duurzaamheid en vriendelijke service, is dit de ideale winkel voor iedereen die op zoek is naar unieke en betaalbare tweedehands items.

Keywords: Kringloop Renkum, Kringloopwinkel Renkum

41 gedachten over “Renkumse kringloopwinkel JanSplinter”

 1. ★★★☆☆

  Klantvriendelijkheid, deskundig personeel, koopjes en een goeie doorloop van spullen zijn steekwoorden die NIET van toepassing zijn op deze winkel. In plaats daarvan is Marktplaats heilig, zijn de spullen overprised en zijn de medewerkers niet in staat je op een vriendelijke manier te woord te staan. 2 boomers en een miss piggy wanabe staan garant voor een winkel waar de spullen al maanden staan. Volgens marktplaats is dit de prijs maar het goeie product vinden en daarmee de vergelijking te doen ho maar!! Gelukkig heeft een stichting geen winstoogmerk en dat merk je ook in de prijs :) Kortom: ik zou dit pareltje niet willen missen :D

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Tja, een kringloop, daar verwacht je iets voor een prikkie te kunnen scoren, zo niet hier bij Jan Splinter. Ik zag enkele items die interressant waren maar legde ze snel weer terug toen ik de prijs zag, ongelooflijk, voorbeeld, een 2de hands Stratego spel, zag er nog goed uit, dat wel; 17.50! Nee dank je. Het was er ook niet druk en dat begrijp ik ook met zulke prijzen, jammer, met schappelijke prijzen zou ik er wel wat kopen en nog eens terugkomen, nu niet.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  quite a large selection of everything. there are huge mirrors, appliances, dishes, household appliances, TV, furniture. the prices are different, there is something you can buy for not expensive, there are also expensive positions, and it is not clear why it is so expensive. overall, not bad

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Mooi aanbod, maar dat staat er nog omdat er veel overprized is! Ik zag wel wat leuke dingen maar het was allemaal te duur.. Stond bijvoorbeeld een bord van Bevrijding in Nederland voor 22,50 maar diezelfde staan op marktplaats voor 4,50/8 Geen kringloopwinkelprijzen

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Geen leuke zaak! Hele hoge prijzen voor een kringloop. Was erg rommelig . Het personeel zei geneens gedag toen je binnen kwam of weg ging.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Hele grote kringloopwinkel, eigenlijk wel een hal. Enkele sympathieke dames in een blauw uniformshirt of jasje zaten bij de kassa. De winkel is maar tot 15 uur open en ik kwam wAt laat binnen dus heb niet alles kunnen zien. Wel hen ik een blouse en een apparaat gescoord. Er hangt genoeg kleding die in ieder geval op een meter afstand niet muf ruikt, en die kleding is erg goedkoop. De apparaten zijn relatief wat duurder, zodra er een snoer aan zit kost t wel meer dan 10 euro over t algemeen. Er zijn ook veel boeken, meubels, cds, bestek en keukenspullen. Ik ga zeker nog eens. Let op de openingstijden!

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Kleren voor onze dochter gekocht. Dochter niet bij me. Kleren pasten niet. De maat op de kleding klopte niet. Dus ik terug om te ruilen voor iets anders. Ik snap dat het een kringloopwinkel is en wilde niet mijn geld terug, maar ruilen voor iets in de winkel. Maar dat mocht niet! Ik ben erg teleurgesteld. Erg Jammer. Minder zin om hier terug te komen. En 15 armer. Daarnaast breng ik vaak spullen. Dit doe ik niet meer.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Grote winkel, maar het aanbod blijft grotendeels hetzelfde. Wellicht omdat de prijzen wat aan de hoge kant zijn. Bij binnenkomst nog nooit een goedendag gekregen van het personeel terwijl ze je wel binnen zien komen. Het gesprek onderling lijkt belangrijker. Je voelt je daardoor niet echt welkom..

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Commercieel, geen prettige atmosfeer. Boeken op kleur gegroepeerd. Hoe bedenk je het, je zoekt je mottig. Bovendien prijzen van boeken te hoog. Nee, voor ons geen tweede keer

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Renkumse JanSplinter. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Een hele woning leeggehaald en de spullen gesorteerd op bruikbaarheid. JanSplinter komt de afspraak om op te halen niet na!

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Het is een fijne winkel met een groot aanbod. De prijzen vallen over het algemeen ook mee. Alleen is het, met name achterin de winkel, vaak een beetje rommelig. Verder een goede winkel waar ik vaak kom.

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Leuke kringloop met mooie kwaliteit spullen. De prijzen zijn soms wel wat aan de hoge kant. Zo was een overhemd van de zeeman hetzelfde geprijsd als een overhemd van een merk (4 euro). Ook vond ik de boekenafdeling erg rommelig en waren de categorieen boeken voor mij niet duidelijk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter