Kringloop Vroeger & Nu Renkum

Ontdek unieke vintage kleding, antieke meubels en muziekinstrumenten bij Kringloop Vroeger & Nu in Renkum – duurzaam en uniek!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vandaag in Renkum Vroeger en Nu kringloopwinkel bezocht. Wow! Wat een super aardige en vrolijke eigenaar. Het is een echte rommel winkel maar in zijn ogen ( en mijn ogen) hoort dat zo. Goed zoeken in alle hoeken en gaten en je vindt kleine en grote schatten. De prijzen hiervan van zijn ongelofelijk laag. Zodoende is er veel omloop van goederen en elke keer weer iets nieuws te vinden. Eindelijk iemand die weet hoe je een kringloopwinkel goed runt. Mister Ed! Ga zo door en tot zeker een volgende keer…”

A. Kers

“Een die wellicht niet uitnodigt om naar binnen te gaan. Spullen zijn bij elkaar gegooid en de ruimte is krap. Toch gaan je hier goede schatten vinden voor lage prijsjes. Ik ben ontzettend geslaagd. Je kan hier alleen contant betalen overigens. De dichtstbijzijnde pin automaat zit een paar meter verderop in de Primera.”

Wicked Sheila

“Je wil hier naar binnen stappen en je wilt het niet, wat een bijzondere snuisterijenzaak is dit. Het is echt, sorry voor mijn taalgebruik, een pleuriszooi, maar als je daar doorheen kunt kijken, is het helemaal leuk. Dit is er alleen nog maar in kleine dorpjes en i like it.”

Maria

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloop Vroeger & Nu Renkum

Wil je duurzaam winkelen en ben je op zoek naar unieke tweedehands vondsten? Kom dan naar Kringloop Vroeger & Nu in Renkum. Deze gezellige kringloopwinkel is gelegen aan de Dorpsstraat 29 en is elke woensdag en zaterdag geopend.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Vroeger & Nu Renkum zijn ze altijd blij met jouw donaties. Heb je nog kleding, speelgoed, boeken, huishoudelijke artikelen of meubels die je niet langer gebruikt? Breng ze dan naar de winkel en geef ze een tweede leven. Zo help je niet alleen het milieu, maar ook mensen die op zoek zijn naar betaalbare tweedehands spullen. Het is een win-win situatie!

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloop Vroeger & Nu Renkum is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. De winkel heeft een gevarieerd aanbod van vintage kleding, antieke meubels, muziekinstrumenten en nog veel meer. Neem de tijd om rustig rond te snuffelen en wie weet vind je een uniek stuk waar je al lang naar op zoek bent. Let wel op de openingstijden, want de winkel is alleen op woensdag en zaterdag geopend. Plan dus je bezoek zorgvuldig.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloop Vroeger & Nu Renkum heeft een eenvoudig, maar effectief systeem. Ze nemen donaties van tweedehands spullen aan en sorteren deze zorgvuldig. Alle items worden vervolgens in de winkel geprijsd en netjes uitgestald, zodat klanten ze gemakkelijk kunnen bekijken en kopen. De opbrengst van de verkochte spullen wordt teruggeïnvesteerd in het onderhouden en uitbreiden van de winkel. Een circulaire economie in optima forma!

Unieke programma’s en kortingen

Kringloop Vroeger & Nu Renkum biedt ook diverse unieke programma’s en kortingen aan. Zo hebben ze regelmatig speciale acties en themadagen, waarbij je extra voordelig kunt shoppen. Daarnaast hebben ze een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor leuke kortingen. Houd de website goed in de gaten voor updates over deze interessante programma’s en kortingsmogelijkheden.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke kringloopwinkel in Renkum, breng dan zeker een bezoek aan Kringloop Vroeger & Nu. Met hun gevarieerde aanbod, uitstekende service en duurzame missie zul je zeker met een glimlach naar huis gaan. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Gelderland, bekijk ons uitgebreide overzicht op https://www.kringloop-info.nl/gelderland.

14 gedachten over “Kringloop Vroeger & Nu Renkum”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Vroeger & Nu Renkum. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Geweldige kringloop, al veel mooie dingen gekocht en de eigenaar is altijd vriendelijk en maakt fijne prijzen! Je moet wel zelf even zoeken tussen alle spullen, maar dat is juist het leuke toch?

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Vandaag in Renkum Vroeger en Nu kringloopwinkel bezocht. Wow! Wat een super aardige en vrolijke eigenaar. Het is een echte rommel winkel maar in zijn ogen ( en mijn ogen) hoort dat zo. Goed zoeken in alle hoeken en gaten en je vindt kleine en grote schatten. De prijzen hiervan van zijn ongelofelijk laag. Zodoende is er veel omloop van goederen en elke keer weer iets nieuws te vinden. Eindelijk iemand die weet hoe je een kringloopwinkel goed runt. Mister Ed! Ga zo door en tot zeker een volgende keer…

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Vroeger & Nu Renkum. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Je wil hier naar binnen stappen en je wilt het niet, wat een bijzondere snuisterijenzaak is dit. Het is echt, sorry voor mijn taalgebruik, een pleuriszooi, maar als je daar doorheen kunt kijken, is het helemaal leuk. Dit is er alleen nog maar in kleine dorpjes en i like it.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Nog een echte leuke ,rommelige kringloop waar je lekker kan rondsnuffelen. En….. Leuke prijzen. Eigenaar is een gezellige man met veel humor

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een die wellicht niet uitnodigt om naar binnen te gaan. Spullen zijn bij elkaar gegooid en de ruimte is krap. Toch gaan je hier goede schatten vinden voor lage prijsjes. Ik ben ontzettend geslaagd. Je kan hier alleen contant betalen overigens. De dichtstbijzijnde pin automaat zit een paar meter verderop in de Primera.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter