Kringloopwinkel Oprommerloads in Oude Bildtzijl

Ontdek unieke antiek, curiosa en vintage-artikelen bij Oprommerloads, de geliefde kringloopwinkel in Oude Bildtzijl. Bezoek ons voor duurzame schatten!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:30
Donderdag13:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Hele grote loods vol met oude spullen. Dit is hoe een kringloop hoort te zijn. Sommige prijzen zijn wel overdreven hoog, daar waar andere prijzen spotgoedkoop zijn. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Alwin Sitton

“Veel leuke spulletjes en aardig grote loods..leuk om eens te kijken..soms niet echt goedkoop maar wel leuke oude spulletjes”

Hannie Kloosterman

“Gezellige winkel En heel vriendelijk personeel, altijd in voor een praatje en een grap. Zeer goede prijzen.”

Th. v. Drie

Meer reviews lezen…

Oprommerloads: De Tweedehands Kringloopwinkel in Oude Bildtzijl

De Oprommerloads is een tweedehands kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Oude Bildtzijl. Deze unieke vintagewinkel biedt een breed assortiment aan antiek, curiosa en vintage-artikelen. Het is de perfecte plek voor liefhebbers van duurzaam winkelen en schattenjagers die op zoek zijn naar unieke vondsten. Met een gemiddelde rating van 4.5/5 sterren is Oprommerloads een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Oprommerloads biedt de mogelijkheid om goederen in te nemen. Dus als je nog gebruikte spullen hebt die je niet meer nodig hebt, kun je deze doneren aan de winkel. Het is een geweldige manier om je oude items een nieuw leven te geven en tegelijkertijd bij te dragen aan duurzaamheid. Neem contact op met de winkel voor meer informatie over het inleveren van goederen.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen bij Oprommerloads is het altijd goed om op de hoogte te zijn van bepaalde zaken. Het personeel in de winkel wordt vaak geprezen in de reviews, dus aarzel niet om hun hulp te vragen als je op zoek bent naar iets specifieks. Let ook op de prijzen, aangezien deze ook vaak positief worden beoordeeld. Het is altijd verstandig om rond te kijken en de tijd te nemen om de beste deals te vinden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Oprommerloads is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Bij binnenkomst in de winkel word je verwelkomd door een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid. Het is een toegankelijke en inclusieve winkel voor iedereen. Betalingen kunnen worden gedaan met diverse betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Naast het reguliere winkelen heeft Oprommerloads ook een aantal unieke programma’s en diensten. Zo bieden ze bezorging aan, waardoor je ook grote of zware items gemakkelijk kunt laten thuisbezorgen. Volg Oprommerloads op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle updates en het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Kortom, Oprommerloads is niet zomaar een kringloopwinkel. Het is een plek waar je kunt genieten van een unieke winkelervaring, hoogwaardige vintage-artikelen kunt vinden en tegelijkertijd een bijdrage kunt leveren aan duurzaamheid. Breng een bezoek aan Oprommerloads in Oude Bildtzijl en ontdek zelf de schatten die op je wachten.

29 gedachten over “Kringloopwinkel Oprommerloads in Oude Bildtzijl”

 1. ★★★★★

  We kwamen geregeld in deze kringloop. Alles mooi geordend en voldoende loopruimte. En natuurlijk de leuke prijsjes. Wat jammer dat het zo achteruit is gegaan. Het staat er veel te vol en alles staat door elkaar. Je kan er niet normaal lopen. Ook de prijzen zijn enorm gestegen. Nee voorlopig staat deze niet meer op mijn kringloop lijstje.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Hele grote loods vol met oude spullen. Dit is hoe een kringloop hoort te zijn. Sommige prijzen zijn wel overdreven hoog, daar waar andere prijzen spotgoedkoop zijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Veel leuke spulletjes en aardig grote loods..leuk om eens te kijken..soms niet echt goedkoop maar wel leuke oude spulletjes

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Oprommerloads. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Ik vind ze veel te duur als ontruimers. Ik heb de oude man ervaren als opdringerig om de boel de kunnen ontruimen. Erg vervelend en verdrietig als een dierbare net is overleden. Ik ervaarde dat hij alleen uit is op de spullen die voor niks meegenomen konden worden en een flinke factuur voor gestuurd kon worden. Aan de afspraak over de factuur hield hij zich niet. En dan vond hij dat hij het zo goed gedaan heeft! De arrogantie. De ontruimers zelf zijn wel OK en begaan.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Oprommerloads. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Oprommerloads. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Oprommerloads. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Oprommerloads. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Oprommerloads. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter