Kringloopwinkel Smuk Wyfke in Kollum

Ontdek verborgen schatten bij Smuk Wyfke in Kollum – kleding, meubels, boeken en meer in een gezellige kringloopambiance.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“We hebben tijdens de Eritrese avond genoten van de heerlijke injera -lekker met je handen eten – en van de Eritrese koffie. Geweldig dat RaderWerk Kollum zulke VIP-avonden organiseert. We zijn zeker van plan om hier vaker naar toe te gaan, evenals naar de lunch die elke woensdag georganiseerd wordt.”

Anne van der Ploeg

“Wat een leuke winkel. Je wordt hartelijk begroet door het personeel. Leuk dat men er ook voor een babbel en kopje koffie terecht kan. Aardig wat keuze. Ga zo door, complimenten hoor.”

J.W. Hoeksema

“Vandaag met mijn vader en kinderen in de leuke kringloopwinkel geweest, ziet er verzorgd uit en hele vriendelijke mijnheer die de winkel opende”

jenneke van maurik

Meer reviews lezen…

Smuk Wyfke: De Ideale Kringloopwinkel in Kollum

Smuk Wyfke is een populaire kringloopwinkel gevestigd aan de Voorstraat 122 in Kollum. Deze sfeervolle winkel trekt veel bezoekers dankzij het gevarieerde assortiment en de vriendelijke service. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken of huishoudelijke artikelen, bij Smuk Wyfke vind je het allemaal.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Smuk Wyfke kun je terecht met allerlei spullen die je niet meer nodig hebt. Denk aan kleding die je niet meer draagt, boeken die je al hebt uitgelezen, meubels die je wilt vervangen of huishoudelijke apparatuur die je niet meer gebruikt. Door deze spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de producten. Hoewel veel items in goede staat zijn, is het altijd verstandig om te controleren op eventuele beschadigingen of mankementen. Smuk Wyfke staat bekend om de goede kwaliteit van de producten. Dankzij de vriendelijke vrijwilligers die de winkel runnen, wordt het assortiment zorgvuldig gesorteerd en gepresenteerd.

Hoe werkt Smuk Wyfke?

Smuk Wyfke werkt met vrijwilligers die met veel passie en toewijding werken. De winkel is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Tijdens een bezoek aan de kringloopwinkel word je hartelijk ontvangen en kun je op je gemak rondkijken tussen de verschillende producten. Betalen is eenvoudig, aangezien Smuk Wyfke diverse betaalpassen accepteert.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het brede assortiment biedt Smuk Wyfke ook diverse programma’s en andere services aan. Zo organiseert de winkel regelmatig leuke activiteiten, zoals modeshows en workshops, waarbij je inspiratie kunt opdoen op het gebied van duurzame mode. Daarnaast biedt Smuk Wyfke ook aantrekkelijke kortingen op specifieke productcategorieën, waardoor je nog voordeliger kunt winkelen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Smuk Wyfke? Volg dan hun Instagram-account hier en like hun Facebook-pagina hier.

Kortom, Smuk Wyfke is dé ideale kringloopwinkel in Kollum. Met een gevarieerd assortiment, vriendelijke vrijwilligers en diverse unieke programma’s en services, biedt deze winkel een bijzondere winkelervaring voor iedereen die op zoek is naar duurzame en betaalbare producten. Kom langs en ontdek zelf de schatten die Smuk Wyfke te bieden heeft!

47 gedachten over “Kringloopwinkel Smuk Wyfke in Kollum”

 1. ★★★★☆

  Bij binnenkomst winkel schreeuwen gelijk 2 medewerkers uit verschillende hoeken mondkapje op. Wat een onvriendelijke bejegening. Helaas zijn de spullen in de winkel ook niet zo geweldig. Een winkel om niet terug te keren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Smuk Wyfke. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Smuk Wyfke. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  What a nice store. You will be greeted warmly by the staff. Its nice that you can also go there for a chat and a cup of coffee. Quite a bit of choice. Keep it up, compliments.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Twee uiterst sympathieke, behulpzame en voorkomende medewerkers kwamen keurig op tijd op ons adres. Werkelijk niets op aan te merken. Chapeau.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een prettige winkel waar je van alles kunt kopen van kleding, cds tot boeken en huisraad. Je wordt vriendelijk geholpen door het personeel.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Smuk Wyfke. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Deze kringloop is erg netjes, ziet er prachtig uit als je door de winkel loopt. Ik ben wel geschrokken van de hoge prijzen van kleding en kleingoed. Een Zara broek voor 7,50 vind ik te duur.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Vandaag met mijn vader en kinderen in de leuke kringloopwinkel geweest, ziet er verzorgd uit en hele vriendelijke mijnheer die de winkel opende

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Smuk Wyfke. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Smuk Wyfke. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Smuk Wyfke. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter