Kringloopwinkel De Lege Knip in Heerenveen

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwinkel De Lege Knip in Heerenveen – van boeken tot meubels en speelgoed. Shop verantwoord!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag13:00-17:30
Woensdag13:00-17:30
Donderdag13:00-17:30
Vrijdag13:00-17:30
Zaterdag13:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Erg prettige kringloop. Goed en netjes gesorteerd. De spullen zijn voor iedere portomonnee aangenaam. Chapeau! Daarnaast ook ruim aanbod aan leuke spulletjes. Locatie is ook top. Tegenover twee supermarkten en dus veel parkeermogelijkheden. Kleine verbeterpunten zijn: – Het niet kunnen pinnen. (Wel duidelijk aangegeven bij de ingang trouwens!) – De gangpaden zijn wat aan de smalle kant. (Niet geheel coronaproof) – Het personeel kwam niet heel vriendelijk over. Dit kan gevoelige mensen afschrikken. En gelet op de andere reacties hier, zijn die er zeker. Conclusie: Zeker de moeite waard.”

Jaap 123

“verwees zij naar het garantiebewijs, ik vertelde haar dat dit wettelijk van generlei waarde is, omdat dit pas ter beschikking komt na het afrekenen en betalen dus, ook zegt de wet heel andere dingen over de verkoop van defecte apparaten. Momenteel neem ik het verlies maar en ben weer een ervaring rijker, LEGE KNIP heeft geen enkele moeite met het verkopen van defecte apparatuur en minacht zijn ter goeder trouw kopende klanten. Voor mij dus geen LEGE KNIP meer, ook geen overtollige goederen meer gratis van mij, ik gooi het nu liever in de vuilcontainer.”

Jan de Boer

“Prima winkel voor kleingoed en kleding. Voor meubels kun je beter naar De Poort gaan. Kleding is hier wel goed geprijsd en wekelijks zijn er kledingstukken voor de helft. Als je weinig te besteden hebt, kun je hier goed terecht. Nadeel is wel dat je niet kunt pinnen… en je moet de kleding goed checken, omdat er nog wel eens wat stuk is (heb het zelf al een aantal keren gehad nu, dus let extra goed op) een kleine kringloop waar ik zo een uur of zelfs twee kan rondlopen!”

Mirjam Lantinga

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel De Lege Knip – Een Duurzaam Avontuur in Heerenveen

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel waar je duurzaam kunt winkelen? Dan is Kringloopwinkel De Lege Knip in Heerenveen zeker een bezoekje waard! Deze gezellige winkel bevindt zich op Weegbree 70 A en is geopend van maandag tot en met zaterdag. Hier vind je een breed assortiment aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer.

Wat kan je brengen naar De Lege Knip?

Bij De Lege Knip kun je ook zelf nog goede tweedehands spullen inleveren. Heb je bijvoorbeeld boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed dat een tweede leven verdient? Breng het gerust langs! Zo help je niet alleen het milieu door hergebruik, maar ook anderen die op zoek zijn naar mooie en betaalbare spulletjes.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Als je naar De Lege Knip gaat, zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Allereerst is het personeel vriendelijk en behulpzaam, zoals vaak vermeld in de reviews. Daarnaast zijn de prijzen ook aantrekkelijk, want wie houdt er nu niet van koopjes? Het is handig om te weten dat je zowel contant als met PIN kunt betalen.

Hoe werkt De Lege Knip?

Bij binnenkomst bij De Lege Knip word je verwelkomd door een rolstoelvriendelijke ingang. Ook is er een ruime parkeerplaats die rolstoelvriendelijk is, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel. Het personeel staat klaar om je te helpen met eventuele vragen en bij het vinden van de gewenste producten. Bovendien biedt De Lege Knip ook enkele speciale programma’s en diensten aan, zoals een inname van goederen en een ophaalservice. Zo kun je gemakkelijk van je spullen afkomen en anderen blij maken met jouw donaties.

Kortom, Kringloopwinkel De Lege Knip in Heerenveen biedt een geweldige winkelervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Je vindt er een gevarieerd aanbod aan tweedehands spullen, vriendelijk personeel en aantrekkelijke prijzen. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek de schatten die er te vinden zijn!

129 gedachten over “Kringloopwinkel De Lege Knip in Heerenveen”

 1. ★★★★☆

  Een kringloop (en vooral deze) behoort een plek te zijn waar de minima voordelig hun spullen moeten halen…ten eerste is deze kringloop verrotte duur en daar komt bij dat je niet in staat bent op deze plaats met PIN te betalen….1+1=?

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Onvriendelijke dame achter de kassa en weinig origineel aanbod. De prijzen zijn gemiddeld tot bovengemiddeld. Het viel ons tegen… En natuurlijk nog altijd te gek voor woorden dat er geen pin mogelijkheid is.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een hele leuke kringloopwinkel met leuke spullen ik mag daar graag even sneupen jammer dat je er niet pinnen kunt .

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Geen pin Anno 2023! Veel duurder dan elke andere kringloopwinkel. Slecht aanbod glazen stoffig. Onvriendelijk personeel en heel wantrouwig met overal waarschuwingsborden waardoor ze hun klant als kind zien. Never nooit meer deze dan is de andere Kringloop in Heereveen veel beter!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met De Lege Knip. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een hele mooi kringloopwinkel, alleen jammer toen we er gisteren waren, , dat er toch mensen lopen zonder mondkapje, er wat van gezegd een grote bek toe, waarom vraag ik me af. W e zijn net weer vrij van een LOCKDOWN, winkel is net weer een dag open en dan heb je er zulke idioten rondlopen. Plus dat er een rij stond tot achter in de winkel, hoezo onverantwoord. Zeg je het tegen het personeel, krijg je te horen, We zijn geen politieagenten, heel jammer dit, als het zo moet dan mag van mij de winkel gedwongen dicht

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Lege Knip. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Goede DVDS en CD voor zeer nette prijs. Het enige minpuntje wat ik kon vinden was dat de discs wat krassen bevatten maar doordat ik het als collectie item gebruik is dit geen enkele problematiek voor mij Ik kom zeer zeker weer voor dit soort dingen

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Vrij prijzig voor wat ze aanbieden. Merk spijkerbroek (zichtbaar gedragen) tussen de 8 en 12 euro. Dan beter naar Vinted. Ook ruikt het er niet lekker, weinig personeel en niet echt behulpzaam. Ze hebben nog steeds geen pin en dus altijd genoeg contant opzak hebben. Wie heeft dat nou nog? Ze hebben overigens wel veel keus, aardig wat doorloop in goederen heb ik het idee.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top ervaring met De Lege Knip. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Eerste indruk: beetje rommelig en vies. Veel verschillende spullen, van kopjes en borden tot meubels, veel boeken en kleding. Persoonlijk vond ik de meeste dingen nog best prijzig. Met name kleding vond ik best duur voor tweedehands artikelen. Afrekenen kan alleen contant, geen pin aanwezig.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  je wordt zeer grof en klantontvriendelijk behandeld door het vrijwillige personeel. je kan er niet pinnen. te duur (sommige produkten en het ruikt er ook vieze lucht in de winkel. verdiend absoluut geen ster

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Erg prettige kringloop. Goed en netjes gesorteerd. De spullen zijn voor iedere portomonnee aangenaam. Chapeau! Daarnaast ook ruim aanbod aan leuke spulletjes. Locatie is ook top. Tegenover twee supermarkten en dus veel parkeermogelijkheden. Kleine verbeterpunten zijn: – Het niet kunnen pinnen. (Wel duidelijk aangegeven bij de ingang trouwens!) – De gangpaden zijn wat aan de smalle kant. (Niet geheel coronaproof) – Het personeel kwam niet heel vriendelijk over. Dit kan gevoelige mensen afschrikken. En gelet op de andere reacties hier, zijn die er zeker. Conclusie: Zeker de moeite waard.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter