Kringloop Pikulan in Surhuisterveen

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop Pikulan in Surhuisterveen – kleding, meubels, boeken en meer met hoge klanttevredenheid.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag13:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een winkel vol verrassingen! Gaan zeer verantwoord met de corona-maatregelen om en hebben daarvoor zelfs een mooie toilet-groep voor de klanten aangelegd. Een organisatie (stichting) met een groot sociaal hart en hebben mij ook geholpen met het leeghalen van mijn vaders huis waarbij de opbrengst van de te verkopen spullen werd gedoneerd aan projecten in Indonesië. Ben je in de buurt, dan zeker even neuzen … voor leuke prijsjes uiteraard.”

Syta Plantinga voorzitter stichting Kolewa

“Leuke kringloop! Kocht vandaag computerspeakers en bij het betalen vroeg ik om de kassabon, omdat ik nog niet wist of de speakers het zouden doen… “Oh, dat maakt niet uit hoor, was het antwoord: wij geven geen garantie, we zijn immers een kringloop” Ik kom regelmatig in kringloopwinkels, maar dit heb ik nog niet eerder gehoord! Pikulan: doe hier iets mee!”

wim pruis

“Het is mooie, grote winkel met alles keurig gesorteerd. De prijzen zijn niet hoog en het personeel is vriendelijk. Helaas praten de meesten alleen Fries. En bij het afrekenen gebruiken ze geen kassa, ze tellen het op briefjes op. Dat kan volgens mij handiger.”

Marja Bodewes

Meer reviews lezen…

Kringloop Pikulan: De Duurzame Schat van Surhuisterveen

Kringloopwinkel Pikulan is een geliefde kringloopwinkel in Surhuisterveen, Friesland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren trekt deze winkel mensen vanuit de hele regio aan. Kom en ontdek de schatten die deze winkel te bieden heeft op het volgende adres: De Dellen 20, 9231 EC Surhuisterveen.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloopwinkel Pikulan kun je allerlei spullen doneren of verkopen. Denk bijvoorbeeld aan kleding, meubels, boeken, elektronica en huisdecoratie. Door je bruikbare spullen naar de winkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving en geef je je items een tweede leven.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Kringloopwinkel Pikulan is het belangrijk om op de kwaliteit en de prijs van de producten te letten. Het vriendelijke personeel beoordeelt de binnengebrachte goederen zorgvuldig voordat ze in de winkel worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je alleen kwalitatief goede items vindt. Let ook op eventuele kortingen en acties die de winkel aanbiedt, dit kan je onverwachte koopjes opleveren!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel Pikulan heeft een breed scala aan diensten en faciliteiten om het winkelen gemakkelijk te maken. Ze bieden een bezorgservice aan, zodat je geen moeite hoeft te doen om je aankopen thuis te krijgen. Als je spullen hebt die je wilt doneren of verkopen, kun je deze bij de winkel inleveren. Ze hebben zelfs een handige ophaalservice als je grote items hebt die je niet zelf kunt vervoeren.

Als je met de auto komt, kun je gebruikmaken van de rolstoelvriendelijke parkeerplaats. Zo is de winkel toegankelijk voor iedereen. Daarnaast accepteert Kringloopwinkel Pikulan verschillende betaalmethoden, waaronder contactloos mobiel betalen en creditcards. Dit maakt het afrekenen een stuk eenvoudiger.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloopwinkel Pikulan biedt ook een aantal unieke programma’s en kortingen aan. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om de winkel te volgen op Facebook, waar je op de hoogte blijft van het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen. Ook organiseert de winkel regelmatig speciale kortingsacties, waarbij je nog voordeliger kunt shoppen.

Kortom, Kringloopwinkel Pikulan in Surhuisterveen is een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar duurzame en voordelige producten. Breng je spullen naar de winkel of kom langs en ontdek zelf de schatten die hier te vinden zijn. De openingstijden zijn als volgt: – Maandag t/m zaterdag: 13:00-17:00 uur.

Let op: in verband met COVID-19 kunnen de openingstijden en bepaalde diensten tijdelijk gewijzigd zijn. Neem voor actuele informatie telefonisch contact op met de winkel.

Voor meer kringloopwinkels in Surhuisterveen en andere delen van Friesland kun je een kijkje nemen op onze website: Kringloopwinkels in Friesland.

69 gedachten over “Kringloop Pikulan in Surhuisterveen”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Pikulan. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Pikulan. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Pikulan. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Pikulan. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Leuke kringloop! Kocht vandaag computerspeakers en bij het betalen vroeg ik om de kassabon, omdat ik nog niet wist of de speakers het zouden doen… Oh, dat maakt niet uit hoor, was het antwoord: wij geven geen garantie, we zijn immers een kringloop Ik kom regelmatig in kringloopwinkels, maar dit heb ik nog niet eerder gehoord! Pikulan: doe hier iets mee!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Pikulan. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Pikulan. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Pikulan. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter