Kringloopwinkel Raderwerk in Kollum

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel Raderwerk, Kollum – kwaliteit tweedehands artikelen, positieve reviews, behulpzame vrijwilligers.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“We hebben tijdens de Eritrese avond genoten van de heerlijke injera -lekker met je handen eten – en van de Eritrese koffie. Geweldig dat RaderWerk Kollum zulke VIP-avonden organiseert. We zijn zeker van plan om hier vaker naar toe te gaan, evenals naar de lunch die elke woensdag georganiseerd wordt.”

Anne van der Ploeg

“Wat een leuke winkel. Je wordt hartelijk begroet door het personeel. Leuk dat men er ook voor een babbel en kopje koffie terecht kan. Aardig wat keuze. Ga zo door, complimenten hoor.”

J.W. Hoeksema

“Vandaag met mijn vader en kinderen in de leuke kringloopwinkel geweest, ziet er verzorgd uit en hele vriendelijke mijnheer die de winkel opende”

jenneke van maurik

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Raderwerk: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Kollum

Kringloopwinkel Raderwerk: Een Overzicht

Kringloopwinkel Raderwerk, gevestigd aan de Voorstraat nummer 122 in Kollum, is een populaire thrift store in de regio. Met een gemiddelde beoordeling van 3,9/5 sterren trekken ze regelmatig positieve aandacht van bezoekers. Vooral de vrijwilligers worden vaak genoemd in de recensies.

Wat kun je inbrengen bij Kringloopwinkel Raderwerk?

Bij Kringloopwinkel Raderwerk kun je diverse spullen inbrengen. Heb je boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsitems, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed dat je niet meer nodig hebt? Breng het naar de winkel en geef deze artikelen een tweede leven. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Wanneer je bij Kringloopwinkel Raderwerk gaat shoppen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het goed om te weten dat de winkel van maandag gesloten is. Op de overige dagen, van dinsdag tot en met zaterdag, is de winkel geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Verder bieden ze een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Hoe werkt Kringloopwinkel Raderwerk?

Bij Kringloopwinkel Raderwerk kun je rustig rondneuzen tussen de diverse tweedehands items. Ze hebben een breed assortiment aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Bovendien kun je tijdens het winkelen genieten van een kopje koffie in de koffiehoek.

Naast het winkelen biedt Kringloopwinkel Raderwerk ook extra diensten en faciliteiten. Zo hebben ze een ophaalservice voor grote spullen en kunnen ze helpen bij woningontruiming. Deze extra services maken het gemakkelijker om spullen te doneren of aan te schaffen.

Blijf op de hoogte via Social Media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via Kringloopwinkel Raderwerk Kollum? Volg hen dan op Facebook en Instagram. Mis geen enkele update en ontdek de nieuwste aanwinsten in de winkel.

Ontdek Meer Raderwerk Filialen

Kringloopwinkel Raderwerk Kollum maakt deel uit van Raderwerk. Benieuwd naar andere filialen van Raderwerk? Ontdek ze op onze website.

Ga naar Kringloopwinkel Raderwerk Kollum en ervaar het plezier van duurzaam winkelen in Kollum!

Laat hieronder een review achter