Kringloopwinkel Lichtpuntloods in Kollumersweach

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Lichtpuntloods Kringloopwinkel – van boeken tot vintage – geef spullen een nieuw leven in Kollumerzwaag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:30-17:00
WoensdagGesloten
Donderdag13:30-17:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wauw, wat een grote kringloopwinkel! Ik heb er in de loop der jaren al heel wat bezocht, maar nog nooit zo’n grote gezien. Enorm groot assortiment in aparte afdelingen met waarschijnlijk aparte verkopers en een hele grote parkeerplaats. Uitgebreide horeca, waar het ook heel druk was. Geen 5 sterren vanwege de lastige methode om te kunnen pinnen. Je moet op alle afdelingen contant betalen. Als je wil pinnen, moet je naar een loket, dat beneden zit. Wil je dus op diverse afdelingen wat kopen en pinnen, moet je voor elke aankoop naar het loket. Dat weerhield mij ervan om boven iets te kopen.”

mw. M.K. Mantel

“Persoonlijk kom ik hier al jaren met familie. Het aanbod wisselt hier redelijk vlot en kun je zomaar iets unieks tegenkomen voor een zacht prijsje. Door een recente verbouwing is er 900 m2 bijgekomen qua verkoopruimte, naast al een ruime winkel van twee verdiepingen. Er werken uitsluitend vrijwilligers en de opbrengst gaat naar de dagbesteding van ouderen in het gelijknamige Lichtpunt te Kollumerzwaag. Een aanrader!”

Hendrik Wessel de Vries

“Echt gezellig een praatje kunnen houden is wat een ieder nodig heeft en kan in de Lichtpuntloods en de ene keer is het net als overal wat gezelliger dan de andere keer. Wees vrijgevig en lief voor elkaar want van (liefde) geven word je rijk maar helaas hebben een hoop mensen dat niet in de gaten wat ik verdrietig vind.”

Sieger Dantuma

Meer reviews lezen…

Lichtpuntloods: De Kringloopwinkel in Kollumerzwaag

Wat kan je naar de Lichtpuntloods brengen?

De Lichtpuntloods is een kringloopwinkel die een breed scala aan tweedehands goederen accepteert. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed of vintage items hebt, je kunt ze allemaal naar deze winkel brengen. Dus, als je wat ongewenste spullen hebt die je niet meer nodig hebt, is de Lichtpuntloods de perfecte plek om ze een nieuw thuis te geven.

Waar moet je op letten bij de Lichtpuntloods?

Bij de Lichtpuntloods is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. Verschillende reviewers hebben de zachte prijzen van deze kringloopwinkel al benadrukt. Dus, als je op zoek bent naar koopjes, dan is dit de plek voor jou. Bovendien is het meubelaanbod van de Lichtpuntloods iets waar je naar moet uitkijken. Veel bezoekers hebben de meubelstukken van hoge kwaliteit geprezen die ze in deze winkel hebben gevonden.

Hoe werkt de Lichtpuntloods?

De Lichtpuntloods is gevestigd in Kollumerzwaag en is geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag. Met ruim 4.300 m2 is deze winkel een waar paradijs voor koopjesjagers en liefhebbers van tweedehands artikelen. Je kunt ervoor kiezen om je goederen in de winkel af te leveren of gebruik te maken van de ophaalservice. Voor het gemak van de klanten is de Lichtpuntloods rolstoeltoegankelijk, met vriendelijke voorzieningen zoals rolstoelvriendelijke ingang, lift, parkeerplaatsen en zitplaatsen. Ook is de winkel LGBTQ+ vriendelijk en biedt het een veilige omgeving voor transgenders.

Unieke programma’s en diensten

De Lichtpuntloods biedt niet alleen geweldige tweedehandsartikelen tegen betaalbare prijzen, maar heeft ook enkele unieke programma’s en diensten. Zo biedt de winkel bezorging en de mogelijkheid om goederen in de winkel op te halen, waardoor het gemakkelijk wordt om je aankopen mee naar huis te nemen. Bovendien is er een gezellige koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. De Lichtpuntloods is ook te vinden op Facebook waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen.

Kortom, als je op zoek bent naar een kringloopwinkel met een breed assortiment, zachte prijzen en unieke programma’s en diensten, dan is de Lichtpuntloods in Kollumerzwaag de winkel voor jou. Neem een kijkje en ontdek de schatten die op je wachten. Verminder afval, geef spullen een tweede leven en geniet van duurzaam winkelen bij de Lichtpuntloods!

148 gedachten over “Kringloopwinkel Lichtpuntloods in Kollumersweach”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Lichtpuntloods. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Hele grote kringloopwinkel. Van alles te.koop, veel meubels kleding boeken, vriendelijke prijzen. Beperkte openingstijden.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  A thrift store in a warehouse. All staples together with different items. Fun to go around. And they are very friendly.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Lichtpuntloods. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Lichtpuntloods. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Echt gezellig een praatje kunnen houden is wat een ieder nodig heeft en kan in de Lichtpuntloods en de ene keer is het net als overal wat gezelliger dan de andere keer. Wees vrijgevig en lief voor elkaar want van (liefde) geven word je rijk maar helaas hebben een hoop mensen dat niet in de gaten wat ik verdrietig vind.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Fantastisch grote loods met knap materiaal. Vriendelijk behulpzaam personeel, heerlijk om te shoppen ! Enorm grote keuze, van alles wat. De prijzen vallen me steeds weer mee.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Lichtpuntloods. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Op zaterdag 7 mei waren we hier weer eens. Wat veel spullen. En ook gezellig een kopje koffie drinken kan hier. Echt een aanrader voor wie graag in kringloopwinkels struint. Super, super, super.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Cozy warehouse… well stocked and delicious coffee. Search through long displays. Bought very beautiful and cool tableware. Worth the effort.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Meneer van de vintage hi-fi en electronica scheld je uit als je ergens naar kijkt want dan sta je in zijn weg . Daarna mag je niks meer bij hem kopen want dan reageert hij niet meer als je netjes wat vraagt. Niet iedereen is geschikt als vrijwilliger vrees ik..

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Zeer hoge prijzen. Uiteraard gaan dingen naar een goed doel. Maar het is nog steeds een kringloop. Spullen zo duur verkopen. Dan schiet je je doel voorbij. Ik zal in elk geval helaas niet weer komen. En met mij vele meer. 8,- voor een stukje stof uit 1970.. de gaten vallen er bijna in.. sorry hoor maar dat is het gewoon niet waard. Zoals ik zei. Veel en veelste duur.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Lichtpuntloods. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Lichtpuntloods. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Abnormale prijzen voor een kringloop! Geen kringloop maar gewoon een commerciele zaak. Een kleine tosti apparaatje waar de anti aanbaklaag bijna ervan weg is voor 15 euro? Bij de action dezelfde formaat haal je een nieuwe voor 10.00 euro nieuw in doos!!!!! Jongens jongens waar gaat dit naar toe.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter