Slera Kringloop – De Uniekste koopjes (Gesloten)

Ontdek duurzame schatten bij Slera Kringloop Eindhoven – boeken, meubels, kleding en meer in een unieke tweedehandswinkelervaring.

Deze kringloopwinkel is per 27 januari 2024 definitief gesloten. Bekijk andere kringloopwinkels in eindhoven.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00-17:00
Woensdag12:00-17:00
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Super nice people who work there and are eager to help. Lots of beautiful things with quality, And I definitely want to go back there to shop again.”

Shakira Yakir

“Van meubels tot pannen fietsen kleding kom kijken het is de moeite waard”

jt horvat

“Great selection of clothes. I can always find something”

Maddyyhh

Meer reviews lezen…

Slera Kringloop – De Uniekste koopjes in Eindhoven

Slera Kringloop opent per 19 mei een nieuwe winkel aan de Visserstraat 3 in Eindhoven. Met een unieke opzet en ruim 2000m2 kringloop plezier, beloven ze een geweldige winkelervaring.

Wat kan je brengen naar Slera Kringloop? Bij Slera Kringloop kun je terecht met een breed scala aan goederen. Of het nu gaat om boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed, gereedschappen, of vintage items, ze nemen het graag van je aan. Het verkopen en kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook een geweldige manier om unieke items te vinden.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Slera Kringloop?

Bij Slera Kringloop is er altijd iets nieuws te ontdekken. Ze hebben een breed assortiment van boeken, brocante, computers, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en vintage items. Je kunt er altijd op rekenen dat je bijzondere en unieke koopjes tegenkomt.

Daarnaast is Slera Kringloop rolstoeltoegankelijk en biedt het diverse faciliteiten zoals een parkeerplaats en de mogelijkheid om met PIN te betalen. Ook hebben ze een bezorgservice en kun je goederen bij hen inleveren of gebruik maken van de ophaalservice.

Hoe werkt Slera Kringloop?

Bij Slera Kringloop geloven ze in een duurzame en circulaire economie. Het idee achter de kringloopwinkel is dat je spullen een tweede leven krijgen in plaats van weggegooid te worden. Door gebruikte goederen een nieuwe bestemming te geven, zorgen ze voor minder afval en een groenere planeet.

Slera Kringloop biedt verschillende diensten en faciliteiten om het winkelen gemakkelijker te maken. Je kunt met het openbaar vervoer naar de winkel komen, gebruik maken van de bezorgservice en betalen met PIN. Bovendien hebben ze een parkeerplaats beschikbaar voor klanten.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Slera Kringloop heeft verschillende programma’s en kortingen om klanten extra voordeel te bieden. Ze hebben regelmatig speciale acties en aanbiedingen, dus het is altijd de moeite waard om hun Facebook-pagina of Instagram-account te volgen voor de laatste updates.

Daarnaast biedt Slera Kringloop een woningontruimingsdienst, waarbij ze je kunnen helpen met het leeghalen van een woning na een overlijden of verhuizing. Deze service kan erg handig zijn in moeilijke tijden.

Bezoek Slera Kringloop in Eindhoven

Ben je op zoek naar unieke koopjes in Eindhoven? Breng dan een bezoek aan Slera Kringloop aan de Visserstraat 3. Ze staan bekend om hun grote assortiment en goede service. Kom langs en ontdek de schatten die er op je wachten in deze prachtige kringloopwinkel.

Voor meer informatie, bezoek de Facebook-pagina van Slera Kringloop en Instagram-account van Slera Kringloop.

68 gedachten over “Slera Kringloop – De Uniekste koopjes (Gesloten)”

 1. ★★★★★

  Benaming kringloop niet van toepassing. Partijhandel met stevige prijzen. Personeel (2 oudere dames) onbeschoft en weinig geduld of empathie. Geen aanrader, wegblijven dus!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Slera – De Uniekste koopjes. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Slera – De Uniekste koopjes. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Slera – De Uniekste koopjes. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Slera – De Uniekste koopjes. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Beetje tussen een partijhandel en kringloop in niet echt wat gevonden helaas, Zit in een oude woonwinkel.Sommige personeels leden erg vriendelijk andere ronduit bot daarom mijn waardering van maar 3 sterren

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Slera – De Uniekste koopjes. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Slera – De Uniekste koopjes. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Slera – De Uniekste koopjes. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Slera – De Uniekste koopjes. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Slera – De Uniekste koopjes. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter