Kringloopwinkel Sjaalom by KlaraLuna

Ontdek duurzame tweedehands fashion bij Sjaalom by KlaraLuna in Helvoirt – topbeoordelingen voor kwaliteitsmode en unieke vintage vondsten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag12:00-18:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Kleurrijke plek met veel excentrieke en hoge kwaliteit tweedehands kleding. Goede prijzen en vriendelijke service. Moeite waard om even een kijkje te nemen!”

Sarah Cahuasqui

“Heel leuke winkel en een vriendelijke Klaartje.”

jj jj

“Lieve leuke eigenaren!”

Esther Idsinga

Meer reviews lezen…

Sjaalom by KlaraLuna: Dé tweedehands kledingwinkel in Helvoirt

Bent u klaar voor een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen? Maak kennis met Sjaalom by KlaraLuna, dé tweedehands kledingwinkel gevestigd in Helvoirt. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, kunt u bij deze bijzondere winkel terecht voor unieke vintage items en nog veel meer!

Wat kunt u brengen naar de thrift store? Bij Sjaalom by KlaraLuna kunt u terecht met een breed scala aan tweedehands artikelen. Of het nu gaat om kleding, boeken, brocante of huis- en inrichting, deze winkel staat open voor allerlei soorten spullen. Het kopen van tweedehands items is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens een geweldige manier om unieke schatten te vinden.

Waar moet u op letten bij het winkelen in de thrift store? Bij een bezoek aan Sjaalom by KlaraLuna is het belangrijk om goed op te letten. Met een gevarieerd assortiment aan kleding, vintage items en meer is het altijd een verrassing wat u kunt vinden. Wees alert op speciale programma’s, kortingen en andere services die deze winkel biedt om ervoor te zorgen dat u geen geweldige deals mist!

Hoe werkt de thrift store? Sjaalom by KlaraLuna is open op zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur. Helaas zijn ze op andere dagen van de week gesloten, maar dit maakt uw bezoek des te specialer. De winkel is rolstoeltoegankelijk en heeft zelfs een genderneutraal toilet. Daarnaast kunt u bij Sjaalom by KlaraLuna alleen met contant geld betalen.

Unieke programma’s en services Naast het brede assortiment en de duurzame shoppingervaring biedt Sjaalom by KlaraLuna nog meer. Deze winkel is LGBTQ+ vriendelijk en heeft zelfs een uniek programma voorzien van kortingen op Black Friday. Mis geen enkele update en volg Sjaalom by KlaraLuna op Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Wilt u meer weten over de kringloopwinkels in Noord-Brabant? Bezoek dan onze website: Kringloopwinkels in Noord-Brabant.

Breng een bezoek aan Sjaalom by KlaraLuna in Helvoirt en geniet van een unieke winkelervaring vol duurzame vondsten en vintage schatten.

3 gedachten over “Kringloopwinkel Sjaalom by KlaraLuna”

  1. ★★★★★

    Kleurrijke plek met veel excentrieke en hoge kwaliteit tweedehands kleding. Goede prijzen en vriendelijke service. Moeite waard om even een kijkje te nemen!

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter