Vincentius Kringloopwinkel in Vught

Ontdek duurzame vondsten bij Vincentius Kringloop Vught – tweedehands kleding, huishoudartikelen en boeken met een hart voor duurzaamheid.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Geweldige kringloop winkel met goede vriendelijk personeel dat heel behulpvaardig is.”

Cees Nuchulmans

“Goed om te zien dat met vrijwilligers een goed lopende kringloop is opgezet”

Frans van Osch

“Lekkere snuffelwinkel met vriendelijk personeel”

Sophie Dirven

Meer reviews lezen…

Vincentius Kringloopwinkel: Duurzaam winkelen in Vught

Vincentius Kringloopwinkel, gevestigd aan De Ketting 1a in Vught, is een prachtige winkel waar je tweedehands kleding, huishoudelijke artikelen en boeken kunt vinden. Deze kringloopwinkel behoort tot de Vincentius Vereniging, tevens bekend als een van de twaalf filialen in Nederland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, is Vincentius Kringloopwinkel een geweldige plek om duurzaam te winkelen.

Wat kun je brengen naar Vincentius Kringloopwinkel?

Bij Vincentius Kringloopwinkel kun je allerlei items doneren, zoals boeken, huisinrichting, kleding, muziek en speelgoed. Door je tweedehands spullen te doneren, draag je bij aan duurzaamheid en help je anderen. Helaas neemt de winkel momenteel geen computers, fietsen, gereedschappen, meubels en planten aan.

Waar moet je op letten bij Vincentius Kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Vincentius Kringloopwinkel is het altijd goed om te kijken naar de kwaliteit van de items die je wilt kopen. Controleer zorgvuldig of er geen beschadigingen zijn en of alles goed functioneert. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat Vincentius Kringloopwinkel op dinsdag en zaterdag geopend is, maar op andere dagen gesloten is.

Hoe werkt Vincentius Kringloopwinkel?

Als onderdeel van de Vincentius Vereniging biedt Vincentius Kringloopwinkel verschillende diensten en faciliteiten aan. Je kunt goederen bij de winkel inleveren, zodat deze hergebruikt kunnen worden. Daarnaast is er ook een ophaalservice beschikbaar, waarmee je grotere items kunt laten ophalen. Hierdoor hoef je zelf geen moeite te doen om je spullen naar de winkel te brengen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Vincentius Kringloopwinkel biedt unieke programma’s en services aan om het winkelen nog aangenamer te maken. Zo kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates via hun Facebookpagina Vincentius Kringloopwinkel op Facebook. Daarnaast kun je Vincentius Kringloopwinkel ook volgen op Instagram via Kringloopwinkel_in_Vught.

Kom langs bij Vincentius Kringloopwinkel in Vught en ervaar zelf de charme van duurzaam winkelen. Vergeet niet de openingstijden te controleren voordat je een bezoek brengt, aangezien de winkel alleen op dinsdag en zaterdag geopend is. Geniet van het assortiment tweedehands kleding, huishoudelijke artikelen en boeken, en draag je steentje bij aan een duurzamere wereld.

21 gedachten over “Vincentius Kringloopwinkel in Vught”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Vincentius . Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Afgeleverd bij Vincentius, nauwelijks gedragen en gebruikt kinderspeelgoed, ze accepteerden het niet. Ze zeiden dat het afval is en dat ik er doorheen moet. Ik wil nogmaals zeggen dat het echt goed speelgoed was. Misschien is het een nieuw tijdperk in Vincentius dat ze dingen nodig hebben met het label en de tags. Vrouwen die daar werken waren onvriendelijk en niet beleefd.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Vincentius . Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Vincentius . Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Vincentius . Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Vincentius . Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Vincentius . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Vincentius . Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter