Kringloopwinkel Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch

Ontdek duurzaam winkelen bij Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch: kleding, meubels, en meer – steun de lokale gemeenschap in Den Bosch.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik was vandaag een dagje in den Bosch. Omdat ik nog een tijd moest wachten op het centraal station, heb ik kringloop in de buurt van het cs opgezocht. 4 minuten lopen en ik was er. Hele vriendelijke dames achter de balie en erg meehelpend. Leuke kringloop, heb wat leuke spulletjes voor een redelijke prijs gescoord. Volgende keer als ik weer in den Bosch kom ga ik weer even snuffelen.”

Natass Plas

“Prettige winkel om eens rustig rond te struinen, maar op dinsdagochtend erg druk…de dames achter de balie blijven desondanks vriendelijk. Petje af. Ik hoop dat de lockdown spoedig over is en we weer rustig kunnen winkelen.”

Dineke de Raad

“Nice thrift store, always find something special with a nice chat at the cash register. And save caps for the assistance dog foundation :))”

Lindi Koroni

Meer reviews lezen…

Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch: De Ideale Plek voor Duurzaam Winkelen

Vincentiushuis is een kringloopwinkel te vinden in Den Bosch. Als onderdeel van de Vincentius Vereniging, heeft deze winkel als missie om bij te dragen aan duurzaam winkelen en sociale steun voor de lokale gemeenschap. Met een gemiddelde rating van 3.5/5 sterren, heeft Vincentiushuis veel te bieden aan de bewoners van Den Bosch en omgeving.

Wat kan je brengen naar Vincentiushuis?

Bij Vincentiushuis kan je verschillende items brengen, zoals kleding, meubels, huis- en inrichting, boeken, speelgoed, muziek, huishoudelijke apparaten en gereedschappen. Door deze items naar de winkel te brengen, maak je niet alleen ruimte vrij in je huis, maar draag je ook bij aan duurzaamheid door hergebruik te stimuleren.

Waar moet je op letten bij Vincentiushuis?

Bij het winkelen bij Vincentiushuis is het belangrijk om op de kwaliteit van de items te letten. Hoewel de winkel veel mooie tweedehandsproducten heeft, is het altijd goed om eventuele beschadigingen of defecten te controleren voordat je tot aankoop overgaat.

Hoe werkt Vincentiushuis?

Vincentiushuis heeft ruime openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag. Het is een plek waar je kwaliteitsproducten kunt vinden tegen eerlijke prijzen. Naast het winkelen, biedt Vincentiushuis ook verschillende diensten aan, waaronder inname van goederen, ophaalservice en een parkeerplaats voor klanten. Bovendien is de winkel bereikbaar per openbaar vervoer en heeft het een rolstoeltoegankelijke ingang, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om de winkel te bezoeken.

Unieke programma’s en kortingen

Vincentiushuis heeft ook een aantal speciale programma’s en kortingen die het de moeite waard maken om regelmatig een bezoek te brengen. Ze bieden bijvoorbeeld bezorgservice aan, zodat je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Ook hebben ze regelmatig speciale kortingsacties, zoals korting op bepaalde productcategorieën of seizoensgebonden aanbiedingen. Houd hun Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle updates en aanbiedingen.

Vincentiushuis is niet zomaar een kringloopwinkel. Het is een plek waar duurzaamheid, gemeenschap en kwaliteit samenkomen. Met een breed assortiment aan spullen en verschillende faciliteiten en diensten, is Vincentiushuis de ideale plek voor duurzaam winkelen in Den Bosch.

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels in Noord-Brabant? Bekijk dan ons volledige overzicht van kringloopwinkels in provincie Noord-Brabant.

62 gedachten over “Kringloopwinkel Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Nice thrift store, always find something special with a nice chat at the cash register. And save caps for the assistance dog foundation :))

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Ik was vandaag een dagje in den Bosch. Omdat ik nog een tijd moest wachten op het centraal station, heb ik kringloop in de buurt van het cs opgezocht. 4 minuten lopen en ik was er. Hele vriendelijke dames achter de balie en erg meehelpend. Leuke kringloop, heb wat leuke spulletjes voor een redelijke prijs gescoord. Volgende keer als ik weer in den Bosch kom ga ik weer even snuffelen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  De dames die er staan verzinnen maar een prijs terwijl er toch heel duidelijk prijslijsten hangen voor kleding wordt je toch afgezet door het personeel die geen benul hebben van deze prijzen! En dan Mij boos aan kijken! Hallo!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ze hebben hele slechte werkers die niet helpen ik kom 3 keer om te vraagen over lattenbodem en hij Zeg me dat ik geen tijd voor je heb wat raar

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  YOU NEED TO GET A BASKET. This is how they welcome you there, rude and curt bunch of old elderly people… If you are so afraid of certain circumstances and risks, why do you work in a thrift store?!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Prettige winkel om eens rustig rond te struinen, maar op dinsdagochtend erg druk…de dames achter de balie blijven desondanks vriendelijk. Petje af. Ik hoop dat de lockdown spoedig over is en we weer rustig kunnen winkelen.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Leuk winkeltje, netjes. Misschien een tip om met tijdsloten te werken in coronatijd. Maximaal 10 personen mogen tegelijk naar binnen en dan sta je zo 30 minuten in de rij voordat je binnen bent.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  22jaar geleden in den Bosch komen wonen en toen kennis gemaakt met vincentius. Geweldig, ben fan van kringloop winkels en koop eigenlijk nooit in gewone retail. Zonde van je geld. Over de jaren heeft deze winkel de nodige verbeteringen ondergaan, maar vriendelijke medewerkers zijn er altijd geweest. Altijd fijn om binnen te komen, herkend te worden en een praatje te maken.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Vincentiusvereniging ‘s-Hertogenbosch. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter