Kringloopwinkel Sellavie in Made

Ontdek duurzame schatten bij Sellavie in Made – kleding, meubels, elektronica en vintage decor voor een ecobewuste winkelbelevenis!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00-17:00
Woensdag12:00-17:00
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Prima plek om kringloop spullen te vinden, razend druk dus wees op tijd voordat wat je zoekt weg is.”

Wim van hoof

“Kon helaas een fauteuil van ons niet gebruiken. Zijn hier netjes over geinformeerd.”

Richard Hagendoorn

“Leuke kringloop winkel mij zullen ze hier wel vaker tegen komen!”

martijn dominicus

Meer reviews lezen…

Sellavie: Een Duurzame Schat in Made

Sellavie is een tweedehandswinkel gevestigd in Made, een stad in de provincie Noord-Brabant. Als je op zoek bent naar een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Sellavie. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, weet je zeker dat je hier een geweldige winkelervaring zult hebben.

Wat kun je naar Sellavie brengen?

Bij Sellavie kun je terecht met al je tweedehands items. Of je nu kleding, meubels, elektronica of huisdecoratie wilt doneren of verkopen, deze winkel staat voor je klaar. Het is een geweldige manier om je ongewenste spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu te hebben. Dus ruim je zolder op en breng je items naar Sellavie!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Sellavie?

Wanneer je bij Sellavie gaat winkelen, is het belangrijk om te weten waar je naar op zoek bent. De winkel heeft een breed scala aan tweedehandse spullen, dus het kan soms overweldigend zijn. Het is handig om een lijstje met de items die je zoekt mee te nemen, zodat je gericht kunt winkelen. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in de speciale secties voor unieke vondsten en vintage items. Je weet nooit wat voor verborgen juweeltjes je hier kunt tegenkomen!

Hoe werkt Sellavie?

Sellavie heeft een eenvoudig en transparant systeem. Je kunt je tweedehands items verkopen of doneren aan de winkel. Als je ervoor kiest om je items te verkopen, krijg je een eerlijke prijs aangeboden. Als je liever je items doneert, draag je bij aan het goede doel en help je anderen. Het is een win-win situatie voor iedereen!

Unieke programma’s en kortingen

Sellavie biedt ook unieke programma’s en kortingen aan haar klanten. Ze hebben regelmatig speciale acties en aanbiedingen, dus het is de moeite waard om hun Facebook en Instagram pagina’s in de gaten te houden. Op deze manier kun je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en exclusieve aanbiedingen.

Bezoek Sellavie in Made

Sellavie bevindt zich op Rozenbloemstraat 71, 4921 KE Made. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Voor meer informatie kun je contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Mis deze geweldige kans niet om duurzaam te winkelen en breng een bezoek aan de Sellavie tweedehandswinkel in Made, Noord-Brabant.

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Brabant? Neem dan een kijkje op onze Noord-Brabant pagina.

Bezoek Sellavie vandaag nog en ontdek de schatten die je kunt vinden!

101 gedachten over “Kringloopwinkel Sellavie in Made”

 1. ★★★★★

  Een top bezoek aan Sellavie. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Sellavie. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Sellavie. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Sellavie. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Sellavie. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Sellavie. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Sellavie. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Sellavie. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Sellavie. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Sellavie. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Sellavie. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Sellavie. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter