Kringloopwinkel De Soet in Made

Ontdek unieke antiek, meubels en meer bij De Soet Kringloopwinkel in Made. Topbeoordelingen, geweldige vondsten wachten op jou!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

De Soet: De Kringloopwinkel in Made, gemeente Drimmelen

De Soet is een bekende kringloopwinkel in Made, een prachtig stadje in de gemeente Drimmelen. Als je op zoek bent naar antiek en tweedehands goederen, dan ben je hier aan het juiste adres. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, is De Soet al jarenlang een geliefde plek voor liefhebbers van unieke vondsten.

Wat kun je brengen naar De Soet?

Als je thuis nog spullen hebt staan die je niet meer gebruikt, kun je deze gerust naar De Soet brengen. Ze nemen graag allerlei items in ontvangst, zoals kleding, meubels, elektronica, boeken en speelgoed. De Soet hecht veel waarde aan hergebruik en recycling, dus je kunt erop vertrouwen dat je spullen een tweede leven krijgen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij De Soet?

Bij het winkelen bij De Soet is het belangrijk om goed op te letten. Vanwege de aard van tweedehands goederen kunnen er gebruikssporen zijn. Het is daarom verstandig om grondig te inspecteren voordat je een aankoop doet. Gelukkig zijn de medewerkers van De Soet altijd bereid om je te helpen en vragen te beantwoorden. Ze hebben een schat aan kennis en ervaring, dus voel je vrij om naar hun advies te vragen.

Hoe werkt De Soet?

De Soet is een kringloopwinkel die werkt volgens het principe van hergebruik. Ze nemen gebruikte items van mensen in en verkopen deze vervolgens weer tegen aantrekkelijke prijzen. Dit zorgt niet alleen voor een duurzamere manier van consumeren, maar biedt ook kansen voor mensen die op zoek zijn naar unieke en betaalbare items.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere kringloopactiviteiten biedt De Soet ook unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Zo hebben ze regelmatig speciale verkoopdagen, waar je extra voordelig jouw favoriete items kunt bemachtigen. Daarnaast hebben ze een rolstoeltoegankelijke parking, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie over deze programma’s en services.

Maak een uitstapje naar De Soet, dé kringloopwinkel in Made, gemeente Drimmelen. Ontdek het plezier van het zoeken naar verborgen schatten en geef gebruikte spullen een nieuw leven. Kom langs en laat je inspireren door de unieke wereld van De Soet!

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Noord-Brabant, waaronder Made, kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl/noord-brabant/ en https://www.kringloop-info.nl/noord-brabant/made/.

2 gedachten over “Kringloopwinkel De Soet in Made”

  1. ★★★★★

    Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Soet. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Soet. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter