Kringloopwinkel Teuns Barbershop in Made

Ontdek jouw perfecte stijl bij Teuns Barbershop in Made – top kapsels, baardverzorging en meer. Beleef de ultieme barbershop ervaring!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag08:30-18:00
Woensdag08:30-18:00
Donderdag10:30-21:00
Vrijdag08:30-18:00
Zaterdag08:30-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Super tevreden na iedere knipbeurt! Een enorm gedreven kapper en dat zie je terug in het resultaat. Altijd super strak geknipt, hij neemt de tijd voor me en er hangt een fijne sfeer in de barbershop. Een dikke aanrader dus”

Jorn Stoop

“Nette kapsalon met iemand die echt passie voor zijn vak heeft. Dat is ook zeker weer te zien na elke knipbeurt. Daarnaast is elke knipbeurt stik gezellig!”

Brenny Klotz

Meer reviews lezen…

Teuns Barbershop: De Beste Plek voor een Nieuwe Look in Made

Wat Kan Je Brengen naar Teuns Barbershop?

Bij Teuns Barbershop, gelegen aan de Patronaatstraat 25A in Made, bieden ze een breed scala aan behandelingen voor mannen, met name op het gebied van haar- en baardverzorging. Of je nu alleen je haar wilt laten knippen, een nieuwe baardlook wilt proberen, of juist een totale make-over wilt ondergaan, Teuns Barbershop is de ideale plek om naartoe te gaan.

Waar Moet Je op Letten bij Teuns Barbershop?

Bij het bezoeken van Teuns Barbershop is het belangrijk om te weten dat het maken van een afspraak verplicht is. Hierdoor kan het personeel ervoor zorgen dat zij voldoende tijd hebben ingepland om je de best mogelijke service te bieden. Daarnaast zijn de openingstijden van Teuns Barbershop van dinsdag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur en op donderdag zelfs tot 21:00 uur, perfect voor mannen met een druk schema.

Hoe Werkt Teuns Barbershop?

Bij aankomst in Teuns Barbershop word je vriendelijk verwelkomd door het ervaren team van professionele kappers. Ze nemen de tijd om naar je wensen en behoeften te luisteren en kunnen je vervolgens adviseren over de beste stijl en behandelingen die bij jou passen. Naast de reguliere knipbeurten biedt Teuns Barbershop ook speciale behandelingen, zoals het scherp zetten van je baard met een mes, een compleet pakket inclusief wassen en waxen, en knippen voor kinderen tot 15 jaar.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Services

Bij Teuns Barbershop hechten ze veel waarde aan hun klanten en bieden ze een aantal unieke programma’s en services. Zo bieden ze een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats en is het personeel LGBTQ+ vriendelijk, waardoor iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt. Daarnaast accepteren ze betaalpassen, waardoor betalingen eenvoudig en handig zijn voor hun klanten.

Ontdek Teuns Barbershop in Made

Teuns Barbershop heeft een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, wat getuigt van de hoge kwaliteit van hun diensten. Als je op zoek bent naar een professionele kapperservaring in Made, breng dan zeker een bezoek aan Teuns Barbershop. Maak een afspraak en geniet van een topkwaliteit knip- en scheerbeurt, met de mogelijkheid om je look compleet te maken met speciale behandelingen. Voor meer informatie en het maken van afspraken, kun je terecht op hun website of neem contact op via 0356225547.


Keywords: Kringloop Made, Kringloopwinkel Made

6 gedachten over “Kringloopwinkel Teuns Barbershop in Made”

 1. ★★★★★

  Ontzettend leuke gast met niets anders dan passie voor zijn vak. Neemt de tijd en denkt mee. Lief voor kinderen, willen graag bij hem geknipt worden!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Teuns Barbershop. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Teun begrijpt perfect de kunst van het haar- en baardwerk. Al jarenlang is hij de enige die mijn haar en baard mag bewerken, omdat hij precies weet hoe ik het wil. Zijn passie voor het vak is voelbaar, en hij blijft zich constant ontwikkelen. Zijn nieuwe zaak is werkelijk de kers op de taart. De ambiance is geweldig, de producten waarmee hij werkt top en het is een genot om daar te zijn. Teun zorgt niet alleen voor een perfect kapsel, maar hij biedt ook goede koffie en altijd een gezellige sfeer. Echt een topgast!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Teun werkt nauwkeurig en neemt de tijd voor je. Een echte vakman is het die pas tevreden is als het perfect is. Dit geldt voor zowel je baard als het kapsel zelf.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter