Kringloopwinkel Oosterhout

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel Oosterhout: boeken, mode, meubels en meer in Noord-Brabant. Ecologisch en economisch slim winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik breng zelf soms het een en ander, maar het is zeker leuk om even tussen de boeken te kijken. Er is veel keus en het is ook nog geordend. Zoals in elke kringloop moet je maar net ergens tegenaan lopen. Er staan soms echt leuke meubeltjes of mooie stoel een schattig kastje. Ook voor de cd en dvd liefhebbers is er een grote hoeveelheid aan keuze. Ook weer zo veel mogelijk geordend. Dus heb je spullen over, bel even of ze het kunnen gebruiken. En ben je ergens naar op zoek ga dan op struintocht. Het is niet erg groot, maar wel netjes geordend en overzichtelijk. Betaling kan contant of pinnen.”

Annette Krijgsman

“Fijne mensen die je helpen met het huis leeghalen wanneer iemand overleden is. Ze doen alles, zelfs grof vuil brengen ze weg. Niets dan lof en dankjewel, jullie hebben ons daarmee enorm geholpen toen we hier zelf niet voor in staat waren!”

Emano Frij

“Vriendelijke medewerkers, iedereen is druk bezig maar helpt je met prijzen en geven veel achtergrond informatie over de producten. De prijzen zijn iets verhoogd maar dat is logisch.”

Esmeralda

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Oosterhout: Duurzaam winkelen in Noord-Brabant

Kringloopwinkel Oosterhout, gelegen in het pittoreske Oosterhout, is een plek waar duurzaamheid en winkelen samenkomen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, heeft deze kringloopwinkel zich bewezen als een populaire bestemming voor liefhebbers van tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding, meubels, huis- en inrichtingsartikelen, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, muziek of speelgoed, bij Kringloopwinkel Oosterhout vind je het allemaal.

Wat kan je naar Kringloopwinkel Oosterhout brengen?

Als je spullen hebt die je niet langer nodig hebt, dan kan je deze bij Kringloopwinkel Oosterhout afgeven. Ze accepteren graag bruikbare en verkoopbare goederen. Op deze manier draag je bij aan de duurzame missie van de winkel en geef je producten een tweede leven.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Oosterhout is het belangrijk om op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de winkel zorgvuldig geselecteerde items aanbiedt, is het altijd verstandig om te controleren of alles naar behoren werkt voordat je het aanschaft. Daarnaast is het goed om te weten dat betalingen in de winkel alleen met betaalpassen mogelijk zijn.

Hoe werkt Kringloopwinkel Oosterhout?

Kringloopwinkel Oosterhout heeft een eenvoudig systeem om het shoppen zo prettig mogelijk te maken. Bij binnenkomst kan je rustig rondkijken en je favoriete items uitzoeken. Vervolgens kan je je aankopen afrekenen bij de kassa. De winkel biedt ook verschillende diensten en faciliteiten aan, zoals inname van goederen, ophaalservice, verhuizingen en woningontruimingen. Dit maakt Kringloopwinkel Oosterhout niet alleen een winkel, maar ook een nuttige partner voor diverse behoeften.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kringloopwinkel Oosterhout? Breng dan een bezoek aan Rulstraat 16 in Oosterhout tijdens de openingstijden: maandag van 13:00-17:00 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 10:00-17:00 uur. Voor meer informatie en het complete overzicht van andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Brabant, kan je terecht op de website van Kringloopwinkel Oosterhout.

Let op: Momenteel is de koffiehoek tijdelijk gesloten.

Volg Kringloopwinkel Oosterhout op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en unieke programma’s. Ga samen op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen bij Kringloopwinkel Oosterhout!

54 gedachten over “Kringloopwinkel Oosterhout”

 1. ★★★★★

  Kwa spullen prima zaak. Helaas is er een medewerker die niet netjes bejegend. Als een klant het niet eens ismet de prijs prima.maar ga dan niet achter de rug om lopen praten over die klant tegen andere klanten…niet heel klantgericht. Ook moppert deze over het opruimen . Klanten die rommel maken . Doe dat prive. Niet waar klanten bij staan.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Topwinkel met veel mooie spullen. En het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk, en de prijzen zijn echt zeer laag. Zeker is gaan kijken.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Oosterhout. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Fijne mensen die je helpen met het huis leeghalen wanneer iemand overleden is. Ze doen alles, zelfs grof vuil brengen ze weg. Niets dan lof en dankjewel, jullie hebben ons daarmee enorm geholpen toen we hier zelf niet voor in staat waren!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  He was treated well. And now very bad. The price is very high, especially the treatment has become very bad. Sorry I will not come back to you again

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Ik breng zelf soms het een en ander, maar het is zeker leuk om even tussen de boeken te kijken. Er is veel keus en het is ook nog geordend. Zoals in elke kringloop moet je maar net ergens tegenaan lopen. Er staan soms echt leuke meubeltjes of mooie stoel een schattig kastje. Ook voor de cd en dvd liefhebbers is er een grote hoeveelheid aan keuze. Ook weer zo veel mogelijk geordend. Dus heb je spullen over, bel even of ze het kunnen gebruiken. En ben je ergens naar op zoek ga dan op struintocht. Het is niet erg groot, maar wel netjes geordend en overzichtelijk. Betaling kan contant of pinnen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Oosterhout. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Oosterhout. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter