Kringloopwinkel Vintage and More in Heumen

Ontdek duurzaam shoppen bij Vintage and More in Heumen – kringloopvondsten van meubels tot kleding en speelgoed!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloopwinkel Vintage and More: Duurzaam winkelen in Heumen

Kringloopwinkel Vintage and More is gevestigd in het Gelderse Heumen. Deze stichting heeft als doel arbeidsparticipatie te bevorderen en bij te dragen aan het verminderen van de afvalstroom door het hergebruiken van goederen. Met een ruim assortiment aan tweedehands artikelen, waaronder huisraad, meubels, kleding, elektronica, speelgoed en boeken, is Vintage and More een paradijs voor liefhebbers van duurzaam winkelen.

Bij Vintage and More kun je diverse spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en vintage items. Door tweedehands spullen te kopen bij deze kringloopwinkel draag je bij aan een duurzame samenleving. Ga dus zeker eens op ontdekkingstocht en wie weet vind je hier unieke schatten!

Als je een bezoek brengt aan deze kringloopwinkel zijn er enkele zaken waar je op kunt letten. Controleer bijvoorbeeld of de producten in goede staat verkeren en of er eventuele beschadigingen zijn. Let ook op de prijs-kwaliteitverhouding van de producten. Vintage and More zorgt er echter altijd voor dat de artikelen van goede kwaliteit zijn voordat ze in de winkel worden geplaatst.

De openingstijden van Vintage and More zijn als volgt: maandag van 12:00 uur tot 17:00 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur, en op zondag is de winkel gesloten. Je kunt de kringloopwinkel vinden aan de Bolder 18b, 6582 BZ in Heumen. Parkeren is geen probleem, want er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Naast het uitgebreide assortiment en de duurzame missie biedt Vintage and More ook diverse extra services. Zo kun je gebruikmaken van de bezorgservice en ophaalservice als de aangeschafte spullen niet zelf kunt vervoeren. Daarnaast is er een inboedelservice beschikbaar voor mensen die hulp nodig hebben bij het leegruimen van een woning. Voor een lekkere versnapering of een kopje koffie kun je terecht in de koffiecorner.

Mis geen enkele update over Vintage and More! Volg de kringloopwinkel op Facebook, waar je op de hoogte blijft van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe aanvullingen op het assortiment en interessante kortingsacties.

Kies bewust, kies voor duurzaam! Bezoek kringloopwinkel Vintage and More in Heumen voor unieke vondsten en geef tweedehands spullen een tweede leven.

177 gedachten over “Kringloopwinkel Vintage and More in Heumen”

 1. ★★★★☆

  Very nice thrift store; cozy too However, lately I think the prices have risen extremely. Crockery and accessories in particular are sometimes more expensive than in the store. That cannot be the intention.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Prijzen zijn gewoonweg niet kringloop waardig. Je betaalt makkelijk 3 tot 5 euro of zelfs meer voor 1 muziek CD. Ook andere artikelen zijn fors hoger geprijsd dan bij andere kringloopwinkels. Heel jammer.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Vintage and More. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Wat een mooie, frisse winkel is dit. Alles is ruim opgezet, licht en schoon. Je kunt er een kopje koffie ontspannen drinken en het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Een aanwinst in Malden en een aanrader om tweedehands te gaan shoppen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Ik heb de DVD hoek ontdekt. Voor een van mijn clienten die niet kan slapen, schaf ik zo 10 dvdeetjes aan voor 7.50. De client is erg blij. Lampekapjes hadden ze net de goede…… Morgen ga ik zelf weer wat opruimen EN doneren. Deze kringloop is veel gezelliger en overzichtelijker dan de kringloop in Groesbeek, vind ik

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Wat een mooie kringloop winkel. Netjes gesorteerd, overzichtelijk en vriendelijk personeel. De moeite om hier een bezoek te brengen

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Als starter liggen wij nu op een matras en lattebodem en zijn we op zoek naar 1 of 2 bedden. We komen bij deze kringloop aan en kijken naar de bedden. Vervolgens komt er een medewerker naar ons toe, alle beden zijn verkocht. Pardon?! ja massaal opgekocht door een bedrijf die bedden verhuurd aan arbeidsmigranten. Dus geld verdiennen op 2e hands bedden. Dus mensen die hier geld komen verdienen huren een 2e hands bed? Hier mee drukken ze bepaalde doel groepen zonder enige moeite aan de kant. Als u uw spullen weg doet, weet dan dat dit bedrijf en andere bedrijven grof geld aan u verdiennen. SCHANDE.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Amazing! A lot to choose from, good prices and everything is well organised. The staff is very helpful and nice. Definitely would recommend.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Ordelijke zaak waar overzichtelijk de verschillende snuisterijen met zorg staan uitgestald, getest en wel. Personeel is vriendelijk en er lijkt een plezierige werksfeer te heersen wat direct van invloed is op je winkelplezier! Beste kringloop van Nijmegen en omgeving.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Netjes en mooi en overzichtelijk ingericht. Vrij duur voor een kringloop winkel. Plak er een sticker vintage op en je kan er de hoofdprijs voor vragen?

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Bij de kassa 5 minuten (rond 14.00u.) was een mevrouw die af wilde rekenen ze had een hapjespan van le creuset voor 12,95 uitgezocht. De reactie van mevrouw achter de kassa, waarschijnlijk nieuw -nog nooit gezien-, reageerde met: weet u wel hoe duur dit soort pannen zijn, nee dat is verkeerd geprijsd die kan ik u niet verkopen dit zijn pannen van over 100,00 als ze nieuw zijn. Ik en anderen, bij de kassa in de buurt aren verbijsterd en konden zeggen wat we wilden ze was onvermurwbaar. De verkoopster mist vast iets in haar opleiding bij de kringloop en is niet van de rechten op de hoogte die gelden bij de verkoop van een artikel.Het is werkelijk een groot schandaal hoe mevrouw behandeld werd! Als deze verkoopster deze opstelling en behandeling blijft handhaven zullen er velen afhaken bij uw kringloop te kopen en hun spullen in te brengen.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Middelgrote kringloopwinkel, schoon en ordelijk. Ik heb al een paar keer goede vondsten gedaan, voor een redelijke prijs. Te dure spullen blijven vanzelf liggen. Vriendelijk personeel. Voldoende parkeergelegenheid.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Heerlijk rustige, overzichtelijke kringloopwinkel met goede spullen. Helaas deze keer alleen een boek naar mijn smaak. Fijne koffiehoek tussen de boeken ook. Ontspannen sfeer in de winkel en superaardig geholpen door dame achter de kassa/balie. Beslist een plek om vaker te komen!

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Duur voor een kringloop en kindonvriendelijk. Kreeg een grote mond van een personeelslid dat ik mijn kinderen beter in de gaten moest houden omdat ze speelden met een loopfietsje en een rollator. Alsof ze de hele winkel gesloopt hadden, belachelijk!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter