Stichting Kringloop Ameide

Ontdek voordelig tweedehands schatten bij Kringloop Ameide. Duurzaam winkelen voor meubels, kleding, boeken en meer. Draag bij aan circulariteit.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Als je eens lekker wilt snuffelen en geholpen wilt worden door vriendelijke en enthousiaste medewerkers moet je zeker eens gaan kijken in deze kringloopwinkel. Net de 1e verjaardag achter de rug, maar wat een spullen zijn er in die tijd al van eigenaar gewisseld en hoeveel goede doelen zijn er met de opbrengst van de verkoop al gesteund. Een aanwinst op meerdere fronten!”

Monique Verheij

“Leuke gezellige kringloop, bestaande uit 2 verdiepingen met van alles en nog wat aan nette spulletjes. Geen kapotte dingen kunnen vinden. De prijs is wel wat aan de hoge kant. Je wordt er netjes en goed geholpen. Je kunt er op je gemakje even lekker rondneuzen. Prima kringloop!”

M. Keps

“Een kringloop voor kleinmaterialen en kleding. Zelf service voor de klanten, ze nemen de tijd. Ook het terugbellen voor een gezocht item van klanten is niet teveel. Dus loop eens binnen.”

Jan Van Dam

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloop Ameide: Duurzaam Winkelen in Ameide

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel waar u tweedehands spullen kunt kopen en doneren? Dan is Stichting Kringloop Ameide in Ameide de perfecte plek voor u! Deze kringloopwinkel is gevestigd aan Aaksterveld 2 en is open van dinsdag tot en met zaterdag. Hier kunt u op een duurzame manier shoppen en bijdragen aan een circulaire economie.

Wat biedt Stichting Kringloop Ameide?

Stichting Kringloop Ameide heeft een gevarieerd assortiment aan tweedehands producten. U kunt hier terecht voor boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en vintage items. Of u nu op zoek bent naar een boek om te lezen, een nieuwe outfit wilt scoren of uw huis wilt inrichten met unieke tweedehands meubels, hier vindt u het allemaal!

Wat kunt u bij Stichting Kringloop Ameide brengen?

Naast het winkelen kunt u ook uw eigen tweedehands spullen doneren. Stichting Kringloop Ameide neemt graag goederen zoals kleding, meubels, boeken en huishoudelijke apparaten in. Zo kunt u een bijdrage leveren aan een duurzamere samenleving door hergebruik te stimuleren.

Wat zijn de diensten en faciliteiten?

Bij Stichting Kringloop Ameide kunt u niet alleen terecht om te winkelen en doneren, maar zij bieden ook extra diensten aan. Zo kunt u gebruik maken van de handige ophaalservice, waarbij ze uw grotere items bij u thuis komen ophalen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om goederen in te nemen, zodat u er zeker van bent dat uw spullen een tweede leven krijgen.

Volg Stichting Kringloop Ameide op social media

Mis geen enkel nieuwtje over Stichting Kringloop Ameide en volg hen op Facebook voor updates over het laatste nieuws op het gebied van duurzaam tweedehands winkelen.

Klaar voor een unieke winkelervaring? Bezoek Stichting Kringloop Ameide in Ameide en geniet van duurzaam winkelen bij deze lokale kringloopwinkel. Doe een goede daad voor het milieu en geef tweedehands spullen een nieuw leven!

22 gedachten over “Stichting Kringloop Ameide”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Ameide. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Hele volle kringloop. Niet alles staat op soort. Wat opviel was dat het enorm duur was allemaal. Het toppunt was een krukje van de Ikea die 3 euro kostte. Deze is nieuw bij de Ikea slechts 2,49. Na dit te hebben gemeld wilde ze de prijs verlagen naar 2 euro. Lager dan dat wilde ze niet gaan. Vtech speelgoed staat te koop voor 6 a 7 euro. Nieuw bij de Kruidvat kost het net zoveel of zelfs minder. Kortom voor een kringloop veels te prijzig.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Ameide. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Ik werd bij binnenkomst niet begroet, terwijl er 3 seconden na mij een stel wel enthousiast onthaald werd (Dorp van ons kent ons?) Krappe winkel, maar wel redelijk op categorie gesorteerd. Qua boeken en spellen bijv. echt alleen oude dingen (minimaal van 30 jr. geleden) Sommige dingen hoger geprijsd dan ik gewend ben; elk niet geprijsd mokje 0,50

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Stichting Ameide. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Nice cozy thrift store, consisting of 2 floors with all kinds of neat things. Cant find any broken things. The price is a bit on the high side. You will be helped neatly and well. You can browse around at your leisure. Great cycle!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Stichting Ameide. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Ameide. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  A cycle for small materials and clothing. Self-service for the customers, they take their time. Calling back for a requested item from customers is also not too much. So come on in.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Als je eens lekker wilt snuffelen en geholpen wilt worden door vriendelijke en enthousiaste medewerkers moet je zeker eens gaan kijken in deze kringloopwinkel. Net de 1e verjaardag achter de rug, maar wat een spullen zijn er in die tijd al van eigenaar gewisseld en hoeveel goede doelen zijn er met de opbrengst van de verkoop al gesteund. Een aanwinst op meerdere fronten!

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een fijne winkel met zeer vriendelijke, mee denkende en behulpzame medewerkers. Heb hier na het bezoeken van meerdere kringlopen uiteindelijk precies gevonden wat ik zocht!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter