Kringloopwinkel Rommelmarkt De Coppelstock

Ontdek bij Rommelmarkt De Coppelstock in Brielle unieke vondsten van boeken tot vintage. Geef items een nieuw thuis!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:30-15:30
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Rommelmarkt De Coppelstock: Dé Thrift Store in Brielle

Wat kan je meenemen naar de thrift store?

Rommelmarkt De Coppelstock, gelegen aan Coppelstockstraat 6a in Brielle, is de ideale plek om je ongewenste spullen een nieuw leven te geven. Of je nu boeken, huisinrichting, muziek, brocante, fietsen, gereedschap, huishoudelijke apparaten, kleding, speelgoed of vintage items hebt, je kunt het allemaal naar deze geweldige kringloopwinkel brengen.

Waar moet je op letten bij de thrift store?

Bij Rommelmarkt De Coppelstock is er voor ieder wat wils, maar het is altijd belangrijk om een oogje in het zeil te houden. Zorg ervoor dat boeken in goede staat zijn en vrij zijn van scheuren of ontbrekende pagina’s. Controleer elektronische apparaten om er zeker van te zijn dat ze goed functioneren. Bij kleding is het raadzaam om te controleren op eventuele vlekken of beschadigingen. Met een kritisch oog en wat geduld vind je zeker verborgen schatten.

Hoe werkt de thrift store?

Rommelmarkt De Coppelstock is onderdeel van Protestantse Gemeente Brielle en staat bekend om zijn uitgebreide assortiment. De winkel is het hele jaar door geopend op woensdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur en woensdagavond van 18:30 tot 20:30 uur. Daarnaast kun je iedere eerste zaterdag van de maand tussen 9:30 en 12:00 uur terecht.

Bij Rommelmarkt De Coppelstock hebben ze ook speciale programma’s en kortingen. Regelmatig organiseren ze themaweken waarin specifieke items extra aandacht krijgen. Houd hun Facebook-pagina en Instagram-account in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

Wil je spullen laten ophalen? Geen probleem! Bel 0181-411289 om een afspraak te maken. Natuurlijk kun je ook tijdens de openingstijden langskomen om je bruikbare spullen af te leveren.

Rommelmarkt De Coppelstock biedt ook faciliteiten zoals een rolstoeltoegankelijk toilet, zodat iedereen comfortabel kan winkelen. Ze zijn toegewijd aan duurzaamheid en laten zien dat het kopen van tweedehands spullen een geweldige keuze is voor het milieu.

Bezoek Rommelmarkt De Coppelstock in Brielle en ontdek de verborgen schatten die wachten om herontdekt te worden!

Meer informatie over kringloopwinkels in Brielle:

Laat hieronder een review achter