Kringloopwinkel Het Vervolg in Oostvoorne

Ontdek duurzame tweedehands schatten bij Kringloopwinkel Het Vervolg in Oostvoorne – kwaliteit en variëteit elke woensdag en laatste zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele aparte leuke grote kringloop met een aparte ingang voor de kleding. En juist de kleding is echt de moeite waard. Keurig gesorteerd en de prijzen zijn erg goedkoop. Ook de kinderkleding. Ze werken met bonnetjes. Als je iets koopt op een afdeling, wordt dat bedrag op een bonnetje gezet en na afloop reken je het af bij de kassa.”

Dorijn Lenters

“Vrij druk waardoor er voor het kledinggedeelte een wachtrij was en we die daarom hebben overgeslagen. Wel leuke spullen voor een redelijke prijs.”

Esther van Valen

“Leuke winkel waar je leuke gadgets kunt jagen tegen lage prijzen. Ik hou erg van deze winkels”

robert binkowski

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Het Vervolg: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Oostvoorne

Over Kringloopwinkel Het Vervolg

Kringloopwinkel Het Vervolg is een onderdeel van de Protestantse Gemeente in Oostvoorne. Deze gezellige winkel is elke woensdag geopend en ook elke laatste zaterdag van de maand tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Je vindt de winkel op het Kerkplein 12-14 in Oostvoorne. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, is Het Vervolg een geliefde plek voor duurzaam tweedehands winkelen.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Het Vervolg?

Bij Kringloopwinkel Het Vervolg kun je allerlei spullen in goede staat brengen. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je gebruikte spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere wereld. Jouw spullen krijgen een tweede leven en worden niet zomaar weggegooid.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Het Vervolg?

Bij Het Vervolg is het belangrijk om goed op te letten tijdens het winkelen. De winkel heeft namelijk een gevarieerd aanbod en er komen regelmatig nieuwe spullen binnen. Wees alert op unieke vondsten en vintage items die jouw huis kunnen verrijken. Het is ook raadzaam om af en toe een kijkje te nemen, omdat het assortiment regelmatig wisselt.

Hoe werkt Kringloopwinkel Het Vervolg?

Kringloopwinkel Het Vervolg biedt verschillende diensten en faciliteiten aan. Naast het winkelbezoek is er een handige ophaalservice en een bezorgservice voor grotere aankopen. Daarnaast kun je hier ook goederen inleveren. Heb je dus spullen die je niet meer nodig hebt, maar nog wel bruikbaar zijn? Kom dan langs bij Het Vervolg en zorg ervoor dat jouw spullen een tweede leven krijgen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopwinkel Het Vervolg heeft niet alleen een breed scala aan tweedehands producten, maar biedt ook verschillende unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Zo is er bijvoorbeeld een contactloos mobiel betalen optie beschikbaar, waarbij je kunt betalen met je smartphone. Daarnaast accepteert de winkel ook betaalpassen en creditcards, wat het winkelen nog gemakkelijker maakt.

Blijf op de hoogte van Kringloopwinkel Het Vervolg

Mis geen enkele update over Kringloopwinkel Het Vervolg! Volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Hier kun je ook informatie vinden over nieuwe producten, speciale acties en andere interessante wetenswaardigheden.

Met Kringloopwinkel Het Vervolg in Oostvoorne kun je op een duurzame manier tweedehands spullen kopen en verkopen. Breng een bezoek aan deze gezellige winkel en ontdek de schatten die hier te vinden zijn. Vergeet niet dat tweedehands winkelen niet alleen voordelig is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

28 gedachten over “Kringloopwinkel Het Vervolg in Oostvoorne”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Het Vervolg. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Het Vervolg. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Het Vervolg. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Vrij druk waardoor er voor het kledinggedeelte een wachtrij was en we die daarom hebben overgeslagen. Wel leuke spullen voor een redelijke prijs.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Het Vervolg. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Hele aparte leuke grote kringloop met een aparte ingang voor de kleding. En juist de kleding is echt de moeite waard. Keurig gesorteerd en de prijzen zijn erg goedkoop. Ook de kinderkleding. Ze werken met bonnetjes. Als je iets koopt op een afdeling, wordt dat bedrag op een bonnetje gezet en na afloop reken je het af bij de kassa.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Het Vervolg. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Het Vervolg. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Het Vervolg. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Het Vervolg. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Het Vervolg. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter