Kringloopwinkel Tweede Kans in Rozenburg

Ontdek duurzame schatten bij Tweede Kans Kringloop – boeken, meubels, meer. Steun de Rozenburg gemeenschap. Groene keuzes, kleine prijzen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-15:00
Woensdag09:30-15:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:30-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Gezelligge eerlyke mensen.verkoopsters ….leuke spullen alles schoon en metjes uigestald”

Vera Waterreus

“Opgelost!”

Zoltan Gal

Meer reviews lezen…

Tweede Kans: De Duurzame Kringloopwinkel in Rozenburg

Tweede Kans is een kringloopwinkel in Rozenburg, gelegen aan de Jan van Goyenstraat 2, 3181 HE. Als onderdeel van Stichting Voedselbank Rozenburg, draagt deze winkel bij aan het goede doel. Met een gemiddelde rating van 4.6/5 sterren is Tweede Kans dé plek waar je duurzaam kunt winkelen en tegelijkertijd een steentje kunt bijdragen aan de gemeenschap.

Wat kan je brengen naar Tweede Kans?

Tweede Kans neemt graag goederen in. Of je nu oude boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed of gereedschappen hebt, breng ze naar de winkel. Door je spullen te doneren, geef je ze een tweede leven en help je het goede doel te ondersteunen.

Waar moet je bij Tweede Kans op letten?

Bij het winkelen bij Tweede Kans zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Ten eerste, het assortiment is altijd wisselend, van babybedjes tot bankstellen. Dus elke keer dat je de winkel bezoekt, ontdek je nieuwe schatten. Ten tweede, er worden vaste prijzen gehanteerd, wat het winkelen makkelijk en transparant maakt. Je weet altijd waar je aan toe bent bij Tweede Kans.

Hoe werkt Tweede Kans?

Tweede Kans is toegankelijk voor iedereen. Het winkelen bij Tweede Kans is een duurzame keuze, omdat je tweedehands spullen koopt. Je geeft deze goederen een tweede leven, wat bijdraagt aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke bronnen. Bovendien komt de opbrengst van de verkochte goederen ten goede aan de voedselbank van Rozenburg. Zo draag je door je aankoop bij aan het ondersteunen van mensen in nood.

Extra programma’s, kortingen en diensten

Naast het winkelen bij Tweede Kans biedt deze kringloopwinkel ook andere interessante programma’s en diensten aan. Zo kun je ook goederen inleveren bij Tweede Kans. Hierdoor kun je niet alleen duurzaam winkelen, maar ook je steentje bijdragen door jouw spullen te doneren. Bovendien kun je Tweede Kans volgen op Facebook om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen in Rozenburg.

Als je op zoek bent naar een duurzame, betaalbare en sociale winkelervaring, breng dan een bezoek aan Tweede Kans in Rozenburg. Hier vind je een gevarieerd aanbod van boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Winkel bewust, winkel bij Tweede Kans – de duurzame kringloopwinkel in Rozenburg.

5 gedachten over “Kringloopwinkel Tweede Kans in Rozenburg”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Tweede Kans. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Tweede Kans. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Tweede Kans. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter