Kringloopwinkel “bijna kitch” in Maassluis

Ontdek duurzaam winkelen in Maassluis bij Kringloop “Bijna Kitch” – breng je meubels en vintage voor een tweede leven.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Kringloopwinkel “Bijna Kitch” in Maassluis – Duurzaam Shoppen in Stijl

Wat kan je brengen naar de Kringloopwinkel?

Ben je op zoek naar een plek om je gebruikte spullen een tweede leven te geven? Bij Kringloopwinkel “Bijna Kitch” in Maassluis ben je aan het juiste adres! Deze gezellige kringloopwinkel accepteert een breed scala aan items, zoals huis- en inrichting, meubels en vintage artikelen. Door je spullen naar de kringloop te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je tegelijkertijd anderen met hun zoektocht naar unieke stukken.

Waar moet je op letten bij de Kringloopwinkel?

Bij “Bijna Kitch” is er voor ieder wat wils, maar het is ook belangrijk om goed op te letten bij het winkelen. Hoewel de winkel zorgvuldig items selecteert, kunnen er altijd onvolkomenheden zijn. Let daarom bij het kopen van tweedehandsspullen op de staat van het artikel en controleer goed of alles naar behoren werkt. Wees niet bang om vragen te stellen aan het vriendelijke personeel, zij helpen je graag verder.

Hoe werkt de Kringloopwinkel?

Kringloopwinkel “Bijna Kitch” in Maassluis heeft een winkeloppervlakte van ongeveer 500 m2. Dit betekent dat er genoeg ruimte is om rond te snuffelen en unieke schatten te ontdekken. De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag, volgens de volgende tijden: donderdag en vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur, en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Helaas is de winkel op maandag, dinsdag en woensdag gesloten.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloopwinkel “Bijna Kitch” biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan om jouw winkelervaring nog specialer te maken. Zo hebben ze een bezorgservice en ophaalservice om het gemakkelijk te maken om grote meubels of zwaardere items te vervoeren. Daarnaast bieden ze verhuisservices en woningontruimingen aan om je te ontlasten bij het organiseren van grote veranderingen in je leven.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen van Kringloopwinkel “Bijna Kitch”? Volg ze dan op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws over duurzaam tweedehands shoppen.

Kom snel langs bij Kringloopwinkel “Bijna Kitch” in Maassluis en ontdek een wereld vol duurzaam winkelen in stijl!

Voor meer informatie over Kringloopwinkels in Maassluis, bezoek: Kringloopwinkels in Maassluis

118 gedachten over “Kringloopwinkel “bijna kitch” in Maassluis”

 1. ★★★★☆

  Keurige verzending. Spiegel gekocht en tegen beter weten in met post nl verzonden. Gelukkig proffesioneel ingepakt. En de antieke spiegel keurig gekregen en binnen 1 dag. Top.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Good service and nice stuff. Recommended! Shipping is also no problem. Will be well packaged. Thanks for the beautiful sign.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Mooi hal vol met 2e hands producten. Zou goed kunnen lopen als de eigenaar vriendelijker zou zijn en hij niet echt de meest onwerkelijke prijzen zou vragen. Het laatste maakt dat het ondanks de mooie locatie en verzameling zeker NIET de moeite waard is om te bezoeken

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Veel te duur, het is tenslotte geen antiekwinkel, mijnheer de eigenaar is knorrig en mevrouw de eigenaar nog knorriger, en doet erg lelijk tegen mijnheer zelfs waar de klanten bij zijn, erg ongepast…..

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Hele vreemde sfeer! Alles behalve klantvriendelijk. Ik zou daar voor niks nog niets willen hebben. Brrrrr Ze vragen trouwens de hoofdprijs voor hun spullen. Het woord kringloop past dan ook niet op de gevel.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Thrift store with an uninterested owner who asks top price. The fact that you cannot pay by card is really outdated these days.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Dacht een kringloopwinkel aan te treffen, maar kerel verkoopt zwart goud, toen ik binnenkwam zag ik al een stokoude radio met een knots van een prijskaartje erop. Hoe verder je de winkel in kwam hoe gekker het werd zal weinig zaken doen met zulke prijzen

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel “bijna kitch”. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Prachtige epoxy panter gekocht via Marktplaats, nette prijs en goede communicatie. Helaas gesneuveld bij het verzenden via PostNL. Volledige bedrag netjes teruggestort gekregen zodat ik een ander exemplaar kan zoeken. Goed opgelost!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  We werden zeer vriendelijk ontvangen. Na lekker rustig rond kijken tussen het zeer uitgebreide en diversiteit aan spullen. Hebben wij een jaren 60 fauteuil van Artofort aamgeschaft en zeer deskudig laten stofferen door de stoffeerder via Cor. Zijn erg blij met onze aanschaf. Tot onze verbazing zat er ook nog een grote kringloopwinkel naast waar we nog wat leuke items gekocht hebben.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel “bijna kitch”. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter