Kringloopwinkel Re-play Speelgoed in Tegelen

Ontdek bij Re-play Speelgoed in Tegelen top kringloopvondsten – speelgoed, puzzels, poppen en meer met uitstekende beoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-15:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Nice second hand toy store. Lots of choice. Also for missing pieces of a game or puzzle. Cheap”

Liesbeth Wasiek

“Leuk speelgoed. Niet duur.”

Bart Breuer

Meer reviews lezen…

Re-play Speelgoed: De Kringloopwinkel in Tegelen

Re-play Speelgoed, gevestigd in de pittoreske stad Tegelen, is een bijzondere kringloopwinkel die bekend staat om zijn unieke collectie speelgoed en spellen. Met een gemiddelde beoordeling van 4,8 sterren, is dit een must-visit voor alle speelgoedliefhebbers.

Wat kun je brengen naar Re-play Speelgoed?

Bij Re-play Speelgoed kun je terecht om je oude speelgoed een nieuw leven te geven. Of het nu gaat om puzzels, poppen, bouwsets of gezelschapsspellen, deze kringloopwinkel verwelkomt graag alles wat met speelgoed te maken heeft. Dus als de kinderen de deur uit zijn en je zolder vol ligt met vergeten schatten, overweeg dan om ze naar Re-play Speelgoed te brengen. Zo geef je anderen de kans om te genieten van speelgoed dat anders ongebruikt zou blijven.

Waar moet je op letten bij Re-play Speelgoed?

Bij het bezoeken van Re-play Speelgoed is het belangrijk om op zoek te gaan naar de juweeltjes tussen de rekken. De winkel heeft een zorgvuldig samengestelde collectie van speelgoed van hoge kwaliteit, maar het kan voorkomen dat er ook items van mindere kwaliteit tussen zitten. Het is daarom altijd verstandig om het speelgoed kritisch te bekijken voordat je het aanschaft. Controleer bijvoorbeeld of alle onderdelen aanwezig zijn en of het speelgoed in goede staat verkeert. Zo voorkom je teleurstellingen en kun je met een gerust hart nieuw speelplezier tegemoet gaan.

Hoe werkt Re-play Speelgoed?

Re-play Speelgoed hanteert een simpel en effectief systeem. Ze zijn geopend op woensdag en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. De overige dagen zijn ze gesloten. Bij het bezoeken van de winkel zal je versteld staan van de georganiseerde en overzichtelijke inrichting. Dit maakt het gemakkelijk om door de verschillende speelgoedsecties te bladeren en precies te vinden waar je naar op zoek bent. Bovendien is Re-play Speelgoed rolstoeltoegankelijk, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Re-play Speelgoed biedt ook unieke programma’s en services aan zijn klanten. Ze hebben een actieve Facebook-groep waar je hun nieuwste aanwinsten kunt bekijken en contact kunt leggen met andere speelgoedliefhebbers. Daarnaast hebben ze regelmatig leuke kortingsacties en organiseren ze speciale evenementen, zoals ruilbeurzen en themadagen. Volg ze op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al hun laatste nieuwtjes.

Re-play Speelgoed in Tegelen is een ware parel voor speelgoedverzamelaars en liefhebbers van kwaliteitsspeelgoed. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek de schatten die er te vinden zijn. Vergeet niet om van tevoren de openingstijden te controleren. Zorg ervoor dat je je speelgoed een nieuw leven geeft en geniet van eindeloos speelplezier.

5 gedachten over “Kringloopwinkel Re-play Speelgoed in Tegelen”

  1. ★★★★★

    Een uitstekende bezoek aan Re-play Speelgoed. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Re-play Speelgoed. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter