Kringloopwinkel Emmaus Feniks in Tegelen

Ontdek duurzaam winkelen bij Emmaus Feniks in Tegelen voor kwalitatieve tweedehands boeken, meubels, kleding en meer. Draag bij aan hergebruik.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag12:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag12:00-16:00
Zondag12:00-16:00

Aanbod

In het kort:

“Korte snelle rondleiding gehad in het oude klooster. Zag er allemaal heel indrukwekkend uit. Had graag langer door het hele complex willen lopen met uitgebreide uitleg want je waant je zo in een ander tijd als je zo door deze historische gebouw loopt.”

Mo

“Leuke kringloopwinkel op een prachtige locatie. Vooral op de kledingafdeling vind je bijzondere en unieke items. Ook een gezellige lunchplek erbij. Echt n uitje!”

Mayke Peeters

“Fijne winkel ,aleen ik heb het echt niet breed en vind soms kleding aan prijzige kant . Maar buiten dat erg fijne leuke mensen erg sociaal .”

tjessy Gusse

Meer reviews lezen…

Emmaus Feniks: Een Avontuur in Duurzaam Winkelen in Tegelen

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Emmaus Feniks, een bekende kringloopwinkel in Tegelen, kan je verschillende items naar de winkel brengen. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Emmaus Feniks zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is de winkel alleen geopend op woensdag, zaterdag en zondag. Houd hier rekening mee bij het plannen van je bezoek. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de ingang van de winkel rolstoeltoegankelijk is. Zo kan iedereen genieten van een duurzame shopervaring.

Hoe werkt Emmaus Feniks?

Bij Emmaus Feniks kan je niet alleen winkelen, maar ook gebruikmaken van verschillende programma’s en diensten. Zo bieden ze een inname service voor goederen, waardoor je jouw ongewenste spullen kunt doneren. Daarnaast is er een ruime parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers. Op het gebied van openbaar vervoer is het helaas niet bereikbaar.

Verder zijn er diverse faciliteiten aanwezig om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte aankoop. Ook kan je Emmaus Feniks volgen op Facebook voor de laatste updates over duurzaam winkelen.

Bijzondere programma’s en kortingen

Emmaus Feniks is onderdeel van Emmaus, een bekende keten van kringloopwinkels in Nederland. Naast de standaard winkelactiviteiten, biedt Emmaus Feniks ook unieke programma’s en kortingen. Helaas zijn er geen specifieke programma’s of kortingen vermeld in de beschikbare informatie.

Als je op zoek bent naar een duurzame winkelervaring, breng dan eens een bezoek aan Emmaus Feniks in Tegelen. Met een breed assortiment aan producten en een focus op duurzaamheid, is dit de ideale plek om tweedehands schatten te ontdekken. Ondersteun de circulaire economie en verken de mogelijkheden van Emmaus Feniks. Kom langs op woensdag, zaterdag of zondag en geniet van een duurzame shopervaring! Bezoek ook eens de overzichtspagina van kringloopwinkels in Limburg voor meer informatie.

362 gedachten over “Kringloopwinkel Emmaus Feniks in Tegelen”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Feniks. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Emmaus Feniks. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Theyve now raised the prices so much that its no longer worth browsing, you can get many parts even cheaper online with shipping costs

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Feniks. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Emmaus Feniks. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuke kringloopwinkel op een prachtige locatie. Vooral op de kledingafdeling vind je bijzondere en unieke items. Ook een gezellige lunchplek erbij. Echt n uitje!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Feniks. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Emmaus Feniks. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Korte snelle rondleiding gehad in het oude klooster. Zag er allemaal heel indrukwekkend uit. Had graag langer door het hele complex willen lopen met uitgebreide uitleg want je waant je zo in een ander tijd als je zo door deze historische gebouw loopt.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Feniks. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Fijne winkel ,aleen ik heb het echt niet breed en vind soms kleding aan prijzige kant . Maar buiten dat erg fijne leuke mensen erg sociaal .

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter