Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Venlo

Shop duurzaam in Venlo bij Terre des Hommes voor boeken, kleding, speelgoed, en steun tegelijkertijd kinderen in nood.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:00
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-13:00
Donderdag10:00-16:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“>>Gezellige, lekker ruikende, frisse en goed verzorgde winkel! Vriendelijk & net personeel! Voordelige prijzen! Je kunt hier ook contant betalen! Geen openbaar toilet! Riante parkeerplaats aan het Gelreplein! Geopend op Di, Don, Zat 10.00 tot 16.00u! Even een lieve bereknuf, m@g!<< Yvonne Geerits"

Yvonne Pardon

“Super lief personeel. Vooral kleding te koop maar ook leuke hebbedingetjes. Winkeltje ziet er netjes geordend uit. Kleine prijsjes en alle opbrengst gaat naar een goed doel.”

Sly

“Aardig personeel, redelijk geprijsd. 95% kleren.”

Herman Kusters

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Venlo: Duurzaam winkelen in Venlo

Terre des Hommes winkel Venlo is een bijzondere kringloopwinkel gelegen aan de Straelseweg 204 in Venlo. Als onderdeel van Terre des Hommes Nederland heeft deze winkel een uniek doel: het ondersteunen van projecten die zich inzetten voor kinderen in nood. Hierdoor is winkelen bij Terre des Hommes Venlo niet alleen leuk en duurzaam, maar ook een manier om een positieve impact te maken.

Wat vind je bij Terre des Hommes Venlo?

Bij Terre des Hommes Venlo vind je een breed scala aan tweedehands artikelen, waaronder boeken, kleding, speelgoed, huishoudelijke apparaten, muziek en huis- en inrichtingsartikelen. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Door te winkelen bij Terre des Hommes geef je deze items een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Wat kan je naar de winkel brengen?

Als je thuis spullen hebt die je niet meer gebruikt of nodig hebt, kan je deze doneren aan Terre des Hommes Venlo. Ze accepteren onder andere kleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken en kleine huishoudelijke apparaten. Het is belangrijk dat de spullen schoon en in goede staat zijn, zodat ze verkocht kunnen worden in de winkel en de opbrengst naar de projecten kan gaan.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen bij Terre des Hommes Venlo is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en staat van de producten. Omdat het om tweedehands spullen gaat, kan het zijn dat sommige items gebruikssporen hebben. Controleer daarom goed of er geen beschadigingen zijn en of het product naar behoren werkt. Dankzij de vriendelijke medewerkers sta je er echter nooit alleen voor en zij helpen je graag bij het vinden van het perfecte item.

Hoe werkt Terre des Hommes Venlo?

Terre des Hommes Venlo heeft een eenvoudige werkwijze. Als je spullen wilt doneren, kan je deze afgeven bij de winkel tijdens openingstijden. De medewerkers zorgen ervoor dat de spullen een plekje krijgen in de winkel. Als je wilt winkelen, loop je gewoon naar binnen en kan je op zoek gaan naar verborgen schatten. Bij de kassa reken je af en jouw aankopen dragen direct bij aan de projecten van Terre des Hommes.

Unieke programma’s en andere diensten

Terre des Hommes Venlo biedt ook enkele unieke programma’s en diensten aan. Zo zijn ze bereikbaar per openbaar vervoer en is er een rolstoeltoegankelijke ingang aanwezig. Daarnaast hebben ze een innamepunt voor goederen, waar je jouw gedoneerde spullen kunt afgeven. Bovendien houden ze regelmatig speciale acties en kortingen, dus houd hun Facebook-pagina in de gaten voor de laatste updates.

Terre des Hommes Venlo is meer dan alleen een kringloopwinkel. Door te winkelen bij deze unieke winkel draag je bij aan het goede doel en maak je een verschil in het leven van kinderen in nood. Bezoek Terre des Hommes winkel Venlo en ontdek de wonderlijke wereld van duurzaam winkelen.

Openingstijden: maandag 13:00-16:00, dinsdag 10:00-16:00, woensdag 10:00-13:00, donderdag 10:00-16:00, zaterdag 10:00-14:00

Adres: Straelseweg 204, 5914 AT Venlo

Gemiddelde beoordeling: 3.5/5 sterren

14 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Venlo”

 1. ★★★★☆

  Belachelijk sta je vijf voor half 2 voor de deur zegt mevr gesloten op de deur staat tot 14 uur geopend op de site staat ook tot 14 uur geopend kom je vanuit Den Haag. Bedankt

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  >>Gezellige, lekker ruikende, frisse en goed verzorgde winkel! Vriendelijk & net personeel! Voordelige prijzen! Je kunt hier ook contant betalen! Geen openbaar toilet! Riante parkeerplaats aan het Gelreplein! Geopend op Di, Don, Zat 10.00 tot 16.00u! Even een lieve bereknuf, m@g!<< Yvonne Geerits

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Vandaag wilde ik om vijf minuten voor twee een doos met keurige kleding afgeven. Op de deur stond gesloten! Dus vijf minuten voor de sluitingstijd van 14:00 uur. Er waren nog twee dames in het pand en dus belde ik nog aan. Drie minuten later kwam er toch iemand aan de deur en zei, dat het gesloten was vanwege de sluitingstijd van 14:00 uur. Op mijn vraag om een doos af te geven werd afwijzend geantwoord. Ik ben boos vertrokken na nog eerst gezegd te hebben, dat dit de laatste keer was, dat ik iets naar terre des hommes gebracht heb. Jammer!!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Zitten nu in een nieuw pand bij de jumbo. Het oude gebouw wordt gesloopt. Hier ziet als er goed, en verzorgd, maar het is pas nieuw. Verkopen cds – dvds en boeken. Ook glazen en servies, sieraden en linnengoed. Maar 90 % is kleding en aanverwante artikelen. Hoe de verkopende vrijwilligers zijn weet ik Moet. Ook is het de vraag of het netjes blijft. omdat ik het altijd rommelig vond als ik er eens kwam.zal er zeker nog wel eens binnen lopen omdat het vlakbij mijn huis is. Maar in iedergeval niet elke week.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Venlo. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Terre des Hommes winkel Venlo. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Super lief personeel. Vooral kleding te koop maar ook leuke hebbedingetjes. Winkeltje ziet er netjes geordend uit. Kleine prijsjes en alle opbrengst gaat naar een goed doel.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Terre des Hommes winkel Venlo. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter