Kringloopwarenhuis Het Goed Venlo

Ontdek duurzame koopjes in Venlo bij Kringloopwarenhuis Het Goed – boeken, meubels, kleding en meer voor eco-bewuste shoppers.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“I recently visited this thrift shop, and I couldnt be happier with my experience! The staff here are incredibly friendly and welcoming. They went out of their way to help me find exactly what I was looking for. The furniture selection in this thrift shop is top-notch. I found some amazing pieces that not only fit my style but also my budget. From vintage treasures to modern gems, they have it all. The quality of the furniture surprised me, and I love that they have a variety of styles to choose from.”

Alexandra Andrei

“Goed gesorteerde en ruim opgezette winkel. Grote afdeling met dames en ook heren kleding. Ook veel keuze in meubels die bij de tijd zijn en schappelijk in prijs. Het merendeel van de spullen zijn in goede orde. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Tevens een mogelijkheid om hier iets te drinken en eten.”

P H

“Leuke winkel. Maar de prijzen voor iemand met een minima is echt hoog ,voor dat geld 9 euro voor een jeans kan je het bijna beter nieuw kopen . Beetje jammer”

tjessy Gusse

Meer reviews lezen…

Kringloopwarenhuis Het Goed Venlo: Duurzaam Winkelen in Venlo

Het Goed Venlo is een populaire kringloopwinkel in het bruisende Venlo in Limburg. Met zijn ruime assortiment en duurzame missie trekt deze winkel dagelijks vele bezoekers aan. Of je nu op zoek bent naar boeken, meubels, kleding of elektronica, Het Goed Venlo heeft het allemaal. Lees verder om meer te weten te komen over deze unieke kringloopwinkel.

Wat kan je brengen naar Het Goed Venlo?

Een van de voordelen van Het Goed Venlo is dat je hier niet alleen kunt kopen, maar ook kunt verkopen. Heb je spullen thuis liggen die je niet meer gebruikt? Breng ze naar Het Goed Venlo en geef ze een tweede leven. Ze accepteren onder andere boeken, computers, huishoudelijke apparaten, fietsen, meubels, muziek en speelgoed. Door jouw bijdrage te leveren, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Het Goed Venlo?

Hoewel Het Goed Venlo een geweldige plek is om unieke en kwalitatieve spullen te vinden, zijn er enkele dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat het assortiment constant verandert, dus wees er snel bij als je iets specifieks zoekt. Daarnaast is het handig om goed te controleren op eventuele beschadigingen voordat je een aankoop doet. Hoewel de meeste spullen in goede staat zijn, kan het voorkomen dat een item wat gebruikssporen heeft. Wees daarom kritisch en zorg ervoor dat je tevreden bent met je aankoop voordat je de winkel verlaat.

Hoe werkt Het Goed Venlo?

Het Goed Venlo volgt een eenvoudig en efficiënt proces. Je kunt gewoon naar de winkel gaan en het diverse aanbod bekijken. Als je iets hebt gevonden waar je interesse in hebt, kan je het direct aanschaffen tegen een zeer betaalbare prijs. Daarnaast biedt Het Goed Venlo een aantal unieke programma’s en faciliteiten. Zo hebben ze een bezorgservice, zodat je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast zijn ze rolstoeltoegankelijk en accepteren ze diverse betaalpassen. Deze extra services maken het winkelen bij Het Goed Venlo nog gemakkelijker en comfortabeler.

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste updates over Het Goed Venlo? Volg dan hun Instagram en Facebook pagina’s. Hier vind je het laatste nieuws en prachtige foto’s van de nieuwste items in de winkel.

Het Goed Venlo is niet alleen een geweldige kringloopwinkel, maar maakt ook deel uit van een keten van 30 Het Goed filialen in Nederland. Wil je meer te weten komen over Het Goed en hun andere filialen? Bezoek dan de website voor meer informatie.

Kortom, Het Goed Venlo is de ideale plek voor duurzaam winkelen in Venlo. Of je nu iets wilt kopen of verkopen, deze kringloopwinkel biedt je een breed scala aan mogelijkheden. Neem de tijd om rond te neuzen, vind prachtige schatten en draag bij aan een groenere toekomst.

302 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Venlo”

 1. ★★★★☆

  Ik heb spullen gebracht zoals speelgoed, kleding en huishoudelijke spullen. Zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Een geweldige brengservice. TOP.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Voor een kringloop winkel bes duur. En als je spullen hebt en komen bij je thuis bepaalt chauffeur wat er mee gaat en willen niet eens foto s kijken vind dat slechte service

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Al vaker meegemaakt,dat de chauffeur van afstand zonder fatsoenlijk te kijken spullen afkeurt,vlgd keer nieuwe spullen kopen en aanbiden

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Mooie ruime kringloop, sommige items echt heel duur maar soms vind je wel een goede deal, de winkel is echt mega groot maar daardoor heel veel lege ruimte en lege rekken! Wel alles netjes en schoon

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Leuke winkel. Maar de prijzen voor iemand met een minima is echt hoog ,voor dat geld 9 euro voor een jeans kan je het bijna beter nieuw kopen . Beetje jammer

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan warenhuis Het Goed Venlo. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  It is a store that I like very much, you can find a wide variety of products inside. Glassware, in particular, is both affordable and diverse. Available in second hand clothes

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Venlo. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  I recently visited this thrift shop, and I couldnt be happier with my experience! The staff here are incredibly friendly and welcoming. They went out of their way to help me find exactly what I was looking for. The furniture selection in this thrift shop is top-notch. I found some amazing pieces that not only fit my style but also my budget. From vintage treasures to modern gems, they have it all. The quality of the furniture surprised me, and I love that they have a variety of styles to choose from.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Goed gesorteerde en ruim opgezette winkel. Grote afdeling met dames en ook heren kleding. Ook veel keuze in meubels die bij de tijd zijn en schappelijk in prijs. Het merendeel van de spullen zijn in goede orde. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Tevens een mogelijkheid om hier iets te drinken en eten.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een top bezoek aan warenhuis Het Goed Venlo. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met warenhuis Het Goed Venlo. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Venlo. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Niet alles was schoon en veel dingen nog best wel hoog geprijst voor de staat. Niet de plek voor het goede kringloop haul gevoel. Wel een hele overzichtelijke winkel en alles netjes gesorteert. Ruimteljjk. Vergeleken met andere kringloop winkels mogen ze misschien eens kijken naar het verbeteren van personeels tevredenheid.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Venlo. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Venlo. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter