Restore Kringloopwinkel Ede

Ontdek tweedehands schatten bij Restore Kringloop Ede – duurzaam winkelen voor boeken, meubels, kleding en meer. Draag bij aan recycling!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:30
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een prima en leuke winkel… Ook vriendelijke personeel En je ziet ook medewerkers veranderen in …positieve zin dat is goed om te zien… Ik kom er graag ben goed op de hoogte van prijzen die zijn soms te hoog of te… laag maar die keuze maak jezelf tenslotte Het moet wel een kringloop winkel blijven…En niet een winkel voor de rijken alleen dat zie je vaker bij kringloopwinkels…dat de rijken het overnemen en de prijzen opdrijven Dat de doel groep met laag inkomen het nakijken heeft tenslotte is daar de kringloop voor opgezet verder hoop ik dat toegankelijk blijft voor de lagere inkomens en de rijken dat er een tussen weg is”

Marinus Van der kolk

“Vaste bestemming tijdens onze vakanties op de Veluwe! Aardige medewerkers, schoongemaakte mandjes bij binnenkomst, een must in Coronatijd ,keurige winkel, en kringloop prijzen voor leuke en vooral nette artikelen. Boven een werkelijk mooie en net uitgestalde kledingafdeling met leuke accessoires. Af en toe een uitschieter in de hoogte voor wat betreft de prijs, maar dan is het product het gewoon waard. Ook een kringloop winkel moet financieel rond zien te komen. Echt een aanrader!! Leo en Nel Ritmeester Rockanje”

Leo Ritmeester

“Leuke ruime winkel met veel goede spullen van ook nog wel goede kwaliteit! Ik ben hier al vaker geweest en elke keer tevreden weggegaan De prijzen zijn bij sommige producten nog wel aan de dure kant voor een kringloopwinkel maar je krijgt de kwaliteit er zeker voor terug! Het personeel is elke keer wel met de verkeerde been uit bed gestapt ofzo maar los daarvan zeker een aanrader!”

Elisa Barelds

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Restore Kringloopwinkel Ede

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Ede waar je duurzaam kunt winkelen? Maak kennis met Restore Kringloopwinkel Ede! Deze kringloopwinkel is gevestigd aan de Hoefweg 2 en is open van maandag tot en met zaterdag. Bij Restore Kringloopwinkel kun je terecht voor een breed assortiment aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding, meubels, elektronica of gereedschap, je vindt het allemaal bij deze kringloopwinkel in Ede.

Wat kan je brengen naar Restore Kringloopwinkel?

Bij Restore Kringloopwinkel Ede kun je ook zelf spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Heb je boeken die je niet meer leest, kleding die je niet draagt of elektronica die je niet meer gebruikt? Breng het naar Restore Kringloopwinkel Ede en geef je spullen een tweede leven. Je kunt ook gebruikmaken van de ophaalservice als je grote of zware spullen hebt die je niet zelf kunt vervoeren.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het altijd goed om op een paar dingen te letten. Controleer bijvoorbeeld de prijzen van de producten die je wilt kopen. Bij Restore Kringloopwinkel Ede hanteren ze betaalbare prijzen, maar het is altijd goed om te controleren of de prijs in verhouding staat tot de kwaliteit van het product. Daarnaast is het ook belangrijk om te letten op de staat van het item. Controleer of er geen beschadigingen of defecten zijn voordat je iets koopt.

Hoe werkt Restore Kringloopwinkel?

Bij Restore Kringloopwinkel Ede kun je op je gemak rondkijken en de verschillende afdelingen verkennen. Het assortiment is zeer gevarieerd en regelmatig worden er nieuwe producten aan toegevoegd. Betalen kan eenvoudig met betaalpassen. De medewerkers van Restore Kringloopwinkel staan klaar om je te helpen en te adviseren als je vragen hebt. Door te winkelen bij Restore Kringloopwinkel draag je bij aan een duurzame samenleving.

Extra services en programma’s

Naast het gewone winkelen biedt Restore Kringloopwinkel Ede ook een aantal extra services en programma’s aan. Zo is er een online shop waar je leuke items kunt bekijken en kopen. Daarnaast staat Restore Kringloopwinkel Ede bekend om zijn goede prijzen en vriendelijk personeel. Ook is er een innamepunt voor goederen en kun je gebruik maken van de ophaalservice. De winkel is rolstoelvriendelijk met een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats.

Meer informatie over Restore Kringloopwinkel Ede

Wil je meer informatie over Restore Kringloopwinkel Ede of wil je contact opnemen? Je kunt Restore Kringloopwinkel Ede telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 1234567890. Daarnaast is het ook mogelijk om de winkel te bezoeken aan de Hoefweg 2 in Ede. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Gelderland, kun je een kijkje nemen op de website van Kringloop-info.nl.

Dus kom naar Restore Kringloopwinkel Ede en ontdek het plezier van duurzaam winkelen!

267 gedachten over “Restore Kringloopwinkel Ede”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Restore Ede. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Large thrift store, wide range. I regularly drop in and often find something I was looking for. The clothing department is large, but I dont find it well organized. It would be easier to search (and find) if the clothes were custom-made.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  De leukste kringloop in de omgeving van Ede!! Goedkoop en de kwaliteit van de producten zijn goed! Al vaak geslaagd en met leuke dingen thuns gekomen. Vriendelijk personeel, netjes en opgeruimd. Mocht er ergens geen prijsje opzitten, dan is dat ook zo geregeld! Top!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Best wel een grote kringloopwinkel zowel begane als een 1e verdieping. Prijzen lijken gestegen te zijn in de afgelopen maanden wat wel weer jammer is.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Restore Ede. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Grote kringloopwinkel met een uitgebreid assortiment. Zoals dat gaat met kringloopwinkels verandert het aanbod regelmatig. De prijzen zijn redelijk. Er is niet veel ruimte om te parkeren, maar het is er ook niet druk.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Restore Ede. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Restore Ede. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een prima en leuke winkel… Ook vriendelijke personeel En je ziet ook medewerkers veranderen in …positieve zin dat is goed om te zien… Ik kom er graag ben goed op de hoogte van prijzen die zijn soms te hoog of te… laag maar die keuze maak jezelf tenslotte Het moet wel een kringloop winkel blijven…En niet een winkel voor de rijken alleen dat zie je vaker bij kringloopwinkels…dat de rijken het overnemen en de prijzen opdrijven Dat de doel groep met laag inkomen het nakijken heeft tenslotte is daar de kringloop voor opgezet verder hoop ik dat toegankelijk blijft voor de lagere inkomens en de rijken dat er een tussen weg is

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Goed gesorteerd en netjes aangeboden. Maar de prijzen zijn echt bizar. De meeste prullaria zijn bij de Action de helft goedkoper, en dan heb je het nieuw. Nu gaat Restore hieronder de standaard reactie zetten dat ze regelmatig hun producten checken op prijs-kwaliteit verhouding checken en dat ik het gesprekkan aangaan met hun meedenkers in de winkel. Nu doe ik dat regelmatig, maar dan wordt er zeer bot en afwijzend gereageerd. Dus ik vind echt dat hierin iets moet veranderen!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Hele slechte service. Teleurgesteld ! We gaan er nooit meer iets naar toe brengen hier. We brengen wel spullen naar een andere kringloop winkel die het wel waardeert. Deze komen we zeker niet meer. We hebben veel leuke spullen uitgezocht en netjes in een doos gedaan en gebracht naar de winkel. Ze deden gelijk moeilijk, ze wouden geen eens even kijken. Ze hebben ons verteld dat te veel spullen zijn bij elkaar en dat nemen ze niet aan. Ik raad iedereen aan om ergens anders spullen te brengen. Geen moeite doen om het hier te brengen. Voor ons zeker de laatste keer.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Grote kringloop winkel met divers aanbod. Vooral voor (kinder)kleding kunnen we er nog wel eens slagen voor een leuk prijsje. Veel andere spullen (zoals speelgoed) is vaak nogal prijzig voor een kringloop winkel. Veel van de spullen die je wilt inbrengen nemen zo ook niet aan, wij hadden laatst een auto vol goede spullen en het merendeel namen ze niet aan omdat het niet als nieuw was

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Vroeger was het een nette winkel, nu is het een vieze stoffige opslagplaats van gore meuk. Ook nogal enthousiast personeel: een kwartier voor sluitingstijd komen ze naar je toe om door te geven dat ze gaan sluiten. Geen aanrader dus. Er zijn wel gezelliger tweedehands winkeltjes te vinden.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Ik breng regelmatig een bezoek aan deze winkel.Het is altijd een komen en gaan van allerlei spullen,dus elke keer kun je weer iets leuks,bruikbaars of unieks tegenkomen voor een redelijke prijs.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Restore Ede. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Restore Ede. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter