Kringloopwinkel ‘T Klomperschuurtje

Ontdek unieke tweedehands schatten bij ‘T Klomperschuurtje – jouw favoriete kringloopwinkel in De Klomp. Uitstekende vondsten, goede doelen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ontzettend leuke kringloop. Let wel op dat ze alleen de eerste zaterdag van de maand open zijn. Als je aan komt rijden kun je al een schuurtje zien met bloempotten en wat fotolijstjes. Daarna kun je achterom lopen naar 2 grotere schuren en daar kun je afrekenen. Het is er ontzettend gezellig. Er zitten een aantal ontzettend lieve wat oudere vrouwen die in zijn voor een praatje. Al met al heel blij dat we dit plekje ontdekt hebben.”

Kirsten van der Sijs

“Het was geweldig om alle auto’s vanuit het hotelraam te zien en er spontaan naartoe te rijden En waren zeer verrast”

Dirk

“Fantastische plaats om lekker gezellig te snuffelen in goede 2de hands spullen.”

Evert-Jan Huttinga

Meer reviews lezen…

Welkom bij ‘T Klomperschuurtje: De Kringloopwinkel in De Klomp

Ben je op zoek naar een geweldige plek om tweedehands producten te vinden? Dan is ‘T Klomperschuurtje in De Klomp dé plek voor jou. Deze kringloopwinkel, gelegen aan de Griftweg 2, is onderdeel van Adullam, een zorgorganisatie die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Met een gemiddelde beoordeling van 4.9/5 sterren, ben je verzekerd van een uitstekende winkelervaring bij ‘T Klomperschuurtje.

Wat kan je brengen naar ‘T Klomperschuurtje?

Bij ‘T Klomperschuurtje ben je altijd welkom om je tweedehands goederen in te leveren. Of het nu gaat om kleding, meubels, boeken of elektronica, ze nemen het graag van je aan. Door je spullen te doneren, draag je bij aan de financiële ondersteuning van Adullam en help je mensen met een verstandelijke beperking. Het is een win-win situatie!

Waar moet je op letten tijdens het winkelen?

Wanneer je gaat winkelen bij ‘T Klomperschuurtje is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. De winkel heeft een breed scala aan producten, waaronder kleding. Vergeet niet om regelmatig terug te komen, want het assortiment verandert voortdurend. Wie weet vind je de volgende keer wel dat ene item waar je naar op zoek bent.

Hoe werkt ‘T Klomperschuurtje?

Deze kringloopwinkel heeft rolstoelvriendelijke ingangen en parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Ze zijn open op

en verwelkomen je graag in de winkel. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren bij het vinden van de juiste producten.

‘T Klomperschuurtje biedt ook unieke programma’s, kortingen en andere services aan haar klanten. Volg hun Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van speciale aanbiedingen en evenementen. Daarnaast is de winkel onderdeel van https://www.kringloop-info.nl en kun je meer informatie vinden over andere kringloopwinkels in Gelderland, waaronder Ede, Gelderland.

Kom langs bij ‘T Klomperschuurtje in De Klomp en ontdek de schat aan tweedehands producten die hier te vinden zijn. Geniet van het winkelen terwijl je tegelijkertijd een bijdrage levert aan een goed doel. Wij hopen je snel te verwelkomen in onze gezellige kringloopwinkel!

9 gedachten over “Kringloopwinkel ‘T Klomperschuurtje”

 1. ★★★★★

  Ontzettend leuke kringloop. Let wel op dat ze alleen de eerste zaterdag van de maand open zijn. Als je aan komt rijden kun je al een schuurtje zien met bloempotten en wat fotolijstjes. Daarna kun je achterom lopen naar 2 grotere schuren en daar kun je afrekenen. Het is er ontzettend gezellig. Er zitten een aantal ontzettend lieve wat oudere vrouwen die in zijn voor een praatje. Al met al heel blij dat we dit plekje ontdekt hebben.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel ‘T Klomperschuurtje. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel ‘T Klomperschuurtje. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel ‘T Klomperschuurtje. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel ‘T Klomperschuurtje. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter