Kringloop Goededoelenwinkel eenGoedIdee

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop Goededoelenwinkel eenGoedIdee in Ede en steun goede doelen door te doneren of te kopen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heel gezellige kleine kringloopwinkel met een verrassend groot assortiment. Je kan hier eigenlijk alles vinden, behalve meubels. Alles is heel erg goedkoop en netjes gesorteerd op productsoort. Het personeel is ook vriendelijk en neemt de tijd voor je. Het is eigenlijk precies wat je van een kringloopwinkel hoopt.”

Sem Hilton

“Het is een mooie winkel geworden..mooi opgezet en je kan er goed lopen..er is voor iedereen wel iets te vinden..hele leuke en mooie dingen..je word er goed en vriendelijk geholpen door de dames”

amelia v d meer

“Kleine zaak maar toch een varia aan spulletjes. Kon niet veel meenemen omdat ik bagage beperkingen had, anders had ik meer meegenomen. Toch redelijk wat boeken, kleding en spelletjes…”

D Brom

Meer reviews lezen…

Kringloop Goededoelenwinkel eenGoedIdee: Een Duurzaam Winkelparadijs in Ede

Wat kunt u brengen naar de Kringloop Goededoelenwinkel eenGoedIdee?

Bij de Kringloop Goededoelenwinkel eenGoedIdee in Ede bent u van harte welkom om uw bruikbare spullen te brengen. Of het nu gaat om boeken, kleding, speelgoed, huishoudelijke apparaten, of vintage items, wij accepteren het graag. Het enige voorbehoud is dat de items niet kapot zijn. Bovendien draagt u met uw donaties ook nog eens bij aan verschillende goede doelen, zoals Cliniclowns, KNF Geleidehonden, Voedselbank Ede, Kinderdorpen, Ouderenfonds en Dierenlot. Zo helpt u niet alleen uzelf, maar ook anderen.

Waar moet u op letten bij het winkelen bij eenGoedIdee?

Bij eenGoedIdee kunt u allerlei schatten ontdekken voor zeer redelijke prijzen. Onze bezoekers zijn vaak onder de indruk van de betaalbaarheid van onze kleding, terwijl anderen enthousiast zijn over de diverse prijsklassen van onze producten. Het is belangrijk om te weten dat ons assortiment regelmatig verandert, dus het is raadzaam om vaak langs te komen om niets te missen. Bovendien ontvangen wij regelmatig positieve beoordelingen met gemiddeld 4.0/5 sterren, dus u kunt erop vertrouwen dat u bij ons kwaliteit krijgt voor uw geld.

Hoe werkt de Kringloop Goededoelenwinkel eenGoedIdee?

Onze winkel heeft een rolstoelvriendelijke parkeerplaats en is gevestigd op het Rozenplein 37, 6713 EN in Ede. Wij zijn geopend van 13:00-17:00 uur op maandag en van 10:00-17:00 uur van dinsdag tot en met vrijdag. Op zaterdag zijn wij open van 10:00-16:00 uur en op zondag zijn wij gesloten. Als u gebruikte goederen wilt doneren, kunt u deze tijdens openingstijden bij ons afleveren.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast ons brede scala aan producten en ons doel om goede doelen te ondersteunen, bieden wij ook verschillende andere programma’s en diensten aan om onze klanten tevreden te stellen. Zo hebben wij een innamepunt waar u uw spullen kunt afgeven. Dit maakt het doneren van uw bruikbare items extra gemakkelijk. Bovendien kunt u ons volgen op Facebook om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Met de Kringloop Goededoelenwinkel eenGoedIdee in Ede hebt u een geweldige plek gevonden om te winkelen en gelijktijdig het milieu te helpen. Kom langs en ontdek ons diverse assortiment. We heten u van harte welkom in onze winkel.

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Ede, bezoek Gelderland

58 gedachten over “Kringloop Goededoelenwinkel eenGoedIdee”

 1. ★★★★★

  Nette kleinschalige winkel met tweedehands spullen. In de kelder zijn spullen voor kinderen te vinden. In november hadden ze een klein hoekje met kerstspullen te staan.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Kleine winkel met zeer aardige medewerkers. Leuk om een keer binnen te lopen en zeker geschikt als je op zoek bent naar kleding of keukengerei o.i.d.. Maar wat betreft andere zaken ben je zo uitgesnuffeld. Helaas geen lps, cds of dvds.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Goededoelenwinkel eenGoedIdee. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  A sweet lady in the store, And the proceeds go to the animals! Bought a beautiful copper pot and a nice car for a grandchild!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Kleine zaak maar toch een varia aan spulletjes. Kon niet veel meenemen omdat ik bagage beperkingen had, anders had ik meer meegenomen. Toch redelijk wat boeken, kleding en spelletjes…

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Goededoelenwinkel eenGoedIdee. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Goededoelenwinkel eenGoedIdee. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Goededoelenwinkel eenGoedIdee. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Kleine kringloopwinkel op een drukke winkelplek in Ede op pleintje. Parkeren kam gratis voor de deur, maar moet er wel plek zijn. Prijzen liggen gemiddeld iets hoger, maar wel iets leuks op de kop kunnen tikken.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Leuke & nette kringloopwinkel. Niet heel groot. Schappelijke prijzen. Schoon. Dit alles is Hellaas niet gegarandeerd dus wordt zeer gewaardeerd.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Goededoelenwinkel eenGoedIdee. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter