Kringloopwinkel Pand28 in Wezup

Ontdek unieke vintage schatten en duurzame producten bij Pand28 in Wezup – open elke vrijdag en zaterdag voor milieubewuste shoppers.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Duurzaam winkelen bij Pand28 in Wezup

Pand28 is een unieke vintagewinkel gelegen in het charmante stadje Wezup in Drenthe. Als je op zoek bent naar een duurzaam winkelavontuur, dan is Pand28 absoluut een bezoekje waard. Deze prachtige winkel is geopend op vrijdag en zaterdag, waardoor je genoeg tijd hebt om op je gemak rond te snuffelen tussen de unieke vintage vondsten.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Als je spullen hebt die je niet langer nodig hebt, maar die nog steeds in goede staat verkeren, breng ze dan gerust naar Pand28. De winkel accepteert een breed scala aan items, zoals kleding, meubels, elektronica en huishoudelijke apparaten. Door je spullen te doneren aan de kringloop, draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je deze items een tweede leven.

Waar moet je op letten bij het kringloopwinkelen?

Bij een bezoek aan Pand28 is het belangrijk om goed op te letten op de kwaliteit en staat van de producten. Hoewel de winkel de ontvangen goederen zorgvuldig sorteert, is het altijd verstandig om items te controleren voordat je ze koopt. Zo kun je er zeker van zijn dat je blij bent met je aankoop en dat het voldoet aan je verwachtingen.

Hoe werkt Pand28?

Pand28 is een kringloopwinkel waar je heerlijk kunt rondsnuffelen naar vintage schatten. De winkel heeft een breed assortiment aan kleding, meubels en andere tweedehands items. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. De winkel is geopend op vrijdag en zaterdag, dus zorg ervoor dat je deze dagen reserveert voor een bezoek aan Pand28.

Unieke programma’s en kortingen

Pand28 biedt ook enkele unieke programma’s en kortingen aan haar klanten. Zo organiseren ze regelmatig speciale evenementen en themadagen waarop je extra voordelig kunt winkelen. Houd hun Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van deze speciale gelegenheden. Daarnaast biedt de winkel rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is om te komen winkelen bij Pand28.

Blijf op de hoogte via social media

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en updates van Pand28? Volg dan de vintagewinkel op Facebook en Instagram. Op deze manier mis je niets van de nieuwe aanwinsten, speciale acties en evenementen die plaatsvinden in deze bijzondere kringloopwinkel.

Breng een bezoek aan Pand28 in Wezup en ontdek de unieke vondsten die op je wachten. Het is niet alleen een geweldige manier om duurzaam te winkelen, maar ook een kans om een bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Laat hieronder een review achter