Kringloopwinkel Mazzel Sleen

Ontdek duurzaam winkelen bij Mazzel Sleen – de unieke kringloop voor huis, kleding en vintage in Sleen. Verras jezelf!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:00
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Mazzel Sleen: Duurzaam Shoppen in Sleen

Mazzel Sleen is een opvallende kringloopwinkel gevestigd aan de Bannerschultestraat 11 A, 7841 AA Sleen. Met een breed assortiment van huis- en inrichtingsartikelen, kleding en vintage items, is dit een kringloopwinkel die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Wat kan je inleveren bij Mazzel Sleen?

Bij Mazzel Sleen kan je diverse items inleveren die nog in goede staat verkeren. Dit kan variƫren van kleding tot huisraad. Denk bijvoorbeeld aan kledingstukken die je niet meer draagt, maar nog wel in goede staat verkeren. Of misschien heb je in je huis wel wat extra spullen liggen die je niet meer gebruikt. Door deze items naar Mazzel Sleen te brengen, draag je bij aan duurzaamheid en geef je spullen een tweede leven.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Mazzel Sleen?

Bij het winkelen bij Mazzel Sleen is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de items. Hoewel alle items bij Mazzel Sleen in goede staat verkeren, is het altijd verstandig om de kleding en andere producten goed te controleren alvorens je een aankoop doet. Ook is het handig om te weten dat Mazzel Sleen een shop-in-shop is met een fysieke afdeling van de online webwinkel de Coutureshop.nl. Hier vind je prachtige kledingstukken en accessoires die zo goed als nieuw zijn. Let dus goed op de labels en merken!

Hoe werkt Mazzel Sleen?

Mazzel Sleen hanteert vaste openingstijden van maandag tot en met zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten. Het assortiment van Mazzel Sleen is zeer divers en bestaat onder andere uit huis- en inrichting, kleding en vintage items. Je kunt bij Mazzel Sleen niet alleen winkelen, maar ook actief meedoen aan unieke programma’s en profiteren van verschillende kortingen. Daarnaast is Mazzel Sleen ook actief op social media. Volg ze op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen rondom duurzaam tweedehands winkelen.

Mazzel Sleen is een geweldige kringloopwinkel in Sleen waar je kunt genieten van duurzaam winkelen en unieke aanbiedingen. Bezoek Mazzel Sleen en ontdek zelf de schatten die hier te vinden zijn!

Laat hieronder een review achter