Kringloopwinkel De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt

Ontdek duurzame schatten in De Zandhoek kringloopwinkel in Westerbork – boeken, muziek, speelgoed, en meer met uitstekende beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele leuke winkel met mooie spulletjes voor een prima prijs. Eigenaresse was ook heel vriendelijk en behulpzaam, we zijn best even in de winkel geweest en hebben het erg gezellig gehad. Aanrader!! Ook de andere winkeltjes in deze straat (pottenbakkerij, edelstenenwinkeltje en binnenkort een sieradenwinkel zo hebben we ons laten vertellen) zijn absoluut een bezoekje waard!”

Marije van Leusden

“Aiiii plaatste ik een review bij een verkeerde winkel… nie slim van mij. Ik heb een super ervaring gehad bij dit leuke winkeltje! Leuke eigenaresse met een onwijs mooie instelling, waarom weggooien als er nog iets mee gedaan kan worden. Hier binnen komen is niet ‘kijken’ maar ervaren.”

Esther Langius

“Leuke winkel met verschillende tweedehands artikelen in goede staat voor een goede prijs en mooie zelfgemaakte spullen. Eigenaresse was vriendelijk. Zeker een bezoekje waard!”

Karen Santana

Meer reviews lezen…

De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt: een duurzame kringloopwinkel in Westerbork

De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt is een gezellige kringloopwinkel gelegen aan de Zandhoeklaan 19 in Westerbork. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, is deze winkel geliefd bij vele bezoekers. Deze kringloopwinkel wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer en biedt een scala aan producten en diensten aan, naast de standaard kringloopspullen.

Wat kan je brengen naar De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt?

De Zandhoek accepteert donaties van verschillende items waaronder aluminium blikjes, elektronica en kleding. Heb je spullen die je niet meer nodig hebt maar nog wel in goede staat verkeren? Breng ze dan naar De Zandhoek en geef ze een nieuw leven. Door deze donaties kunnen andere mensen weer genieten van jouw oude spullen.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt?

Bij De Zandhoek is het belangrijk om goed op te letten bij het winkelen. Hoewel de spullen zorgvuldig worden geselecteerd, is het raadzaam om de kwaliteit van de items te controleren voordat je ze aanschaft. Door dit te doen, zorg je ervoor dat je tevreden bent met je aankoop en voorkom je teleurstellingen. Wees ook alert op eventuele kortingen of speciale acties die De Zandhoek aanbiedt, zodat je nog meer kunt besparen tijdens je bezoek.

Hoe werkt De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt?

Bij De Zandhoek kun je zowel winkelen als je spullen laten ophalen. De winkel biedt een breed assortiment aan tweedehands items, waaronder boeken, muziek, speelgoed, huis- en inrichting, gereedschappen en nog veel meer. Het kopen van tweedehands spullen bij De Zandhoek is niet alleen duurzaam, maar ook voordelig. Daarnaast biedt De Zandhoek ook kosteloze producten en services aan, waardoor iedereen kan profiteren van deze kringloopwinkel.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

De Zandhoek heeft verschillende goede doelen waaraan ze producten en diensten verbinden. Dit maakt je bezoek aan de kringloopwinkel extra speciaal, omdat je weet dat je hiermee een goed doel steunt. Bovendien biedt De Zandhoek ook een weggeefkraam waar je regelmatig nieuwe items kunt vinden. Dus, wie weet vind je juist hier dat ene item waar je naar op zoek was. Let ook op de rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor deze winkel toegankelijk is voor mensen met een beperking. De Zandhoek is tevens LGBTQ+ vriendelijk en zorgt voor een veilige omgeving voor transgenders.

Mis geen enkele update van De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt en volg deze kringloopwinkel op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam winkelen en eventuele kortingen. Plan je bezoek aan De Zandhoek in Westerbork en ontdek de vele schatten die hier te vinden zijn.

27 gedachten over “Kringloopwinkel De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt”

 1. ★★★★★

  Drove 35 minutes for a sign on the door saying Im going away for a while. It is a nice initiative that there is a stall outside with free items, including a cupboard with food.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Blijkt dicht te zijn ivm vakantie! Zou handig zijn geweest om dit te vermelden op de website. Ook vandaag, 4 juli voor een dichte deur gestaan. In de kringloop app staan jullie op geopend, net als op de website. Maar goed, ik zal hier nooit meer last van hebben, aangezien ik nooit meer bij Westerbork zal recreeren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Geweldig aanbod van diverse spullen! We gingen met tassen vol naar huis en werden ook nog uiterst vriendelijk te woord gestaan! Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Superleuke Winkel! Mooie spulletjes voor een klein prijsje. Heel erg gezellig gekletst ook. We voelden ons erg welkom.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Hele leuke winkel met mooie spulletjes voor een prima prijs. Eigenaresse was ook heel vriendelijk en behulpzaam, we zijn best even in de winkel geweest en hebben het erg gezellig gehad. Aanrader!! Ook de andere winkeltjes in deze straat (pottenbakkerij, edelstenenwinkeltje en binnenkort een sieradenwinkel zo hebben we ons laten vertellen) zijn absoluut een bezoekje waard!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Aiiii I posted a review at the wrong store… not smart of me. I had a great experience at this nice shop! Nice owner with an incredibly beautiful attitude, why throw it away if something can still be done with it. Entering here is not looking but experiencing.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Leuke winkel met verschillende tweedehands artikelen in goede staat voor een goede prijs en mooie zelfgemaakte spullen. Eigenaresse was vriendelijk. Zeker een bezoekje waard!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Zandhoek, goed gebruikt of zelf gemaakt. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter