Kringloopwinkel “Oude Liefde” in Woudrichem

Ontdek unieke vondsten in “Oude Liefde”, Woudrichem’s top kringloop met antiek, meubels, kleding en meer. Perfecte scores, unieke schatten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:30-18:00
Zaterdag10:30-17:00
Zondag14:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Very nice flea market. Inside you imagine yourself in another time, beautiful. With a very large assortment of flea markets for small prices. And the owners are very nice, sweet people. definitely worth a visit!!”

Frieda Van Ramshorst

“The nicest brocante shop in the Netherlands Definitely recommended. The super friendly owners bring the nicest things into their home Have a great time browsing all the way to the attic”

Jacqueline de Haart

“Vriendelijke mensen en heel erg enthousiast. Passie voor hun spullen. En niet duur. De moeite waard om regelmatig binnen te lopen. Superleuk en mooie spullen.”

Urmila Badal

Meer reviews lezen…

Welkom bij “Oude Liefde”: Dé Kringloopwinkel in Woudrichem

Als je op zoek bent naar unieke en betaalbare tweedehands spullen, dan is “Oude Liefde” dé kringloopwinkel voor jou! Gevestigd op Hoogstraat 2 in Woudrichem, biedt deze winkel een uitgebreid assortiment aan antiek en tweedehands goederen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, is “Oude Liefde” een favoriete bestemming voor liefhebbers van kringloopwinkels.

Wat kun je brengen naar “Oude Liefde”?

Als je spullen hebt die je niet meer nodig hebt, maar nog wel een tweede leven verdienen, hoef je niet verder te zoeken! Bij “Oude Liefde” kun je jouw gebruikte items inleveren. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, speelgoed, elektronica en nog veel meer. Door jouw spullen te doneren aan de kringloopwinkel, draag je bij aan duurzaamheid en geef je anderen de kans om van jouw oude liefde te genieten.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij “Oude Liefde”?

Bij het bezoeken van “Oude Liefde” is het belangrijk om oplettend te zijn. Hoewel de winkel een uitgebreide selectie aan producten heeft, is het altijd goed om te controleren op eventuele beschadigingen of defecten. Neem de tijd om de items zorgvuldig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Daarnaast is het slim om regelmatig een bezoek te brengen aan de winkel, omdat het assortiment voortdurend verandert. Zo mis je geen enkele unieke vondst!

Hoe werkt “Oude Liefde”?

Bij “Oude Liefde” kun je tijdens openingstijden terecht om op je gemak rond te snuffelen. De winkel is gesloten op maandag en dinsdag, maar van woensdag tot en met zondag kun je er welkom zijn. Betalingen zijn mogelijk met betaalpassen. Het vriendelijke personeel staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte aankoop. Met hun expertise kunnen ze je ook informeren over de verschillende programma’s en diensten die “Oude Liefde” biedt.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het brede aanbod aan tweedehands producten, biedt “Oude Liefde” ook verschillende programma’s, kortingen en andere diensten aan. Zo kun je de winkel volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van speciale acties en nieuwe artikelen. Daarnaast heeft “Oude Liefde” een handige website waar je meer informatie kunt vinden over andere provincies en hoofdsteden in Nederland.

Kortom, “Oude Liefde” is een geweldige kringloopwinkel in Woudrichem waar je kunt genieten van unieke tweedehands schatten. Breng jouw ongewenste spullen naar de winkel en ontdek zelf de bijzondere vondsten die hier op je wachten.

72 gedachten over “Kringloopwinkel “Oude Liefde” in Woudrichem”

 1. ★★★★★

  Was poosje geleden, dat ik er was Er waren super leuke items Gave spulletjes Leuk gescoord ook Voor herhaling vatbaar Super lief geholpen ook

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  The nicest brocante shop in the Netherlands Definitely recommended. The super friendly owners bring the nicest things into their home Have a great time browsing all the way to the attic

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Super nice flea shop. Inside you imagine yourself in another time, beautiful. With a very large selection of second-hand items for small prices. And the owners are very nice, sweet people. Definitely worth a visit!!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel “Oude Liefde”. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan “Oude Liefde”. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een winkel waar je altijd wel iets van je gading zult vinden. Prachtige spullen, leuke eigenaars. Drie verdiepingen oude spullen in een prachtig pand in een prachtig dorp

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Inderdaad oude liefde Feest van herkenning Wat een leuke winkel Je kijkt je ogen uit Leuke spulletjes voor leuke prijzen En dan de enorm vriendelijke goedlachse dames Een winkel om zeker weer naar terug te komen

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met “Oude Liefde”. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan “Oude Liefde”. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter