Kringloopwinkel Geefwinkel in Gorinchem

Ontdek de unieke Geefwinkel in Gorinchem: gratis boeken, kleding, meubels en meer in een gastvrije, sfeervolle vintage omgeving.

Adres & contact

 • kringloop Geefwinkel
  Burgstraat 31A, 4201 AA Gorinchem
 • Telefoonnummer:
 • Website: geefwinkel.org

Openingstijden

Maandag10:00-16:00
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een van de leukste winkels van Gorinchem. Kan je het eigenlijk wel een winkel noemen? Zeer goede service ervaren. Kreeg pen en papier. Ik hou van jullie!”

Jeroen Zwart

“Ik dank iedereen die heeft bijgedragen aan dit prachtige werk. Ik heb veel gekregen. Het helpt ook de armen gratis.”

Alebo Alebo

“Hier kun je alles gratis krijgen wat een liefdadigheidsdaad is en je kunt ze dingen gratis geven”

ابومالك nederland

Meer reviews lezen…

Over De Geefwinkel

De Geefwinkel in Gorinchem is er voor iedereen. Van jong tot oud en van arm tot rijk. Het is een winkel zonder geld, maar wel met spullen. Een winkel waar je niets kunt kopen, maar alles kunt krijgen. De Geefwinkel heeft de uitstraling van een gezellige vintagewinkel en biedt een unieke winkelervaring aan haar bezoekers. De Geefwinkel staat bekend om haar ruime assortiment en gastvrije sfeer.

Wat kan je brengen naar De Geefwinkel?

Bij De Geefwinkel kan je allerlei spullen brengen die nog in goede staat zijn. Denk hierbij aan boeken, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Door je spullen te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving en maak je andere mensen blij. Het is een fantastische manier om iets goeds te doen voor zowel het milieu als voor medemensen die het nodig hebben.

Waar moet je op letten bij De Geefwinkel?

Bij De Geefwinkel is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de spullen die je mee naar huis neemt. Hoewel alle items zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, kan het voorkomen dat er iets tussen zit dat niet helemaal in orde is. Controleer daarom altijd de items voordat je ze meeneemt. De medewerkers van De Geefwinkel staan klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt De Geefwinkel?

Het concept van De Geefwinkel is eenvoudig. Je brengt spullen die je niet meer nodig hebt naar de winkel en in ruil daarvoor kan je eveneens spullen uitkiezen die jij kunt gebruiken. Het is een win-win situatie waarbij iedereen profiteert. De Geefwinkel geeft waarde aan items die anders misschien weggegooid zouden worden en biedt mensen de kans om gratis kwalitatieve spullen te vinden die zij goed kunnen gebruiken.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

De Geefwinkel heeft verschillende unieke programma’s en services. Zo bieden zij de mogelijkheid om items in de winkel op te halen. Daarnaast is het ook mogelijk om de winkel te bezoeken en op zoek te gaan naar de gewenste spullen. De Geefwinkel heeft ook interessante kortingen en acties die het winkelen nog leuker maken. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren is De Geefwinkel zeker een bezoekje waard.

Wil je meer weten over De Geefwinkel? Neem dan een kijkje op hun Facebookpagina voor het laatste nieuws en updates.

11 gedachten over “Kringloopwinkel Geefwinkel in Gorinchem”

 1. ★★★★☆

  Helaas kan ik geen goed commentaar geven. Ik heb een bijzondere klacht tegen vier knorrige oude dames. Ik wou dat ze nooit als vrijwilliger werkten, ik weet zeker dat het een betere dienstverlening voor Nederland zou zijn. Als ze daar iets kopen, doen ze alsof iemand hun spullen meeneemt. Het maakt mij natuurlijk niet uit of ze de leuke dingen die ze kunnen vinden uitkiezen en mee naar huis nemen zonder dat iemand ze ziet.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Geefwinkel. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Antwerpen volnteer in the shop didnt deal as good as with People she asked them to give money as gift if they did not she Said dont come back again that was happen With my children

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Geefwinkel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Geefwinkel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Geefwinkel. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een van de leukste winkels van Gorinchem. Kan je het eigenlijk wel een winkel noemen? Zeer goede service ervaren. Kreeg pen en papier. Ik hou van jullie!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter