Kringloopwinkel Goed En Nieuw Gorinchem

Ontdek duurzaam winkelen bij Goed En Nieuw Gorinchem – jouw schatkamer voor tweedehands boeken, meubels, kleding en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-12:00
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag13:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke binnenstad”

Jeen Geertsma

Meer reviews lezen…

Goed En Nieuw Gorinchem: De Ideale Plek Voor Duurzaam Winkelen

Goed En Nieuw Gorinchem is een kringloopwinkel gelegen in de mooie stad Gorinchem. Deze winkel biedt een breed assortiment aan tweedehands spullen die je een nieuw leven kunt geven. Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten bij deze kringloopwinkel? Lees dan snel verder!

Wat Kan Je Brengen Naar De Kringloopwinkel?

Bij Goed En Nieuw Gorinchem kun je verschillende spullen brengen. Denk hierbij aan kleding, boeken, huis- en inrichting, meubels, muziek, speelgoed, gereedschappen en huishoudelijke apparaten. Door je gebruikte spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzame manier van winkelen. Wie weet kan iemand anders er nog veel plezier aan beleven!

Waar Moet Je Op Letten Bij Het Winkelen In De Kringloop?

Bij het winkelen in Goed En Nieuw Gorinchem is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwaliteit. Hoewel alle spullen in goede staat worden aangeboden, is het verstandig om goed te letten op eventuele beschadigingen of mankementen. Wees ook creatief en bedenk hoe je bepaalde items kunt upcyclen of combineren met andere tweedehands vondsten. Zo creëer je een unieke en persoonlijke touch in je interieur of garderobe!

Hoe Werkt De Kringloopwinkel?

Goed En Nieuw Gorinchem werkt op een eenvoudige manier. Je kunt tijdens de openingstijden van de winkel langskomen om te snuffelen tussen de verschillende afdelingen. Als je gebruikte spullen wilt doneren, kun je deze afgeven bij de innamebalie. Het vriendelijke personeel van de kringloopwinkel zal je met open armen ontvangen en je helpen bij al je vragen of wensen.

Unieke Programma’s, Kortingen En Services

Goed En Nieuw Gorinchem biedt niet alleen een fantastisch aanbod aan tweedehands spullen, maar heeft ook interessante programma’s en services. Zo kun je bijvoorbeeld je spullen laten ophalen als je zelf niet in de gelegenheid bent om ze naar de winkel te brengen. Daarnaast zijn er regelmatig leuke acties en kortingen waar je van kunt profiteren. Houd de social media kanalen van Goed En Nieuw Gorinchem in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en aanbiedingen.

Nieuwsgierig geworden? Breng eens een bezoek aan Goed En Nieuw Gorinchem aan de Haarstraat 40, 4201 JC Gorinchem. Deze kringloopwinkel staat garant voor een unieke winkelervaring waar duurzaamheid centraal staat. Ontdek de schatten en geef gebruikte spullen een tweede kans!

Volg Goed En Nieuw Gorinchem op Social Media

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en de laatste aanbiedingen van Goed En Nieuw Gorinchem? Volg de kringloopwinkel dan op Instagram en Facebook. Via deze kanalen kun je ook de andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Zuid-Holland ontdekken.

Ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen en breng een bezoek aan Goed En Nieuw Gorinchem. Deze kringloopwinkel maakt duurzaamheid leuk en betaalbaar!

12 gedachten over “Kringloopwinkel Goed En Nieuw Gorinchem”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Goed En Nieuw Gorinchem. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Goed En Nieuw Gorinchem. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Goed En Nieuw Gorinchem. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Goed En Nieuw Gorinchem. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Goed En Nieuw Gorinchem. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Goed En Nieuw Gorinchem. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Veel keus aan tweedehands kleding en accessoires voor een prima prijs. Het personeel is helaas niet allemaal even vriendelijk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter