Woord en Daad Kringloopwinkel Gorinchem

Ontdek tweedehands schatten en steun goede doelen bij Woord en Daad Kringloopwinkel Gorinchem – duurzaamheid en solidariteit hand in hand.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ik kom hier regelmatig, je moet wat geul hebben met het ‘personeel ‘,sommige zijn van ‘de zogenaamde Unie van vrijwilligers ‘ en zijn zeer stug en vinden zichzelf heel belangrijk en onmisbaar en boven de klanten staan, maar vandaag had ik geluk, aardige dames bij de kassa, leuk winkelaanbod en zeer sympathieke prijzen . Maar dit is een positieve momentopname, het kan tijdens jouw bezoek echt een stuk negatiever uitvallen.”

Peter Galloway

“Leuk winkeltje. Werkt goed met corona maatregelen. (Ik weet niet hoe ik kan reageren op de reactie van de eigenaar. Maar ik had 2 sterren gegeven omdat ik dacht dat dit een andere kringloop was. Nu aangepast.)”

Jeroen Brouwer

“Mooie, verzorgde kringloop op loopafstand van het station. Altijd opgeruimd en er zijn echt mooie spullen te vinden voor een zeer schappelijke prijs. Ik loop regelmatig even binnen!”

Ard Kramer

Meer reviews lezen…

Woord en Daad Kringloopwinkel Gorinchem: Duurzaam Winkelen voor het Goede Doel

Kringloopwinkel Woord en Daad in Gorinchem wordt met passie gerund door vrijwilligers. Deze winkel is meer dan alleen een plek om tweedehands artikelen te kopen, het is een kans om bij te dragen aan een goed doel. De opbrengsten van de verkoop gaan naar projecten in Azië, Afrika, en Midden- en Zuid-Amerika, waar de stichting zich inzet voor duurzame ontwikkeling.

Inbrengen van bruikbare goederen

Bij Woord en Daad Kringloopwinkel Gorinchem kunt u uw ongewenste maar bruikbare spullen een nieuw leven geven. Tijdens de openingstijden kunt u uw spullen afleveren bij het magazijn aan de zijkant van het gebouw. Hiermee draagt u niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar ook aan het goede doel waar de winkel zich voor inzet.

Assortiment

Woord en Daad Gorinchem heeft een winkeloppervlakte van circa 512 m². Hier vindt u een breed scala aan tweedehands spullen, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook budgetvriendelijk!

Online winkelen

Naast de fysieke winkel kunt u bij Woord en Daad Gorinchem ook online shoppen. Via Facebook, Instagram en Marktplaats worden er diverse producten aangeboden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier uw tweedehands aankopen te doen.

Diensten en faciliteiten

De kringloopwinkel biedt ook aanvullende diensten en faciliteiten om uw winkelervaring nog beter te maken. Zo is er een bezorgservice beschikbaar en is het mogelijk om goederen in te nemen.

Volg Woord en Daad Gorinchem op social media

Mis geen enkel nieuwtje over Woord en Daad Gorinchem en blijf op de hoogte via de social media kanalen. Volg de kringloopwinkel op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Meer over Woord en Daad

Woord en Daad Gorinchem is onderdeel van Woord en Daad, een organisatie met maar liefst 30 filialen in Nederland. Ontdek de andere filialen van Woord en Daad via deze link.

Bij Woord en Daad Kringloopwinkel Gorinchem staat duurzaamheid centraal. Bezoek deze winkel voor een unieke winkelervaring en draag tegelijkertijd bij aan het goede doel. Kom langs bij Woord en Daad Kringloopwinkel Gorinchem, een geweldige plek om te winkelen!

35 gedachten over “Woord en Daad Kringloopwinkel Gorinchem”

 1. ★★★★☆

  Slechte service. Tv gekocht waarbij de afstandsbediening ontbreekt en binnen een week was de tv kapot gegaan. Bel je hun op en zeggen ze dat je maar een week garantie hebt maar ze begrijpen niet dat jezelf ook moet werken en nu pas bel dit is van te voren niet gemeld hoelang je garantie hebt. Ze geven je geld niet terug.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Ik kom hier regelmatig, je moet wat geul hebben met het personeel ,sommige zijn van de zogenaamde Unie van vrijwilligers en zijn zeer stug en vinden zichzelf heel belangrijk en onmisbaar en boven de klanten staan, maar vandaag had ik geluk, aardige dames bij de kassa, leuk winkelaanbod en zeer sympathieke prijzen . Maar dit is een positieve momentopname, het kan tijdens jouw bezoek echt een stuk negatiever uitvallen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Woord en Daad Gorinchem. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Woord en Daad Gorinchem. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Mooie kringloop, niet groot. Toen ik er was , was er weinig bijzonders. Dit is nartuurlijk persoonlijk. Prijzen heb ik eerlijk gezegd niet naar gekeken

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Leuke winkel, soms prijzig, verder zeer onaardige medewerkers die zelf maar besluiten dat prijzen aangepast worden in verhoging, echt belachelijk prijzen staan normaal vermeld en dan bij de kassa ruim 3 x de prijs verhogen uit eigen initiatief

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad Gorinchem. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Woord en Daad Gorinchem. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter