Kringloopwinkel opnieuw en nieuw in Winterswijk

Ontdek duurzaam shoppen bij Opnieuw & Nieuw in Winterswijk – tweedehands boeken, kleding, speelgoed en meer. Unieke vondsten wachten!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat a mooie big angle, good concept, diversity aan spullen, zeker de moeite waard om te gaan struinen. What a nice big store, good concept, variety of stuff, definitely worth shopping.”

Regina Dellemijn

“Hospitable lady. But this is no longer a cycle because the prices are far too high. There are some special and beautiful items.”

Anne Leunk

“Altijd heel veel te zien en te vinden en zo nu en dan een praatje met de gezellige eigenaren maakt de shopervaring compleet!”

Renee

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Opnieuw & Nieuw in Winterswijk

Over Opnieuw & Nieuw

Opnieuw & Nieuw is een shop-in-shop gelegen in Winterswijk, een stad in de provincie Gelderland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren is dit zeker een bezoekje waard. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Het is dé plek waar je duurzaam kunt winkelen en avontuur kunt beleven in de wereld van tweedehands spullen.

Wat kan je naar de winkel brengen?

Opnieuw & Nieuw biedt een assortiment dat bestaat uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, muziek en speelgoed. Ben je van plan om je eigen spullen een tweede leven te geven? Breng ze dan gerust naar deze kringloopwinkel in Winterswijk. Op deze manier draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de producten. Controleer bijvoorbeeld de werking van elektronische apparaten voordat je ze aanschaft. Daarnaast is het altijd handig om te weten welke dagen de winkel geopend is. Bij Opnieuw & Nieuw kun je terecht van dinsdag tot en met zaterdag. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan hun koffiehoek en geniet van een momentje ontspanning tijdens het winkelen.

Hoe werkt Opnieuw & Nieuw?

Opnieuw & Nieuw is een shop-in-shop met een winkeloppervlakte van ongeveer 1.250 m2. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een rolstoeltoegankelijke ingang. Je kunt er betalen met betaalpassen en er is ook een koffiehoek aanwezig, waar je even kunt bijkomen tijdens het winkelen.

Mis ook geen enkele update over Opnieuw & Nieuw en volg de shop-in-shop op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam winkelen.

Kortom, Opnieuw & Nieuw biedt een breed assortiment aan tweedehands spullen. Breng je eigen spullen langs of snuffel zelf rond in deze duurzame winkel in Winterswijk. Join the sustainable shopping trend en ontdek het plezier van tweedehands winkelen bij Opnieuw & Nieuw!

Bezoek ook onze website https://www.kringloop-info.nl/gelderland/winterswijk voor meer informatie over kringloopwinkels in Winterswijk.

14 gedachten over “Kringloopwinkel opnieuw en nieuw in Winterswijk”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel opnieuw en nieuw. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan opnieuw en nieuw. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel opnieuw en nieuw. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel opnieuw en nieuw. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  What a great big corner, good concept, diversity in the wind, you can save money on the ruins. What a nice big store, good concept, variety of things, definitely worth shopping.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter