Aktief Kringloopwinkel Winterswijk

Ontdek duurzame koopjes bij Aktief Kringloopwinkel Winterswijk – meubels, kleding, speelgoed en meer in het hart van Winterswijk.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“We zijn voor de kerstspullen naar Aktief geweest. Ze hadden deels thema zwart wit en deels allerhande voorwerpen. Echt sfeervol vonden we het niet, maar er was een ruime keus, niet zoveel als bij Dorcas, maar genoeg om te kiezen. Wie goedkoop ballen wil kopen moet hier zijn, 10 voor een euro. Wij hebben leuke dingen gevonden, zie fotos”

jacqueline annevelink

“A very nice and spacious thrift store with surprising items for reasonable prices. Truly a store to browse as befits a thrift store. Sufficient parking on site.”

Henry

“You can always find something here, I bought some nice decorations for little money.”

Petra Caspari

Meer reviews lezen…

Aktief Kringloopwinkel Winterswijk: De Duurzame Schatzoeker

Aktief Kringloopwinkel Winterswijk is een prachtige schat in het hart van Winterswijk. Deze kringloopwinkel, te vinden op Handelscentrum 6 en 6A, biedt een scala aan tweedehands artikelen, variërend van boeken en meubels tot kleding en elektronica. Met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren, biedt Aktief Winterswijk een geweldige winkelervaring voor degenen die op zoek zijn naar duurzame koopjes.

Wat kun je bij Aktief Kringloopwinkel Winterswijk brengen?

Bij Aktief Kringloopwinkel Winterswijk kun je verschillende soorten goederen brengen. Denk aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door gebruikte spullen te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Breng je oude spullen naar Aktief en geef ze een nieuw leven!

Waar moet je op letten bij Aktief Kringloopwinkel Winterswijk?

Bij Aktief Kringloopwinkel Winterswijk is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Omdat het om tweedehands artikelen gaat, is het altijd verstandig om de staat van het artikel te controleren voordat je tot aankoop overgaat. Aktief Winterswijk streeft ernaar om alleen kwaliteitsproducten aan te bieden, maar het is altijd raadzaam om zelf nog even een kritische blik te werpen. Er zijn genoeg schatten te vinden tussen al het aanbod!

Hoe werkt Aktief Kringloopwinkel Winterswijk?

Het bezoeken van Aktief Kringloopwinkel Winterswijk is eenvoudig. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag. Bekijk de precieze tijden op de website van Aktief. Bij Aktief Winterswijk kun je betalen met betaalpassen, dus geen gedoe met contant geld. Bovendien is er een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor iedereen welkom is in de winkel. Als extra service biedt Aktief Winterswijk een bezorg- en ophaalservice aan, waardoor het gemakkelijk is om je aankopen thuis te krijgen.

Unieke programma’s en diensten

Aktief Kringloopwinkel Winterswijk biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo hebben ze een innamepunt waar je goederen kunt achterlaten die je niet langer nodig hebt. Ook hebben ze een bezorgservice, waardoor je grote aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast is er een ruime parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers, zodat je zonder zorgen kunt langskomen. Helaas heeft Aktief Winterswijk op dit moment geen eetgelegenheid, maar er zijn genoeg leuke restaurants in de buurt voor een heerlijke lunch na het shoppen!

Kortom, Aktief Kringloopwinkel Winterswijk is een must-visit als je op zoek bent naar duurzame koopjes. Met een breed scala aan producten en unieke programma’s en diensten, is er voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek de schatten die Aktief Winterswijk te bieden heeft! Volg ook hun Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen. Happy thrift shopping!

172 gedachten over “Aktief Kringloopwinkel Winterswijk”

 1. ★★★★☆

  Mooie kringloop. Maar als ergens een stickertje vanaf is . Dan is het echt niet te koop. Zou fijn zijn als kleding bijv een vaste prijs heeft en je dit kunt kopen als het past. Nu leuke stukken moeten laten gaan omdat net in dat ene stuk geen kaartje zat.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Aktief Winterswijk. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Aktief Winterswijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  We zijn voor de kerstspullen naar Aktief geweest. Ze hadden deels thema zwart wit en deels allerhande voorwerpen. Echt sfeervol vonden we het niet, maar er was een ruime keus, niet zoveel als bij Dorcas, maar genoeg om te kiezen. Wie goedkoop ballen wil kopen moet hier zijn, 10 voor een euro. Wij hebben leuke dingen gevonden, zie fotos

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Not my favorite second hand shop, but I find myself coming here quite often. The prices are really inconsistent and mostly on the higher side. The store also looks really messy and random most of the time and it s quite hard to navigate through the items (especially in the second hall). The book selection is one of the things that s actually really nice at this store, it s nicely assorted and the prices are good!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Aktief Winterswijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Aktief Winterswijk. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  De man aan de kassa had er vandaag duidelijk geen zin in. Wat een zuchten en steunen. Als je het niet leuk vindt om daar vrijwilliger te zijn, blijf dan lekker thuis. Kringloop Aktief in Groenlo is veeeel leuker en ze zijn er veel vriendelijker.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Aktief Winterswijk. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter