Kringloopwinkel Mini Manna Winterswijk

Ontdek voordelige tweedehands schatten bij Mini Manna Winterswijk – boeken, kleding, meubels en meer in een duurzaam shopping paradijs!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Wat een geweldige stichting. Met de opbrengst uit de kringloop een supermarkt kunnen voorzien van levensmiddelen die voor een mooi bedrag aangeboden worden aan mensen die financieel moeilijk rond kunnen komen. De kringloop ziet er geweldig uit, heel sfeervol en netjes. Het personeel is erg vriendelijk. Zeker de moeite waard om hier eens binnen te stappen!”

Brechtje Ars

“Prices great, selection, despite two floors rather very simple. Lots of things that would otherwise end up in the trash. But if youre looking for something for your household (e.g. glasses, flower pots, childrens toys…), you should stop by here. Theres also a small selection of food and hygiene items for sale. Parking nearby”

Petra M

“Leuke kringloop, hoop keuze en heerlijk om doorheen te snuffelen. Ontzettend gezellige en hartelijke medewerkers. Ik weet al waar ik volgende keer mijn spullen heen breng!”

Ivon van Lierop

Meer reviews lezen…

Mini Manna Winterswijk: Hier Vind Je Alles Wat Je Nodig Hebt

Mini Manna Winterswijk is dé kringloopwinkel in Winterswijk waar je terecht kunt voor al je tweedehands benodigdheden. Gelegen aan de Ratumsestraat 16, 7101 MV Winterswijk, biedt deze winkel een scala aan producten en diensten voor iedereen in de regio. Met een gemiddelde rating van 4.2/5 sterren, is Mini Manna Winterswijk een populaire bestemming voor duurzaam winkelen.

Wat Kan Je Brengen naar Mini Manna Winterswijk?

Bij Mini Manna Winterswijk kun je terecht met diverse soorten items die je niet meer nodig hebt. Ze accepteren onder andere boeken, kleding, meubels, muziek, speelgoed, huishoudelijke apparaten en gereedschappen. Alles wat je niet meer gebruikt, maar nog in goede staat verkeert, kun je een nieuw leven geven door het naar Mini Manna Winterswijk te brengen. Zo draag je bij aan duurzaamheid en help je anderen door betaalbare tweedehands spullen aan te bieden.

Waar Moet Je Op Letten bij Mini Manna Winterswijk?

Bij het bezoeken van Mini Manna Winterswijk is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Aangezien de voorraad dagelijks verandert, is er altijd iets nieuws te vinden. Neem de tijd om door de verschillende afdelingen te struinen en vind unieke items zoals boeken, meubels, muziek en nog veel meer. Wees ook alert op speciale acties en kortingen die Mini Manna Winterswijk regelmatig organiseert. Zo kun je nog meer besparen terwijl je iets moois vindt.

Hoe Werkt Mini Manna Winterswijk?

Bij Mini Manna Winterswijk draait alles om duurzaamheid en het bieden van goede service aan klanten. Naast dat je tweedehands items kunt kopen, bieden ze ook verschillende diensten en faciliteiten. Ze hebben een bezorgservice, zodat je je aankopen gemakkelijk naar huis kunt laten brengen. Daarnaast is er ook een ophaalservice beschikbaar, waardoor je van je oude spullen af kunt zonder gedoe. Let wel op dat ze momenteel geen nieuwe goederen innemen.

Unieke Programma’s, Kortingen en Services

Wat Mini Manna Winterswijk echt speciaal maakt, zijn hun unieke programma’s, kortingen en services. Deze kringloopwinkel is LGBTQ+ vriendelijk en rolstoeltoegankelijk, zodat iedereen zich welkom voelt. Ze bieden ook een bezorgservice voor al je aankopen en een ophaalservice voor je donaties. Daarnaast hebben ze wifi en accepteren ze betaalpassen, zodat je gemakkelijk kunt betalen voor je aankopen.

Verder kun je Mini Manna Winterswijk volgen op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste updates en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Mis geen enkele actie of speciale aanbieding!

Kortom, Mini Manna Winterswijk is dé plek in Winterswijk voor al je tweedehands benodigdheden. Ga langs en ontdek de schatten die op je wachten in deze fantastische kringloopwinkel. Wees duurzaam en help anderen terwijl je zelf ook bespaart.

22 gedachten over “Kringloopwinkel Mini Manna Winterswijk”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Mini Manna Winterswijk. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  De winkel ziet er verzorgt uit met vriendelijke mensen. Ga je Mini Manna inschakelen om te verhuizen of laat je je woning leeghalen, schijf al je afspraken op of neem je gesprek op want als het niet is vastgelegd, weet men er niks meer van. Onze samenwerking is ook vroegtijdig beeindigd.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Prices great, selection, despite two floors rather very simple. Lots of things that would otherwise end up in the trash. But if youre looking for something for your household (e.g. glasses, flower pots, childrens toys…), you should stop by here. Theres also a small selection of food and hygiene items for sale. Parking nearby

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Mini Manna Winterswijk. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Mini Manna Winterswijk. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Wat een geweldige stichting. Met de opbrengst uit de kringloop een supermarkt kunnen voorzien van levensmiddelen die voor een mooi bedrag aangeboden worden aan mensen die financieel moeilijk rond kunnen komen. De kringloop ziet er geweldig uit, heel sfeervol en netjes. Het personeel is erg vriendelijk. Zeker de moeite waard om hier eens binnen te stappen!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Mini Manna Winterswijk. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Leuke kringloop, hoop keuze en heerlijk om doorheen te snuffelen. Ontzettend gezellige en hartelijke medewerkers. Ik weet al waar ik volgende keer mijn spullen heen breng!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Mini Manna Winterswijk. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Fijne kringloop, divers aanbod en altijd weer wat nieuws. Leuk om zo eens te snuffelen of om je huisraad compleet te krijgen voor een klein prijsje.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Mini Manna Winterswijk. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Mini Manna Winterswijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Warm friendly staff Something for everyone, at a reasonable cost-effective price. Super market is clear. Good addition to winter district!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter